Klubland 01-01-1986 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Colonel Abrams
Music is the answer  
00:32
Velkomst
Dav-dav, godmorgen. Godt nyt hoved, godt nytår. Har du stadig kvalme fra nytårsfesten i går? Var det noget med et stort, dejligt, højtbelagt stykke med makrel og mayonnaise, måske serveret i en fyldt askebæger til at tage opkastningsfornemmelserne. Tiden flyver, når man prøver at sove brandert ud. Du tror nok ikke på det, men klokken har passeret 19:05. Det er 1. nytårsdags aften og Onsdagsåbents første akt lader tæppet gå for en servering lagkagemix om et par minutter for at fejre højtiden. Jeg er Kim Schumacher - manden der altid beder acetylsalicylsyre på apoteket fordi det er svært at sige Asperin. Og fra Rosenørns Alle i København – byen hvor tømmermænd er en form for langtidsledige. Det her er verdens første klubland, 1986, en god årgang for hovedpiner. Du vil elske det.


02:29The VHB
Beethoven's fifth (street) symphony  
00:04
Midtvejskommentar
Klubland kradser i lakken, electroscratch


00:13
Introduktion
Wolfgang Amadeus Beethoven Bologne Olsens Skæbnessymfoni med VHB


13:22
Midtvejskommentar
Din hovedpine bider skeer med Klublands lagkagemix


04:32Disco Tracks Program Service, Volume 1, Program 2
The great september dance medley  
00:00
Introduktion
Og så er Klubland ganske langsomt ved at bygge op til en 20 minutter høj flødeskumssmykket kransekage. De mange kokke, der forbedrer maden, er i de første par lagdelinger Cange, Tina Turner, Humpe-Humpe, Mai Tai, Skipworth & Turner, Baltimora, Pointer Sisters, Steve Arrington, Eurythmics, One Way og Loose Ends. Og her kommer nytårsdagsaftens knaldhætte til danske trommehinder. Klublands mega-maxi-mester-mix.


00:00
Midtvejskommentar
Du er inde i Klubland 86’s nytårs-megamix


02:06
Midtvejskommentar
Lagdelene her i kagen hedder ’All night with you’, ‘We don`t need another hero’, ‘Yama-Ha’, ‘History’, ‘Thinking about your love’, ‘Tarzan boy’, ‘Dare Me’, ‘Feels so real’, ‘Must be talking to an angel’, ‘Let’s talk about sex’ og ‘Magic touch’. Og der er mere på vej.


14:15
Midtvejskommentar
Og de der bygger videre på dine tømmermænd med Klublands musiklagkage er Man Parrish, Debarge, Dead or Alive, Madonna, Goonsquad, Ted Currier, Chain, La Bionda, Prince, Miami Sound Machine og Lime.


15:28
Synger med
One for you, one for me, one for you, mmmm, aha, yeah, uh, come on, one for me


17:57
Jingle
Der afspilles nogle effekter - eksploderende fyrværkeri. Varer til 18:18