Studie 86 24-03-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Klokken er næsten 15:05. God påskeæg. De lytter til P3. Nu har vi mekanisk musikmuseum.


00:06Kelly Marie
Born to be alive  
00:19
Velkomst
Dav-dav. God eftermiddag. Kom nærmere og slå ørerne i sædet. Nu stikker vi påskekyllingen en på ægget. Klokken er rundt på gulvet og sådan cirka 54000 sekunder inde i denne halvhellige mandag. Skoleferien breder sig nu ud i fuld, firefarvet stereo. Du er inde i P3 - det eneste sted i Danmark der tæller de næste 3240 sekunder. Jeg er Kim Schumacher – manden der ikke kan blive Jehovas Vidende, fordi han ikke var der og så, hvad der skete. Og fra Rosenørns Alle i København – byen hvor der ikke findes fuldkomne idioter, fordi ingen er fuldkommen. Det her er stedet, hvor licenser smækker dig en ekstrabonus over ørerne. Studie 86 – du vil elske det!


03:02
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 – du er hjemme igen!


06:10
Midtvejskommentar
We were born .. born to be alive …


06:19
Outroduktion
Kelly Marie behøver ingen filosofiske undskyldninger for at hold næsten oven vande. Vi fødes for at sprælle i nettet resten af livet. ”Born to be alive”.


06:21Cruisin' Gang
America (medley with machinery)  
06:35
Introduktion
Og nu rotter musikkyllingerne sig sammen og nikker electrorocken en æggeskalle i pladerillerne. Dans for fanden i fænghullet da også, så staterne forener sig. ”America” og Cruisin’ Gang.


09:21
Midtvejskommentar
Du har ørerne ude på dansegulvet af Studie 86 – din generations musik


12:48
Outroduktion
Cruisin’ Gang giver elektronisk danseundervisning for hele verdens forenede versefødder på ”America (medley with Machinery)”.


12:47Mental As Anything
Live it up  
13:08
Introduktion
Så er der med at finde sygesikringskortet frem, smække stængerne i vejret, folde hænderne bag nakken, op på lædersofaen og tænke på din traumatiske barndom. Her er psykosomatiske musikere på vej med nervøse, højrøde pletter på kinderne. Mental As Anything giver hjemmebehandling med dybdeborende astralmassage og lærer dig at leve livet, ”Live it up”, Mental As Anything.


15:50
Midtvejskommentar
Det bedste er altid bedre – Studie 86.


18:23
Outroduktion
Hej hængemule! Lad os starte på dansegulvet, plukke fjerene af hinandens påskeæg og tærske videre i sengehalmen senere. Brug hovedet og kroppen mens mulighederne er der. ”Live it up” og Mental As Anything.


18:25E.G. Daily
Say it, say it  
18:15
Introduktion
Selv om de eksistentielle problemer er løst, ja, så er tilværelsen alligevel ikke noget gratis ’tøm en legetøjsbutik på 10 minutter’-tur. Det meste af det sjove her i livet er enten fedende, farligt eller forbudt, og man skal ofte tigge om det. E.G. Daily lyder om et øjeblik til at have fundet svaret på det problem. Man skal bare sige, hvad man vil have, så leverer hun varerne. Spyt ud, sig frem, sig det! ”Say it, say it” med E.G. Daily


23:35
Outroduktion
Sig bare til! Hvad vil du have? E.G. Daily og ønsketænkningens smukke ekko, ”Say it, say it”.


23:33Alyson Williams
Yes we can can  
23:33
Introduktion
Hvis du falder og få grus i knæskallerne og synes, at livet er sært og svært, så kommer her en dame, der er mere skråsikker. Du skal bare blive dig selv bedst muligt. Ingen kan forlange mere, selv om de gerne ville. Alyson Williams spiller med de selvsikre syngemuskler på ”Yes you can can”.


28:36
Outroduktion
Vorherre og Alyson Williams er med hele menneskeheden og puster selvtillid i os alle sammen. Overskud, medmenneskelighed og can-can. ”Yes you can can”.


28:35J-A Groove
Release the tension  
28:56
Introduktion
Så er her rene energiudladninger fra New Yorks sorte undergrund. Når det strammer over det hele, du næsten ikke kan klare det, presset er for stort og trykket for højt, så er tide til at se sig om efter en ventil, så du kan få lukket dampen ud. Sådan en er ved at pumpe sig op til flere atmosfæres tryk mod dine ører. ”Release the tension” med Jefferseif.


35:08
Outroduktion
J-A Groove trykker den af på Jefferseifs ”Release the tension”.


34:59Roll
Toy  
35:18
Introduktion
I anledning af højtiden prikker Studie 86 nu hul på et tårnhøjt påskeæg fuld af æggende musik. Kunstnerne der nikker dig nogen på skallerne er Wally Badarou, Paul Hardcastle, Doug E. Fresh, Star Sisters, Joyce Sims, Ken Lazlo, Fancy, Les Lee, Phyllis Nelson og Drum Theatre. Det er alt sammen underlagt rytmeboksen fra The Flirts og ”New toy”. Værsgo! Studie 86 påskehøjmesse.


37:41
Midtvejskommentar
Studie 86. Mega-maxi-mester-monster-påskemix.


39:07
Midtvejskommentar
Studie eightysix. Monster remix.


41:11
Midtvejskommentar
God, bedre, bedst. Studie 86.


43:58
Midtvejskommentar
Studie 86 – lagkagemix.


44:44
Midtvejskommentar
Studie 86 – påskehøjmesse lagkagemonstermix


45:26
Outroduktion
Chief inspector, Don’t waste my time, The show, plus Inspector Gadget, Tonight, The Bolero (hold you in my arms tonight), I’m the one you want, I like you og Eldorado er hvad du har fået øresmæk med i de sidste 10 minutter i Studie 86 musiklagkage.


45:31Oh Romeo
One more shot  
45:56
Introduktion
Og så får Studie 86 en skoldhed indsprøjtning fra mekanikmusikkens ukronede mester. Bobby O er ved at klappe studiesangerinden på plads til en sidste tur rundt i kornet. Synthesizerne får saeho hitrytmer ud over damen, så konen slår sig i tøjret på ”One more shot” med Oh Romeo.


51:46
Outroduktion
Ja-eh Oh Romeo sukker efter en sidste ladning før kærlighedskramperne har fortrukket sig færdig for denne gang på ”One more shot”.>


51:36Sigue Sigue Sputnik
Love missile F1-11  
53:58
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. Moderigtig ultravold og Sigue Sigue-Sputninks ”Love Missile F1-11” videomix. Studie 86 volder dig moderigtige musikbekymringer alle hverdage undtagen fredag, hvor Chancen spiller Jukebox eller omvendt. Jeg er Kim Schumacher – manden hvis hjerne lyder til ikke at være her fra byen af, og du og jeg kan mødes i Klubland onsdag den 2. april 19:05. Indtil da: hav det du ved – raouw – rigtig fantastisk.