DR din DJ 03-02-1989 (fredag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Psst, så er det her hen. Klokken er sådan cirka 19.30. Det er fredag, det er fest, fis, fart og finanser. Musikken har farver i fuld stereo. DR din DJ. Klap ørerne ud og hop ombord i batmobilen.


00:10B.A.T.
(There's a) bat in my house  
00:13
Velkomst
Dav-dav, godaften, kom nærmere, smæk ørerne i de bløde sæder, få et godt greb om bremseklodserne og fødderne op på triptælleromdrejninger. Du er ved at skride ind i en halv times livsbekræftende hårnålesving. Din DR DJ halser efter på bagperronen og musikken bestemmer farten. Jeg er Kim Schumacher – mander der er et bevis på, at der er liv efter døden. Og fra 7’erens eget telekommunikationsnetsystemstudie i Rosenørns Allé i København – byen hvor intet er umuligt, hvis bare man kan få de andre til det. Det her er DR din DJ. Der kommer turbotryk på.


01:08
Midtvejskommentar
Don’t talk like that – you’re on the air


02:55
Midtvejskommentar
Techno-tango-dum-dum-kugle-disco. DR din DJ.


04:20
Outroduktion
Batman møder Wolfgang Amadeus Beethoven Von Griffenfeld Olsens berømte operette flagermusfidusen i nyudgave med B.A.T. og "Bat in my house".


04:47Stock, Aitken & Waterman
SS Paparazzi  
00:02
Midtvejskommentar
Du kan tro her er nogen. DR din DJ. Du er inde i 7’erens tordendisco.


00:26
Introduktion
Og så kommer de tre musikalske sladderjournalister Stock, Aitken og Waterman og knipser med 45 omdrejninger i minuttet på 7’erens fotofølsomme musikoverflade. Der er spaghettivrid i sladderspalterne på den sensationslystne "SS Paparazzi".


04:05
Midtvejskommentar
Det er er fredag, det er 7’eren, det er cognac, kællinger og kontanter. DR din DJ.


05:09
Outroduktion
Stock, Aitken and Waterman har fuld hammer på deres italienske spionagesladderjournalist – "SS Papparazzi".


10:08The Beloved
Your love takes me higher  
00:07
Introduktion
Kærlighed er det der opstår mellem to mennesker, der ikke kender hinanden i forvejen. Problemet med kærlighed er, at kæledyr ikke holder længe nok og de faste partnere holder alt for længe. The Beloved lufter følelserne i de tynde luftlag op under "Your love takes me higher".


00:14
Outroduktion
Man kan altid huske sit livs første kærlighed. Derefter begynder man at samle dem i bundter. The Beloved lider af højdeskræk –; ”;Your love takes me higher”;.


01:18
Midtvejskommentar
DR din DJ


14:42New Beat Megamix
The boccaccio mix  
01:05
Introduktion
Drop The Deal, Cocain, The Sound Of C, Beat-Dop, Bodyheat, A Taste Of Sugar, Barillion, Allright, House Inspector, Acid Queen, LS Beat, Rock To The Beat, Ibiza, Vocazio Life and I Do Anything. Din DR DJ vil gøre alt på lagkagemixet New beat vocaziomix.


03:09
Midtvejskommentar
7’erens turbo techno tango. Det er din DR DJ.


03:29
Midtvejskommentar
What? Don’t say that. Stop it.


07:56
Midtvejskommentar
7’eren. Det er DR der du’r.


09:31
Outroduktion
Code 61, The Maxx, Confetti's, Dirty Harry, Gang Of Vdp, Hmm Hmm, Boytronic, B-art, Mac Sample, Major Problem, La Strada, Overdrive, Hi-Hat, Amnesia, L & O og Executive Board lagde alle billet ind på New Beats Boccaccio mix i 7’eren.


24:31The Royal Philharmonic Orchestra
Hooked on house  
00:14
Introduktion
Lim Stikorsikof (?), Mozart, Gerswin, Sibelius, Beethoven, Bach, Rossini, Tajkovski, Händel, Grieg og Biset. Klassisk musik er et hit skrevet af store døde komponister, de får her en gang house-graffitti-lak i seskab med The Royal Philharmonic Orchestra, dirrigeret synder og sammen af Louis Clark på "Hooked on house".


03:17
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan, så er der et par minutter til radioavisen, mens The Royal Phiharmomic Orchestra tæsker de klassiske komponister skråt og sidelæns gemmem pladerillen. Jeg er Kim Schumacher, der er din DJ, og nu er ved at steppe ud af 7’eren iført grå gamacher og min Maurice Chavaulier-stråhat. Du og jeg har mulighed for at falde i fodslaw med hinanden i uge 7, om to små uger fra nu, naturligvis her i 7’eren. Indtil da, husk at du er ved at være gammel, når du kan se leverpletterne igennem dine handsker. Og indtil da, ha’ det du raouv rigtig fantastisk.