Dav-dav og velkommen til Kim Schumacher på nettet!

KimSchumacher.dk
Her finder du først og fremmest en database over alle Kim Schumacher radioudsendelser - datoer for udsendelserne, navne på kunstnere, titler på numre, starttidspunkter med mere. Dertil kommer udførlige transskriptioner af Kim Schumachers speak. Også diverse tv-udsendelser og reklameprodukter bygget over samme læst som radioudsendelserne er at finde i databasen.

Vi er meget interesserede i at høre fra dig, hvis du har gamle båndoptagelser med Kim Schumacher liggende, og dermed har mulighed for at bidrage til databasen. Tilsammen har alle de personer, som hidtil har deltaget i opbygningen af databasen, over 200 radioudsendelser på kassettebånd i svingende kvalitet.

Vi ved, at der stadig findes udsendelser (fra 1982, 1983 og 1984), som vi ikke har hørt eller kender indholdet af. Derfor hører vi (især) meget gerne fra personer, der ligger inde med materiale, som ikke findes i databasen endnu. Vi hører også gerne fra dig, hvis du blot ligger inde med nogle få bånd fra en af de efterfølgende perioder, hvis du kan hjælpe os med titlen på et nummer, eller blot opdager en banal stavefejl et sted.

Vi får tit breve fra personer, der spørger, om de kan få kopier af udsendelser eller enkeltnumre på mp3-format, aflytte dem online eller lignende. Svaret er altid: "Nej, det er (selvfølgelig) ikke muligt". Dette er ikke en byttecentral. Det er kun en tekstuel database. Vi har ikke nogen planer om at lægge noget materiale online. Det umuliggør lov om ophavsret ganske grundigt.

OBS: Hvis du opretter dig som bruger i forummet (http://forum.kimschumacher.dk), så skal du skrive til mailto:soren@tjornov.dk med angivelse af valgt brugernavn. Så skal du blive aktiveret. Besværligt men nødvendigt af hensyn til spam.

Vi håber, at du vil finde stedet interessant - og hvis du i øvrigt har idéer, ris og ros, så tøv ikke med at skrive til Søren Tjørnov, mailto:soren@tjornov.dk.

Grethe Dam, Kim Schumachers mor, sov ind tirsdag morgen 2. december 2008. Vores tanker går til hendes familie og venner.

Sidste program-opdatering: 06.05.2004 - version: 3.5.6, DB kernal 3.1.3
Siderne er optimeret til Microsoft Internet Explorer 4+ samt en opløsning på mindst 800x600 pixels.


Udsendelses-typer
1.Studie 8x
 
Optagelser: 125 stk.
2.Andet
 
Optagelser: 86 stk.
3.Pop 8x
 
Optagelser: 22 stk.
4.Klubland
 
Optagelser: 21 stk.
5.7'eren
 
Optagelser: 13 stk.
6.Fredagsåbent
 
Optagelser: 12 stk.
7.Reklamer
 
Optagelser: 11 stk.
8.Radioudsendelse
 
Optagelser: 10 stk.
9.Tv-udsendelse
 
Optagelser: 10 stk.
10.Harakiri
 
Optagelser: 9 stk.