Studie 86 01-09-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Pssst! Hey du der - så er det herhen og få hul på åndenøden.


00:03E.G. Daily
Love in the shadows  
00:14
Velkomst
Davdav - godeftermiddag. Op på mærkerne og få trillet ørerne hen til stereo-hjørnet og den 12 måneders rentefri. Det er mandag, det er rundt regnet og sådan cirka 15:05. Det er P3 - så ved du godt hvor du er henne - du er inde i FM-områdets stereo-dynamiske musik-cirkel. De næste 55 minutter er du inde i det eneste sted i Danmark der tæller. Jeg er Kim Schumacher - manden med så mange jern i ilden, at den er gået ud - og fra Rosenørns Allé i København - byen med spejle i loftet, så indbyggerne kan se sig selv når de gurgler hals - det her er stedet hvor licensen får dig til at opleve virkeligheden i fuld stereo... Studie 86 - du vil elske det.


03:29
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 - du er hjemme igen.


05:56
Outroduktion
Klart lysende kærlighed udvikler sig bedst i bælgragende mørke - E.G. Daily kaster lange skygger ind i følelsernes tusmørkeland "Love in the shadows".


06:08Zwei Maenner
Don't go  
00:15
Introduktion
Her kommer to mandfolk spadserende på kærlighedens nedtrådte gangsti, og standser op ved korsvejen og ser om der er rødt, gult eller grønt over hele kroppen ved fodgængerovergangen til mere intime sidegader. Zwei Männer følger de stiplede linier på "Don't go".


03:09
Midtvejskommentar
Mindst snak... mest musik... Studie 86


05:20
Outroduktion
Zwei Männer lader ikke partneren få frivilligt løbepas, men lover diskret truende øretæver på "Don't go".


11:33Stacey Q.
Two of hearts  
00:06
Introduktion
Så sætter Stacey Q. stetoskopet til tosomhedens taktfaste hjertekvababelse "Two of hearts".


03:29
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 - din generations musik.


05:32
Outroduktion
To organer, der banker i takt på døren til hinandens hjertekamre - Stacey Q. får stønnende et kardioinfact (??) med et dobbeltslag på "Two of hearts".


17:12Bang Orchestra
Sample that  
00:23
Introduktion
Så slår de forenede glarmestre sig sammen og gennembryder glasmuren. Bang Orchestra får splinter i funk-fingrene fra de indsamlede vareprøver på "Sample it".


05:48
Outroduktion
Bang Orchestra lyder til at lege muntert køkken i parforholdets kravlegård. Der bliver trampet godt rundt i reagensglasskårene fra kønsdrifternes skarpslebne vareprøver på "Sample it".


23:14Nancy Martinez
For tonight  
00:29
Introduktion
Mange piger forsøger at gøre alt det i fuldt dagslys som partneren hellere vil have de prøver i måneskin. Månens tiltrækningskraft skaber ikke alene flod og ebbe når havet trækker sig frem og tilbage, men får også romantiske biler til at trække sig ind til siden på motorvejene og trække bagsæderne tilbage - ihvertfald i aften i selskab med Nancy Martinez og aftenstemningen på "For tonight".


06:00
Outroduktion
Den romantiske mand i månden var aldrig særligt interesseret i piger i dagslys. Nancy Martinez her mærker uglerne i mosen lave kærlige gylp i stearinlysenes romantiske skær på "For tonight".


29:24Nocera
Summertime summertime  
00:07
Introduktion
Sommertiden lakker mod enden. Sommer er det tidspunkt hvor der er for varmt at gøre alt det som det er for koldt til når det er vinter. Nocera læner sig mageligt stammende tilbage og gentager sig selv: "Summertime summertime".


03:37
Midtvejskommentar
Det bedste du kan foretage dig med tøjet på ... Studie 86


05:28
Outroduktion
Sommertid, sommertid - perioden hvor dagene bliver længere og undertøjet kortere. "Summertime summertime" - Nocera.


34:58Various
Pet shoeybone  
00:09
Introduktion
Og så er her 9 minutter høj musiklagkage. Kokkene der de næste 560 sekunder får dejen til at hæve er blandt andre: Hazell Dean, Pet Shop Boys, Sylvester, Jannie Jackson, Human League, Art Of Noise, E.G. Daily, Alicia, Aretha Franklin, Colonel Abrahams, L.I.F.E, TV Tunes, the Cult og flere andre ... Studie 86 mega-maxi-mester-monster-mondæn-milliondollar-mix.


00:43
Synger med
Yeah baby ...


02:18
Midtvejskommentar
Studie six ... master remix.


04:22
Midtvejskommentar
Det bedste bliver altid bedre ... Studie 86


05:54
Midtvejskommentar
Studie six ... hot heavy hits.


08:18
Outroduktion
De sidste 9 minutter har dine ører trængt gennem lydmuren fra blandt andet "I think its gonna rain", "West end girls", "Living for the city", "Dont you want my love", "What have you done for me lately", "Peter Gun", "Say it say it", "Baby talk", "Another night", "Never gonna let", klassikkeren "Boogie nights", "All played out", "Television greatest hits", "Nasty" og "Sanctuary" ... Studie 86 mega-maxi-mester-monster-mix.


43:40Raww
Don't you try it  
00:19
Introduktion
Du troede ikke jeg kunne klare mig uden dig, hva' skat? Nu kan du godt spare dig - jeg står ret godt på egne fødder nu. Raw og "Don't you try it".


03:03
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 - musikken der får dine ører op på tæerne.


05:25
Outroduktion
Mange rige ungkarle ender som fattige ægtemænd. Raw er overbevist om at det er nemmere at klare parforholdet med egen hånd på "Don't you try it".


49:13My Mine
Can delight  
03:26
Introduktion
Yep, nemlig sådan. I selskab med dig og mig og vi to gruppen My Mine og dens lystige disko-dåseskjul "Can delight" er Studie 86 ved at danse skråt og sidelæns op i bagsmækken på radioavisen, der stikker dig et par flade ude fra virkeligheden om et par minutter. Studie 86 kravler naturligvis op af stolper og ned af vægge med sit lydtapet alle hverdage undtagen fredag. Jeg er Kim Schumacher - manden som successen er steget til munden, og du og jeg kan bruge stemmebånd og taleorgan i fællesskab næste mandag samme tid, sted og frekvens hvis du tør. Indtil da ha det du ved ... wraauu rigtigt fantastisk.