Studie 85 30-12-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Lime
Say you love me  
00:16
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Kom nærmere med rysler, truthorn, hatte, knaldfyrværkeri, konfetti og multifarvede serpentiner, for nu er der spøg og skæmt på P3. Det er verdens sidste mandag i 1985, klokken har passeret 15:05, du er inde i det eneste sted der tæller de næste 54 minutter. Kom med og lad os i fællesskab fejre årsskiftet. Jeg er Kim Schumacher - manden der hellere end gerne vil knalde nytåret ind med dig lige nu, og fra Rosenørns Alle i København - byen der bli’r sat under boblevand og andet spiritus om et par døgn. Det her er Studie 85 nytårsfest - du vil elske det.


02:50
Synger med
Say you love me - yeah - I do - ohhh - yeah - like I do.


04:29
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 85 nytårsfest - du er hjemme igen.


06:05
Synger med
I do - say you love me - yeah - I do


06:22
Introduktion
Trods vinterkulde og det gamle års sidste krampetrækninger, er Lime ikke til at styre i en hel kasse citrusfrugter. Sig' du elsker mig - 'Say you love me' - med Lime.


06:34Grant
Dance  
06:38
Introduktion
Så det med at beholde på hat, briller og delproteser, kridte danseskoene. Her kommer der invitation til et armslyng og lårgnid, så du får blus på romerlyset. Grant opfordre til fritstående øvelser på gulv 'Dance' med Grant.


08:16
Synger med
Ohhhh, i'll touch you anyway - please what? - uhmmmmm - why don't you baby - yeah I'm sure - ohhhhhh.


09:11
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 85 - din generations musik.


11:47
Outroduktion
Grant parringsdans får lystens lagner til at blafre for fulde gardiner på 'Dance'.


11:58Phyllis Nelson
I like you  
11:58
Introduktion
Og Studie 85 nytårsfest byder på flere direkte opfordringer fra bevægelseskulturens overdrev. Her er Phyllis Nelson på vej. Hvad hun ikke har i hovedet er hjertet fyldt af. Jeg er helt vild med dig, er hendes eneste tanke. Phyllis Nelson og 'I like you'.


15:55
Midtvejskommentar
Det bedste altid bedre - du er inde i Studie 85.


20:08Zinno
What's your name?  
20:23
Velkomst
Værsgo, så er der stafetløb i skarp trav for hemmelige agenter med karatekraft i scratchmix-teknikken. Agent 007 besvarer til hudløshed spørgeskemaet fra et Zinno, ' What's your name?'


24:58
Outroduktion
James Bond hakker i det og stammer sig gennem Zinnos krydsforhør 'What's your name?'.


25:14The Kartoon Krew
Inspector Gadget  
25:23
Introduktion
Studie 85 afdeling for skæg og blå briller holder længe åben. Luften bliver fyldt af mordtrusler og nødforbindinger, når The Kartoon Krew skruer Sherlock Holmes-hatten på og vipper forstørrelsesglasset i skudstilling for at møde krimikollegaen 'Inspector Gadget'.


29:11
Outroduktion
The Kartoon Krew med amerikansk børne tv's klassiske favoritdetektiv 'Inspector Gadget'.


29:30Pet Shop Boys
West end girls  
30:09
Introduktion
Og nu mødes drengene og pigerne på Studie 85 nytårsglade dansegulv. I skygger og kroge parrer parrene sig. Ingen taler, alle handler. De rige duller og de drengede fattigrøve, to uforenelige elementer smelter sammen og har svært ved at finde fælles fodslag. Følelserne når bunden med tåspidserne i de to vidt forskellige bydele. East end boys møder 'West end girls' via rutenettet hos Pet Shop....Boys.


35:40
Outroduktion
Drengene på Østerbro møder Vesterbros pigegarde på Pet Shop Boys’ anskuelsesundervisning om dyre pakker 'West end girls'.


36:02Patris
Love oasis  
36:11
Introduktion
Og så kan du godt tørre fodsveden af panden, folde hænderne bag nakken og la' damen lave alt det hårde arbejde. Læn dig mageligt tilbage i skyggerne over kærlighedens svalende oase. Patris sætter om et øjeblik ind med noget godt vokalt mundarbejde og lader lystkilden springe på 'Love oasis'.


41:12
Outroduktion
Lysterne borer dybt efter kærlighed og kildevand i 'Love oasis' med Patris.


41:34Modern Rocketry
Thanks God for men  
42:09
Introduktion
Så er her nytårstaksigelse. Gud ske tak og lov for mandekønnet synger Modern Rochetry. Hvad sku' pigerne og nogen af drengene gøre uden dem 'Thank God for men'.


43:53
Midtvejskommentar
Mindre snak, mere musik - du er inde i Studie 85.


47:45
Outroduktion
'Thanks God for men'. Modern Rocketry har kun lovord tilovers for drengene, fyrene, mandfolkene og Vorherre. 'Thanks God for men'.


48:11David Knopfler
Shockwave  
51:17
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med David Knopflers 'Shockwave' rider verdens sidste mandags-Studie 85 af sted på den musikalske flodbølge, der skyller dig op bredden til Radioavisen om alt for kort tid. Studie 85 er ved at gå ned på tælling og rejser sig som Fugl Føniks af asken i skikkelse af Studie 86, der får istappen til at smelte på dig allerede fra begyndelsen af januar. Jeg er Kim Schumacher - manden der af hele sit hjerte og adskillige andre legemsdele ønsker dig et brandvarmt, knaldgodt, stangstift nytår. Hvis årsskiftet giver dig tømmermænd, så har jeg hjælp parat i Klubland 1. januar, hvor der er musikalsk brusetablet til at tage de værste smerter 19:05. Og ellers kan du og jeg mødes i det nye år i Studie 86, 6. januar 15:05, samme sted og frekvens. Hold hovedet højt i en kold tid, bevar fatningen, grib nuet, få det endnu sjovere i fremtiden og ha' det du ved wwrrraaaauuuu rigtig fantastisk. Tak for i år.