Pop 83 04-04-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Vicki Sue Robinson
Hot summer night  
00:00
Introduktion
.. ved det i ”Hot summer night”.


04:24The Jive Boys
S.M.U.R.F.  
00:50
Introduktion
Og her er det så The Jive Boys der kommer trækkende med deres små kæledyr – en flok modeblå smøler – denne gang uden Johnny Reimar. ”S.M.U.R.F.” med The Jive Boys.


07:26The League Unlimited Orchestra
Love action (I believe in love)  
00:10
Introduktion
Så er det League Unlimited Orchestra der er ved at lade batterierne til synthesizeren og rytmeboksen, og gøre klar til at handle i kærlighedens navn. ”Love action (I believe in love)” med Human Leagues husorkester League Unlimited.


11:44Talk Talk
Talk talk  
00:01
Introduktion
Her er det Snak Snak med ”Snak snak”. Talk Talk med ”Talk Talk” af Talk Talk med ”Talk talk”.


14:29Pressure
You talk - we talk  
00:13
Introduktion
Og påskeversionen af Pop 83 bliver lidt i det snakkesaglige hjørne. Nogen taler bedst under hårdt pres. Her er det Pressure med ”You talk, we talk”.


02:39
Outroduktion
Pressure med ”You talk, we talk”.


17:10Fun Boy 3
Our lips are sealed  
00:10
Introduktion
Og lad os så tage og knytte lidt sammen med det tre spøjse fyre her, der står og vugger i pladerillerne med sammenknebne læber. Det er Fun Boy 3 med den gamle teenagetraver ”Our lips are sealed”.


20:32Sinnamon
Thanks to you  
00:25
Introduktion
25 Ja, så er der lige en herre, der er fik stryg over ryggen af sin eksveninde. Hvem han er melder historien ikke noget om, men gruppen her hedder Sinnamon med s som i spanking og siger bare tak for sidst, Bror Lort; ”Thanks to you”.


24:56Soft Cell
Heat  
00:20
Introduktion
Og nu stiger både kunsten og temperaturen. Det er ikke nemt at være lukket inde i en gummicelle og samtidig være i løbetiden. Soft Cell får i hvert fald våde drømme mens de synthesizercykler sig igennem nummeret ”Heat”.


05:55
Outroduktion
Den engelske gummicelle, Soft Cell, med sin gak-gak-bolero ”Heat”.


30:56A Flock Of Seagulls
Telecommunication  
00:07
Introduktion
Og her bliver det så en flok havmåger, der kommer flaksende i lav højde. Det er A Flock Of Seaguls der fjernkommunikerer med Pop 83 i ”Telecommunication”.


33:24Blancmange
Game above my head  
00:10
Introduktion
Og her bliver det så Blancmanges tur. De to herrer i gruppen synger om det som mange, arbejdsledige fx, kan genkende, nemlig at man ikke selv er herre, eller dame for den sags skyld, over sit eget liv, og beslutningerne bliver truffet hen over hovedet på en. ”The game above my head”; Blancmange.


39:24Nairobi And The Awesome Foursome
Funky Soul Makossa  
00:09
Introduktion
Så kan du godt tage brystbeskytterne på og vippe spydet frem, for nu bliver det junglefunk med Nairobi And The Awesome Foursome der rapper sig igennem ”Soul Makossa”, som på afrikansk betyder ”Tjener, der er en flue i min suppe”. Nairobi And The Awesome Foursome – ”Soul Makossa”.


43:28The Jonzun Crew
Space is the place  
00:12
Introduktion
Er du parat? Rumdragten på! Dyb indånding! Klar til affyring! Nedtælling.


00:32
Introduktion
Johnson Crew – ”Space is the place”.


04:15
Farvelkomst
Pop 83 drøner stakåndet ud i verdensrummet. Har du også tabt pusten af de sidste 50 minutters nonstop pop, og har lyst til at give din mening til kende, så er postnummeret stadig fremtidsårstallet 1999 København V. Jeg er Kim Schumacher, og indtil vi høres ved igen, hav det rigtigt fantastisk.