Andet 18-01-1986 (lørdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Whitney Houston
How Will I Know  
00:00
Velkomst
Lækkert danse-funk, produceret af Narada Michael Walden. Gang i gyfferne, kog i instrumenterne, suk i stemmelejet - helt som det skal være. (Arista)


00:00Wayne Scott
Rambo  
00:00
Velkomst
Gutterne bag Village People spiller med de fuppede macho-muskler og leverer brændstof til Rambo-feberen på dansegulvet. Wayne Scott hedder faktisk Joe Gentiss, kendt som Stallones dobbeltgænger - eneste grund til at han får lov til at synge på skiven. Bøvet spøg- (Sonet)


00:00Artists United Against Apartheid
Sun City  
00:00
Velkomst
Flere velmente musikløjer om Øv til Afrika. En røvfuld USA-kunstnere giver rascismen en på rock-skrinet. Fedt, energisk nummer, duet osse på egne betingelser. Little Steven/Arthur Baker-produceret. Gennemlyt og pengene værd. (EMI)


00:00Fancy
Bolero  
00:00
Velkomst
Surkåls-disko fra anden side af tyske grænse, bedre-end-gennemsnittet. Pariserstemning midt i det hele, gang-iden og tusmørke-trængsler. Iørefaldende Bolero-ro-ro-ro. Instrumentalversionen ikke ueffen. (Mega)


00:00Via Verdi
Diamond  
00:00
Velkomst
Italidiskorock med synthesizer, ekkobox og hele tjavsen. Får alt, hvad den kan trække. Standardvokal med efterklang af hurtigt sprogkursus i engelsk. Ækvator-dramatik i arrangementet. På plads. (WEA)