Studie 84 06-02-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Jay Peel
Gimme some  
00:11
Synger med
mmMMMMmmm ...
Jaaaarhhhh....
aaaauuurrwww
Do it .. some more ... thats right ... me too ...
I heard you, baby ...
mmm-mmm...
Det her er dælme svært at nedfælde på skrift :-)

01:30
Velkomst
Hej-hej, så er det med at komme op på lakridserne og hen at få ørerne klappet ud og få dem i musikmaskinen her. Jeg er Kim Schumacher, manden som en hel del forældre opkalder deres stakkels børn efter, og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor de kigger mærkeligt på dig hvis du spørger hvor Rådhuspladsen er - her er Studie 84.


03:22
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 84 - lydsporet der fører dig længere ind i fremtiden.


05:57
Outroduktion
Gruppen J-peal med ... "Gimme some".


06:04The Farmer's Boys
Muck it out  
00:12
Introduktion
Og fra J-peal, der lige ville have noget, til en flok bondedrenge med for meget gang i deres elektriske svinesti hvor der skal muges ud. "Mug it out" hedder nummeret, og gruppen kalder sig Farmer's Boys.


04:41
Outroduktion
Få lige muget øregangene ud - "Mug it out" ... Farmer's Boys.


10:48Trans-X
Message on the radio  
00:22
Introduktion
Og så bliver der vejrtrækningsøvelser for viderekomne stacato-punks - det sørger dit Studie 84 for. Forsangeren i Trans X forsøger at råbe dig op med en hemmelig kærlighedskode over den batteridrevne transistor på "Message on the radio" - Trans X.


15:25Project Future
Ray-gun-omics  
00:05
Introduktion
Og her er så mørke udsigter for fremtiden. Inflation, flere atom-dingenoter og nedskæringer. Gruppen Project Future giver situationsrapport fra USA's økonomiske mirakkel skråstreg mareridt, der i hjemlandet hedder Reagan-nomics efter præsidenten, men som gruppen her udtaler som laserstråleøkonomi - "Ray-gun-nomics" med Project Future.
Præsidenten dengang var naturligvis Ronald Reagan.

20:11Mtume
Juicy fruit  
00:08
Introduktion
Og så er tiden inde til at dine ører sætter tænderne i en kærlighedsfrugt så safterne stiger. Det er gruppen Mtume der slikker sig om munden på "Juicy fruit".


03:33
Outroduktion
Safterne driver bort sammen med Mtume på "Juicy fruti".


23:50Mary Jane Girls
Boys  
00:09
Introduktion
Hvis du er tungnem og stadigvæk ikke har fattet hvad drenge handler om, så er her Mary Jane Girls til at klare begreberne og punkfunke sig gennem "Boys".


29:29Dazz Band
Joystick  
00:21
Introduktion
Og her er det så Dazz Band der kommer i løbetiden efter Mary Jane Girls [???]. Her funker drengene videre og vipper veloplagt med styrepinden på Joystick - Dazz Band.
[???] : Jeg kan ikke høre hvad han siger. Måske "Babe talk" eller noget i den stil.

34:37Pink Project
B-project  
00:30
Introduktion
Man tror næsten ikke sine egne trommehinder, men her er Michael Jackson's klassiske grundrytme tilbage, og barsler en tvetulle et Billy Jean skråstreg Jeopardy medley - Pink Project.
At 'barsle en tvetulle' betyder 'at føde en hermafrodit' (tvekønnet person).

39:09Grandmaster Caz & Chris Stein
Wildstyle theme  
02:20
Introduktion
Og så er her kommet kog i et heftigt bryg af grafitti, scratch, B-boys, electro-toner og breakdance udført med store armbevægelser og benbevægelser under omrøring af Grandmaster Caz og Chris Stein på "Wildstyle".


05:29
Introduktion
Det er blevet mandag - det her er Studie 84 og så ved du... det er tid til USA lagkagemix. Værsgo' - højrygget kaloriebombe ... der er serveret.


44:51?
?  
06:58
Farvelkomst
Så er Studie 84 ved at klappe lydmusklen sammen - i alt fald for i dag, men er selvfølgelig tilbage som altid i morgen samme tid, frekvens og landområde. Er der noget du skal have lukket ud, så er det 1999 V, knallert - jeg er Kim Schumacher, manden der altid holder med de andre små i samfundet, og du og jeg kan strikke videre på vores fælles selvbiografi næste mandag om guderne må vide hvor mange mikrosekunder - og indtil da: lad være med at slå dine hårdt prøvede forældre når de ligger ned, og ha' det du ved sådan rigtigt wraauuu fantastisk.