Studie 84 18-07-1984 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Divine
You think you're a man  
00:14
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag ... sådan cirka og rundt regnet. Viserne på uret har passeret sideskilningen på 15:05, og du er igen kommet i stiv musikalsk modvind. Jeg er Kim Schumacher - manden der strækker et minimalt talent til det yderste, og fra Rosenørns Allé i København - byen der skydækker hele området over [???] - det her er ... selvfølgelig ... studie '84.
[???] kan være "På ulige datoer" - men det giver ingen mening.

04:04
Introduktion
Du tror du er et mandfolk, "You think you're a man" - Divine.


06:30
Synger med
... A man
... A boy
... A toy
... See
... Satisfy me
... Yeah
... hmm-hmm
... to satisfy meee!


07:02Yvonne Gage
Doin' it in a haunted house  
00:28
Introduktion
Og så er du sammen med Studie 84 på skinnerne af spøgelsestoget, hvor vi støder ind i en anden passager: Yvonne Gage. Hun foretrækker at miste selvkontrollen når håret står på hovedet af hende af skræk. Kom med og gør det i spøgelseshuset her sammen med Yvonne Gage og "Doin' it in a haunted house".


04:27
Midtvejskommentar
Du har fået fletningerne ind i det vi kalder ... Studie 84.


13:00Prince And The Revolution
When doves cry  
00:15
Introduktion
Og her kommer Prince hoftevuggende og kærtegner både drengene og pigerne. Jeg er lige så fræk som min far og lige så svær at tilfredsstille som min mor synger han. Resultatet er at det her er lyden af kærlighedsduer der græder - trøst Prince på "When doves cry".


18:44The Human League
The Lebanon  
00:05
Introduktion
Hysteriet breder sig. Human League er igen ude af pladestudiet. Hippie-generationen er ved at vågne op fra drømmen om at "All you need is love" og stirrer den brutale virkelighed i øjnene på Human League: "The Lebanon".


24:25Wang Chung
Don't let go  
03:51
Introduktion
Du er midt inde i Wang Chung, der ikke vil lade dig slippe så let på "Don't let go". Du lytter til noget dine ører ikke vil slippe... Studie 84.


31:25Face To Face
10 - 9 - 8  
00:28
Introduktion
Og så står du ansigt til ansigt med de nedtællingslystne Face To Face. De tæller engelske, og viser de kan talrækken på "Ten, nine, eight".


03:40
Outroduktion
Face To Face og "Ten, nine, eight" - Ti, ni, otte.


35:13Bruce Springsteen
Dancing in the dark  
00:14
Introduktion
Og her er det så Bruce Springsteen, der i blinde famler sig frem til Studie '84. Han har sit blaster-mix af "Dancing in the dark" med under armen ... Bruce Springsteen.


05:50
Outroduktion
Bruce Springsteen og "Dancing in the dark".


41:10Frankie Goes To Hollywood
Two tribes  
00:14
Introduktion
Frankie Goes To Hollywood er tilbage, og er midt i fremmedgjorte, storpolitiske stammekrige på "Two tribes".


50:02Leisure Process
Anxiety  
00:20
Farvelkomst
Så er det ved at være slut for i dag - her i selskab med de totalt afslappede Laser process og psykiater-nummeret "Anxiety". Studie 84 er selvfølgelig tilbage i morgen samme tid, sted og frekvens. Jeg er Kim Schmacher - manden der nu vil holde lidt fri og damper af for de næste uger, - jeg kommer nok til at savne dig ad helvede til. Men der er håb - om gud og Karl Marx vil - er der Pop '84 fra New York mandag den 20. august - dér ses vi jo forhåbentlig igen. Indtil da, lad være med at tænke på skoleåret - nu har vi det jo lige så sjovt, og så har du det iøvrigt som sædvanligt at have det du ved ... wraaauu ... rigtigt fantastisk.