Studie 86 18-08-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Pssst, hey du der med ørerne! Så er det her hen!


00:04Pete Shelley
On your own  
00:20
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Op på flyveørerne og kom nærmere. Det er mandag, det er FM, det er P3, det er 15.05. Så ved du godt, hvor du er henne. Den næste time stjæler din nysgerrighed dit liv med musik, du ikke engang anede eksisterede, blandet andet med et 35 minutters musikalsk postkort. En langdistancehilsen fra USA, fra Pheenix, Arizona. Det her er det eneste sted i Danmark der tæller de næste 55 minutter. Jeg er Kim Schumacher – manden der sad over i skolen så længe, at klassekammeraterne troede, at han var læreren. Og fra Rosenørns Alle i København – byen hvor alle vennerne på cafeerne elsker at hade dig. Det her er stedet, hvor musikken smækker dig en over ørerne i fuld stereo. Studie 86 – du vil elske det!


02:32
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 – du er hjemme igen.


04:58
Outroduktion
Pete Shelley har filosofiske betragtninger om live, døden, kærligheden og kontokortene. Lige meget hvordan fællesskabet føles, står du altid på egne hænder. You’re ’On you’re own’.


05:14One 2 One
Angel in my pocket  
00:19
Introduktion
Og så er der religiøse overtoner i underlivet på Studie 86. Her kommer One 2 One og spiller med panfløjtens navlehuller, så man kan høre englene synge og bukserne bule. Tilværelsen er et sjovere sted at opholde sig, når man kan mærke kærlighedens søde kløe som på fx ’Angel in my pocket’.


05:27
Outroduktion
One 2 One tager en ting ad gangen, når det drejer sig om oplevelser, partnere eller bare herrens eller damens engel på den strambuksede ’Angel in my pocket’.


10:53Claudja Barry
Down and counting  
00:09
Introduktion
Og så kommer en dame op på mærkevarerne. Konen her er om et øjeblik godt træt af ham den slappe knude i alt modetøjet og de dyre vaner. Knægten har alligevel ingen billige manerer. Claudja Barry har fået nok af overfladebehandlingerne og leder efter nye græsgange, mens der er nedtælling for sidste akt af parforholdet på ’Down and counting’.


05:04
Outroduktion
Claudja Barry stikker den faste fyr, der var et borende X så længe det varede, en med nedtælleren så det gynger i lydtapetet på ’Down and counting’.


16:05Oran 'Juice' Jones
The rain  
00:03
Introduktion
Og så tager Studie 86 dig ved ørerne og fører dig ud i funkens langsomt faldende regn. En slentretur i selskab med den storskuffede Oran 'Juice' Jones, der har opdaget, at veninden boller ved siden af og har fået nok på ’The rain’.


04:54
Outroduktion
Oran 'Juice' Jones presser følelsernes deprimerede storskrydende citron for de sidste dråber og skælder konen ud, mens metrologerne lover dårligt vejr i weekenden på ’The rain’.


21:10Johnny Romo
Megamix  
00:04
Introduktion
And now, ladies and gentlemen, boys and girls. Something very special, very hot. Thirty five minutes of uninterrupted commercial free music, a remixed musical landscape featuring songs by Janice Christie, Joyce Sims, Hanson & Davis, Nu Shooz, Janet Jackson, The It, Pet Shop Boys, Madonna and Annabella. Musical hands across the water from Phoenix, Arizona, USA. Produced by Keith Denis, mixed by Johnny Romo. This is Studie 86, Romo remix.


04:24
Midtvejskommentar
Mindst snak, mest music - Studie 86.


11:38
Midtvejskommentar
Studie 86 - din generations musik.


15:37
Midtvejskommentar
Du er inde in Studie 86 - lydsporet der får dine ører op på tæerne.


18:32
Midtvejskommentar
You are listening to Studio 86, Johnny Romo’s fan-fucking-tastic remix.


26:50
Midtvejskommentar
Studie 86 - det bedste du kan foretage dig med tøjet på.


29:33
Outroduktion
Den sidste halve time har du lagt ører til Johnny Romos remix af ’Hungry for your love’, ’All and all’, ’Point of no return’, ’When I think of you’, ’Donny’, ’Was that what it was’, ’Papa Don't Preach’ og her til slut om et øjeblik ’War boys’. Studie 86 - mega-maxi-mester-monster-million-dollar-mix.


53:21Ken Heaven
The calling  
00:06
Outroduktion
Thanks Johnny, great show.


00:23
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med Ken Heaven er Studie 86 ved at nå op i de tyndeste luftlag i elektropoppen for i dag med den lokkende ’The calling’. Men Studie 86 er selvfølgelig tilbage på krigsstien, på jagt efter nye lydspor, alle hverdagen undtagen fredag. Jeg er Kim Schumacher - manden, der bruger i hovedet, hvad han har i fødderne. Og du og jeg kan lave flere benspænd sammen næste mandag, samme tid, sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da kast dig ud i livet, men pas på at du ikke rammer nogen, og hav det - du ved - wraauu, rigtigt fantastisk.