Studie 84 30-01-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Hot Streak
Body work  
00:17
Velkomst
Neither do I... That’s right... I will... Good...


00:43
Velkomst
Så er det igen blevet mandag. Klokken er femtenhundredefem, og du har for Gud da må vide hvilken gang fået skægget i den musikalske postkasse. Jeg er Kim Schumacher - manden som stadig ikke kan kende forskel på blomsten og bierne. Og fra Rosenørns allé i København - byen der er flyttet på 1. sal efter at bankerne har købt stueetagen. Det her er studie fire à la 80, der osse fører dig længere frem i tiden, i fremtiden. Her er det de varme safter, der får kunsten til at stige. Gruppen Hot Streak med et stykke regulært kropsarbejde, ’Body work’.


06:46
Outroduktion
Jaeh, livet lyder ikke til at være andet end benhårdt kropsarbejde for gruppen Hot Streak på nummeret ’Body work’.


07:02Gibson Brothers
My heart's beating wild (tic tac tic tac)  
00:05
Introduktion
Og så er det med at tjekke batterierne, der driver pacemakeren frem i lydsporet af Studie 84. Her er det de tre syngende hjertespecialister Gibsons Brothers, der dækker med værket på ’My heart is beating wild’.


03:18
Synger med
Dup-dup-dup... Dup-dup-dup... Dup-dup-dup... Dup-dup-dup...


03:40
Outroduktion
Du har sluttet forbindelsen til din musikalske livslinje. Studie 84 - lyden der sporer dig længere ind i fremtiden.


11:43Monyaka
Go deh yaka (go to the top)  
00:29
Introduktion
Og så er det en gigantisk flok buskpygmæer, der her kommer funkende. Go deh yaka er lokalafrikansk og betyder going to the top, engelsk kan du og gruppen er Monyaka.


05:43
Outroduktion
Monyaka med ’Go deh yaka’.


17:37Rufus & Chaka Khan
Ain't nobody (loves me better)  
00:02
Introduktion
Der er ingen, der kan elske mig så godt, som du kan. Ordene er ikke bare mine, men også Rufus og Chaka Khans her, der giver den så meget kropstæt nærkontakt, at der ikke er en millimeter pusterum til at få vejret på ’Ain’t nobody loves me better’ med Rufus og Chaka Khan.


03:51
Introduktion
Rufus & Chaka Kahn med ’Ain’t nobody’.


21:38Run-DMC
Sucker M.C.'s  
00:02
Introduktion
Så er der storbyblærerøvsrap, så det basker. Her er det et par indfødte new yorkere, der blæser sig op og vædder om hvem, der har den største kæft, [?]med Run-DMC.


24:43Peter Godwin
Baby's in the mountains  
00:30
Introduktion
Når en hel musikgeneration ser samfundet bryde sammen, stormagterene opruste og forureningen brede sig, kan den enten sætte sig og blive videodt hjemme foran tv'et eller følge civilisolationen brede sig på gaderne mellem skyskraberne. Peter Godwin synthesizer sig igennem sin ønskedrøm om den rene tilværelse i bjergenes tynde luftlag på ’Baby’s in the Mountains’, Peter Godwin.


31:17Boytronic
You  
00:15
Introduktion
Du... følelserne vokser. Du... hvorfor føler du ikke som jeg? Du... leder efter en elsker.Du... hvorfor ser du ikke mig? ’You’ med Boytronic.


36:47Blancmange
That's love that it is  
00:41
Introduktion
Og så er der forbindelse til følelsessattelitten. Langdistancekærlighed over kommunikationsnettet til kønnet eller kønnenes verdener trykket af af gruppen Blancmange med ’That’s love that it is’.


06:26
Introduktion
Det er mandag, det er Studie 84, det er tid til at sætte stemmegaflen i en råcremet USA lagkagemix under ledelse af Shannon, T-connection og Grand Master & Melle Mel. Værsgo, en kalorieholdig musiklagkage.


43:37?
?  
08:53
Velkomst
Lagdelingen i USA-kagen består i dag for det meste af ’Let the music play’, ’Tonight’s the night’, ’White lines’ og ’Under my thumb’ her. Og med Fast radio er det ved at være finito for nu. Studie 84 kører i remise i alt fald for i dag, men er naturligvis på skinnerne igen i morgen samme tid sted og frekvens, når Finn Storgårdhave spiller op for modne lyttere. Adressen kender du, 1999V, hvis der er noget, du skal have sagt, knallert. Jeg er Kim Schumacher - manden der som den eneste i Nordeuropa er elektronisk overvåget, og du og jeg mødes igen før end du kan blinke og sige ’lagkagemix’ næste mandag om 601200 sekunder, og indtil da ha’ det rrrroooooaaaaaaaauuuuu rigtig fantastisk.