Studie 86 07-07-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Introduktion
Pssst, hey du der. Er det din underlæbe, eller er du begyndt at gå med rullekrave?


00:04Carol Hahn
Your love (is all I need)  
00:17
Velkomst
Dav, dav, god skoleferieeftermiddag. Op på ørene, nu blænder P3 op for 2 timers solskin med indbagt musiklagkage. Det er mandag, industriferien slapper af. Sommerens bedste musikmaskine er ved at sætte tandhjulene i pladerillen. Du får rotationspresset ørene de næste to timer. Jeg er Kim Schumacher - manden der mener, at sommerdage er længere, fordi varmen udvider dem. Og fra Rosenørns Allé i København - byen med så mange turister, at de kommer med på hinandens feriefotos. Det her stedet, hvor licensen nikker dig en musikskalle. Studie 86 - du vil elske det.


03:45
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 - du er hjemme igen. .


05:02
Outroduktion
Carol Hahn er på afvænning eller måske bare nøjsom på 'All I need is your love'.


05:08Paul Parker
Time after time  
05:46Kelly Marie
Hands up!  
00:04
Introduktion
Vi venter lidt med Paul Parker. Her er der i stedet for brugstyverier i det feriehærgede Studie 86. Kelly Marie gør disco-diskret opmærksom på, at du hellere må få hænderne op af lommetyvelommerne. Grabberne op, bukserne ned, 'Hands up!' - Kelly Marie.


04:47
Synger med
Hands up... stick up... steel your love... hands up... yes steel it baby.


06:09
Outroduktion
Forbrydelse betaler sig ikke, med mindre man er god til det. Kelly Marie synger om kærlighedens små rapsende pilfingre på 'Hands up!'.


12:00Paul Parker
Time after time  
00:07
Introduktion
Så pakker Paul Parker feriekufferten fuld af minder og genbrugsfornemmelser. Smæklåsen lukker sig tyverisikkert rundt om hjerteknuseren 'Time after time'.


03:48
Midtvejskommentar
Studie 86 - din generations musik.


05:46
Outroduktion
Paul Parker har vinduet på vid gab til hjertekammeret. Er du fortabt og falder, griber jeg dig igen og igen, 'Time after time'.


17:51Nu Shooz
Point of no return  
00:22
Introduktion
Og så bevæger Studie 86 sig helt derud, hvor man ikke kan bunde. Bademestrene Nu Shooz ifører sig svømmefødder og forsøger forgæves at gå på vandet og når så langt ud, at det er for sent at vende om på 'Point of no return'.


06:11
Outroduktion
Svømmepølen her er så tæt pakket med badegæster, at man må springe i 5 gange, før man rammer vandet. Nu Shooz træder vande i vendepunktet 'Point of no return'.


24:07Sleeque
One for the money  
00:35
Introduktion
Mange mænd holder af at drukne deres sorger og venter bare på, at konen skal begynde at svømme. Personligt kan jeg klare 100 meter på 4 sekunder forudsat, at det er ned af et vandfald, mens Sleeque her nøjes med at kaste om sig med penge, som om de var ankre på 'One for the money'.


05:09
Outroduktion
Hvis Sleeque havde alverdens penge, ville de bruge dem til at betale deres regninger, så langt alverdens penge nu rakte på 'One for the money'.


29:32Whistle
Please love me  
00:01
Introduktion
Nyt optimist-fløjt fra Whistle - 'Please love me'.


34:05Movieland
Postcard to New York  
00:01
Outroduktion
Kærlighed ved første blik, og tricket virker også anden gang, når Whistle kikker efter en gang til på 'Please love me'.


00:09
Introduktion
Og her er mere sommer flirt. Movieland filmer med øjeblikkets klareste mednynner. Kom bare nærmere, flad ud og få flyveørerne frankeret med luftporto af den højtsvævende 'Postcard to New York'.


05:32
Outroduktion
Movielands højtflyvende instrumentalversion af 'Postcard to New York'.


39:40Candi Staton
Young hearts run free  
00:10
Introduktion
Folk elsker hinanden forfærdeligt, men øvelse gør mester. Candi Staton her er for undertrykt til at bryde ud og for stolt til at græde. Fyren hun elsker har et hjerte af guld, det er gyldent og stenhårdt på det toptrænede 10 år gamle kondiløb 'Young hearts run free' på kærlighedsstien.


05:45
Outroduktion
Candi Staton står med ungen uden manden, en erfaring rigere og en illusion fattigere på 'Young hearts run free'.


45:31Bucks Fizz
New beginning (mamba seyra)  
00:16
Introduktion
Bucks Fizz nyder livet. Fiser den af. Bølgeskulper, råhygger og får sand mellem tæerne, de optimistjoller mod nye horisonter på den venskabelige 'New beginning'.


06:04
Outroduktion
Bucks Fizz ser optimismens sol stå op. Der er fremtidshåb og samhørighed på den enstemmige fællessang ’New beginning’.


51:41Latin Rascals
Beyond the future  
02:25
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med The Latin Rascals og deres ’Beyond the future’ er Studie 86s førsteakt ved at være en del af din fortid, men bare rolig, der er mere i den nærmeste fremtid med indbygget musiklagkage om stor halv time. Om et par minutter melder Radioavisen sig med stort og småt fra ind og udland. Derefter fortsætter musikløjerne igen frem til kl. 20. Jeg er Kim Schumacher – manden der stadig leder efter underteksterne til virkeligheden. Og mens Børneradio får skiftet ble i sommerferien, kan du og jeg brede os frem til netop kl. 17. På gensyn 16.10. Hej så længe.