Pop 83 13-06-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Peech Boys
Life is something special  
00:00
Velkomst
This is something special ... for you (stemme fra nummeret) ... nemlig det vi kalder Pop 83. Klokken er cirka rundt regnet og omtrendt 19:05, og noget af det specieller er at du igen er drønet ind i 55 minutters nonstop pop, hvor du kommer til at høre en flok syngende havmåger med mareridt, en fyr der er sendt fra himlen, en Madonna, og du vil også blive invaderet af væsener fra det ydre rum. Under alle omstændigheder vil du garanteret få transplanteret hjernen et godt stykke ud i verdensrummet af de næste 3.300 sekunders taktfaste rytmeknas, der er ved at komme igang med New Yorks egne ferskenkindede knægte: The Peach Boys. Hvem du er ved du bedst selv - jeg er Kim Schumacher, og det her det er Pop 83.


04:58Madonna
Everybody  
00:03
Introduktion
Og efter Peach Boys, der sprudler af glæde over livets gave, kommer så Madonna trædende, ser sig om og sukker efter.. "Everybody".


04:38
Midtvejskommentar
Og allerede NU begynder Pop 83 at slippe jordforbindelsen, og stikker fødderne udefter i det ydre rum.


09:41Paul Haig
Heaven sent  
00:05
Introduktion
Paul Haig er en smart knude, der holder af at gardere sig. Han mener man skal sørge for et bedre liv i den næste verden ved at indskrive sit navn i denne verdenshistorie, og så iøvrigt indtale en besked på telefonsvareren til når de højere magter kalder én hjem, og man ikke lige er i nærheden, men er nede at handle. Paul Haig slår kors for sig på nummeret "Heaven sent".


15:11A Flock Of Seagulls
Nightmares  
00:07
Introduktion
Og her kommer så en flok havmåger flyvende og flakser hjælpeløst lige ind i mareridtets klart lysende fyrtårn. Du tier selv stille når du skulle tale, betragter billederne på væggen, er bange i mørket, savner dine forældres varme kærlighed fra dengang du var lille - "hvor er mors trygge hånd" er spørgsmålet på "Nightmares" med A flok of seaguls.


20:06Patrick Cowley
They came at night  
00:19
Introduktion
Elektromareridtet fortsætter ...
Grønne væsner fra rummet stjæler din krop og sjæl ...
Patrick Cowley ... "The came at night".


04:30
Synger med
They strike when you're alone ...


25:08The Human League
Total panic  
00:40
Introduktion
Mareridtet uden grænser ...
Her bliver flere grebet af panik ...
Human League ...
Med ... "Total Panic".


28:15The Jonzun Crew
We are the Jonzun Crew  
00:13
Introduktion
Og endnu længere ude i verdensrummet kan man så heldigvis ånde lettet op (hvis iltbeholdningen ellers tillader det!), for dér finder man en flok mere venligtstemte rumdyr, der gerne vil give hånd og præsentere sig selv. The Jonzun Crew stiller det eksistentielle spørgsmål: "Hvem er vi", og ånder venligt gennem synthesizer-filtret at "We are the Jonzun Crew" med The Jonzun Crew.


33:00Heaven 17
We live so fast  
00:22
Introduktion
Det er ikke kun i verdensrummat at farene lurer på dig. Nede på jorden er der fare for mavesår, blodpropper, for meget salt og sukker i maden og stormagasinerne i afbetaling. I en verden hvor vi lever for stærkt er alt det der er sjovt enten fedende eller forbudt. Heaven 17 løfter en advarende pegefinger på "We live so fast".


38:43Planet Patrol
Rock at your own risk  
00:16
Introduktion
Enten man har hjerne nok i de øverste luftlag eller fødderne plantet solidt midt i et gadekryds der viser rødt, så er tilværelsen stadigvæk på egen risiko. Det markerer Planet Patrol meget godt her, hvor man ikke helt er klar over i hvilken retning musikken fløjter afsted. "Rock at your own risk" med Planet Patrol.


46:44The Passage
Wave  
00:10
Farvelkomst
Så er du ved at blive ramt af den sidste musikalske chokbølge - i alt fald i denne time. Det bliver Passtes med deres glade sidste bølge: "Wave". Hvem du er ved du sikkert bedst selv. Jeg er Kim Schumacher - det du har lyttet til har været det vi kalder Pop 83, som selvfølgelig er tilbage næste mandag, og indtil vi høres ved igen - ha' det rigtigt fantastisk.