Studie 85 11-02-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Hey du! Kom bare nærmere, nu kommer der edderhylrme høvl på virkeligheden.


00:05Jay Novelle
If this ain't love  
00:03
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag, P3 15.05, Studie 85.


00:17
Velkomst
Så det mandag, op på albuerne. Det her er Danmarks eneste landsdækkende stereotapet, og nu får du dig sådan et smæk over ørerne. Jeg er Kim Schumacher - manden der trods kulden kun er iført snakketøj. Og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor alle elsker hotdogs og en sprød årgangsvin. Det her er Studie 85.


05:05
Outroduktion
This ain`t love... Jaeh, hvis det her ikke bare er sagen. Jay Novelle udelukker al tvivl om følelsernes ægthed på ’If this ain`t love’.


05:18Pretty Tony
Fix it in the mix  
00:29
Introduktion
I en verden hvor du kan tale med din lommeregner, få iltapperater til at holde liv i din arveonkel og grøntsagerne til at være evige unge i dybfryserens trygge mørke, ka’ musikken også reparere dig. Så værsgo’, mød det 21. århundredes altmuligmand Pretty Tony og ’Fix it in the mix’.


05:31
Outroduktion
Jaeh, som du kan høre, Pretty Tony ordner alt i ’Fix it in the mix’.


11:04Apollonia 6
Sex shooter  
00:04
Introduktion
Og du kan godt tage at beholde værktøjskassen fremme, for her kommer en flok meget moderne kvinder vuggende med kurveflet i hofterne. Det er noget, der lyder som overskudvarer fra USA’s rumprogram. Apollonia 6 der har læk på tanken og drypper kærlighed, hvor du mest har brug for det. Apollonia 6 og ’Sex shooter’.


00:22
Synger med
..uhhhm..


00:59
Midtvejskommentar
Yeah, shoot baby.


01:07
Midtvejskommentar
Raoooouw. Uhm.


05:22
Outroduktion
Sex shooter….jaeh, hvis du stadig ikk fik fat på titlen, så er det her altså ’Sex shooter’ og ophavskvinderne til pletskyderriet kalder sig Apollonia 6.


16:55Captain Rock
Cosmic blast  
00:34
Introduktion
Jaeh, så er det Captain Rock her, der spinder det musikalske sikkerhedsbælte rundt om dig, stikker oxygenapparatet langt ned i halsen og sender dig af sted i rap-funkens allertyndeste luftlag. Captain Rock selskabsløver efter dig på ’Cosmic Blast’.


05:42
Outroduktion
Jaeh, The Cosmic Crew I’m gonna rock with you. Captain Rock og ’Cosmic Blast’.


22:48Nolan Thomas
Yo' little brother  
00:21
Introduktion
Og her kommer enhver storebrors slagsang til en lille møgunge. Det er en lillebror, der altid render rundt og laver fis i den, driller mor og får far til at se rødt - ham der altid gør det, små brødre ikke må. Nolan Thomas er udmærket godt klar over, hvad jeg mener, for han har sin egen at slås med, på ’Yo’ little brother’, Nolan Thomas.


04:50
Outroduktion
Nolan Thomas’ kærlige hyldest til alverdens små lede småbrødre, ’Yo`little brother’.


27:51MC Flex And The FBI-Crew
Rockin' it  
00:11
Introduktion
Og hvis du syntes, du har vrøvl med lillebror, ja - så hjælper det jo ikke en pind, hvis han vokser op og bliver størrer. Hør engang den flok seje knuder her, der leger hårde gadedrenge og rapper, funker, breaker, scratcher sig igennem ’Rockin’it’ med MC Flex And The FBI-Crew.


04:58
Outroduktion
Jaeh, den musikalske efterretningstjeneste har røbet alle elektroniske hemmeligheder på ’Rocking’it’ med MC Flex And The FBI-Crew.


33:05Linda Clifford
A night with the boys  
00:30
Introduktion
Og pigerne her på Studie 85 er godt med. Den næste i rækken af frisindede fremskritsvenlige kvinder er Linda Clifford. Hun giver den traditionelle kvindeopfattelse fingeren med ’A Night with the boys’.


03:00
Midtvejskommentar
Der er øretæver i luften – du er inde i Studie 85.


04:44
Outroduktion
Jaeh, ’Another night with the boys’, Linda Clifford er på tur i byen med gutterne på nummeret her. .


39:02Carol Lynn Townes
Believe in the beat  
00:38
Introduktion
Og Carol Lynn Townes har også for travlt med kurserne i kropssprog til bare at holde sig til søndagsskolens enkle bud. Hun har rytmen i kroppen og tror på det, hun kan føle krible i lemmerne på ’Believe in the beat’.


00:59
Synger med
…believe it, believe it…..alright……it is alright baby…. believe it, believe it…no, nothing baby…yeaah, listen to that


01:54
Synger med
... you believe in the beat!…yeah, feel it…everthing is alright…believe it…no nothing…


04:26
Midtvejskommentar
Det er jo ikke lokal amatørradio det her. Du er inde i Studie 85.


05:41
Outroduktion
Carol Lynn Townes er ikke til at rokke i troen på rytmeboksens lyksagligheder på ’Believe in the beat’.


44:56Sheryl Lee Ralph
In the evening  
01:25
Introduktion
Måske er hverdagen ved at slide dig træt. Måske er det elskeren, pengene, familien eller politikerne, men weekenden, kærligheden og musikken får dig til at blive ved med at trække vejret frivilligt ligesom Sheryl Lee Ralph - ’In the evening’.


05:53
Outroduktion
Jep. Solen får aldrig lov og gå ned over Sheryl Lee Ralph og ’In the evening’.


51:03Laser
Laser  
01:43
Farvelkomst
Sådan, så sidder digitalunderholdningen lige der, hvor den skal. Studie 85 er ved at svejse sig fast til Radioavisen med nummeret ’Laser’ med gruppen Laser, der smelter på din trommehinde om et par minutter og igen får dig tilbage i den barske virkelighed. Studie 85 kan være forklaringen på, at du lever alle hverdage undtagen fredag. Hvem du er bliver sværere og sværere at overskue. Jeg er Kim Schumacher - manden med begrænset næringsindhold og 40 procent vand. Og du og jeg kan flette tær om en ugen igen, nemlig næste mandag samme tid, sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da: prøv at lære fiskefrikadellerne rygsvømning og forsøg af alle kræfter at ha' det rrrarrarrrararrruuuuuu rigtig fantastisk.