Studie 88 28-11-1988 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Pssst...Kom herhen!Er det din underlæbe, eller går du med rullekrave?


00:04Rick Astley
Take me to your heart  
00:00
Velkomst
Dav dav, god eftermiddag. Op på adventskransene og få put på sterinkøllen. Det er techno-tango mandag, det er 15.05, FM, så ved du godt hvor du er henne. Du er inde det eneste sted der tæller de næste fedeste, farligste, festligste, forrygende, fartstribede 55 minutter. Fantastiske P3, hele Danmarks lokalradio!Jeg er Kim Schumacher, manden der mener, man kun er ung en gang, men godt kan vare et umodent pattebarn hele livet!Og fra Rosenørns Alle i København, byen hvor gynækologerne går fallit hvis de er bange for mørkets snævre rum. Det her er Studie 88, din generations musikbrag, kom roligt nærmere, du vil elske det!


00:01
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 88. Du er hjemme igen.


00:02
Outroduktion
Rå, rappe, rødhårede Rick Hæslig har to fugtige fingre helt oppe i pulsen på den discomotoriserede vejviser, "Take me to your heart"


05:16November One
Someone special  
00:00
Introduktion
Livet handler om at finde kærligheden, helst med den eneste ene og indtil da gerne med en af gangen. November One la' løvfaldet striptease op og ned af de stive træstammer, mens området bliver strintet af på hyldesten til den udkårne, "Someone Special"


00:01
Outroduktion
Der er ikke meget jeg ikke har prøvet, og der er endnu mindre jeg ikke har lyst til, November One leder efter kærlighedens særtilbud, "Someone special"


11:05Vicky Martin
Not gonna do it  
00:00
Introduktion
En kvinde er tilfreds med en hvilken som helst mand hun kan finde, bare hun ikke er forelsket i ham. Vicky Martin har overmod i underlivet, på bam bam mixet af hovedrysterren "Not gonna do it"


00:01
Midtvejskommentar
Studie 88, lydsporet der fører dig dansende ind i fremtiden.


00:02
Outroduktion
Vicky Martin ryster drengens hoved og sætter ham i skambingskrogen på "Not gonna do it"


17:20Corporation Of One
The real life  
00:00
Introduktion
Folk siger livet er hårdt, men man spør' sammenlignet med hvad. Heldigvis er livet så kort, at man ikke behøver at tage det alvorligt! Enmandsfirmaet Corporation on One, har forretningsgangen i orden, på den livsbekræftende, "The real life"


00:02
Outroduktion
Livet er en arvelig sygdom. Enmandsfirmaet Corporation on One har sprællende liv i spinningsfeltet, "The real life"


22:22Neneh Cherry
Buffalo stance  
00:00
Midtvejskommentar
Intet bedre. "Hva' sku det være ?"
Du er "Hvor ellers ?"
i Studie 88!


00:01
Outroduktion
Kærligheden mellem 2 mennesker er det smukkeste der findes, mellem 5 er det fantastisk. Neneh Cherry galoperer rundt på spidsen af det hele den hårdhuddede flok "Buffalo stance"


28:02A Split Second
Flesh (remix)  
00:00
Introduktion
Og der er mere hug i dum dum discoen. Musikken bevæger sig med lysets hastighed på millisekunder fra pick-up'en til dine ører. A Split Second giver hjerteslagshurtigt kød og blod, på elektrodrønet "Flesh"


32:29Information Society
What's on your mind  
00:00
Introduktion
Man skal altid passe på kloge folk, nogle gange stiger deres hjerne dem til hovedet. Information Society har spørgelystne oplysninger til borgerne om samfundet, "What's on your mind"


00:01
Midtvejskommentar
Studie 88, Danmarks garanterede mest advancede musikbrag!


00:02
Outroduktion
Samfundet er frisindet og tilgir' det meste, bare man ikke er godt begavet og ikke ligner de andre. Information Society vrider hjernebarken "What's on your mind"


40:15?
?  
00:00
Outroduktion
Og prøv så lige at ligne en taxa med åbne døre. Stå og slå flyveørerne ud, 9 minutters lagkageorgie, Studie 88, mega-maxi-monster-mondæn-milliondoller-multimedie-morder-master-macro-meta-mix!


00:01
Midtvejskommentar
Studie 88, the future cannot wait!


00:02
Midtvejskommentar
Studie 88, mega-maxi-monster-mondæn-milliondoller-multimedie-morder-master-macro-meta-mix!


49:28Taste Of Sugar
Hmm Hmm  
00:00
Farvelkomst
Hmmmm, nemlig, sådan! I selskab med hmm hmm og "Taste of sugar", er Studie 88 ved at være færdig med at bevæge sugekopperne for i dag, men bider sig fast i radioavisens nyhedskuvøse, om et par minutter! Jeg er Kim Schumacher, personlighedsspaltningen der aldrig skændes når han holder op med at tale med sig selv, og du og jeg ka' spalte personlighederne sammen om 2 små uger fra nu, nemlig mandag den 12. december, hvor discodværgen fejrer fødselsdagsmix, samme tid, sted og frekvens, hvis du tør! Indtil da, husk, at hvis det var guds mening at mennesket skulle kunne flyve, havde han ikke opfundet busserne, Og ha' det du ved... wrraaaauuu rigtigt fantastisk!


54:16A Split Second
Burn Out (beatmix)