Studie 85 20-05-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Dead Or Alive
Lover come back to me  
00:15
Velkomst
Hold godt fast om eksamenslæsningen, for nu er der optræk til musikalsk stormvejr over øgruppen Spermatozoerne, der hvor du altid befinder dig. Sol, sommer og saftspænding - du har fået mulen indenfor i det staldkåde P3. Jeg er Kim Schumacher - manden der alt for sjældent optræder i andre folks undertøj. Og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor jungletrommer og almindeligt bysladder kan drive dig til det rene, glade vanvid - det her er ... studie ... fem og ... firs.


03:10
Midtvejskommentar
GO!


04:34
Outroduktion
Død eller levende - Dead or alive - med "Lover come back to meeee"!


05:03Rick Springfield
Celebrate youth  
02:12
Introduktion
Og her har Studie 85 så trukket dig vej op til højalteret hos ungdomsdyrkeren Rick Springfield - det labre australske surfbræt, der skyller op på de danske kyster på torsdag og giver koncert i hovedstaden. Rick Springfield hylder fremtidens ungdom på "Celebrate youth".


08:56Martin Hall
Eyes and hands  
00:15
Introduktion
Og så er her dybde-filosofi: Kærlighedens vildveje, tid og sted, der i fællesskab overskrider fysikkens love og mister identitet i kropsignalernes alleryderste luftlag. Det lyder ikke dansk det her - men det er det. Vores egen hjemlige musikkomet, Martin Hall, der rykker ny grænser på "Ice and hands".


04:59
Outroduktion
Martin Halls dejlige elektrochok: "Eyes and hands".


14:00Alphaville
Jet set  
00:11
Introduktion
Den rigtige musik på det rigtige tidspunkt til den rigtige lytter: DIG! Værsgo' - træd ind i en verden af glamour, rigdom, berømmelse og cocktailparties. Det er gruppen Alphaville, der sender invitation ud til alle de rigtige mennesker på stjernefirmamentet med glimmernummeret "Jetset".


03:12
Jingle
Det bedste er altid bedre - du er inde i Studie ... 85


04:56
Outroduktion
Alphaville ekkoer bort med sangen om de unge, smukke og rige "JetSets".


19:03Den Harrow
Mad desire  
00:13
Introduktion
Og hvis hormonerne løber løbsk, blodet dunker i dine årer, hvis du mærker suset af følelserne - som du ikke rigtigt kan styre og holde nede - ja så er du sandsynligvis blevet grebet af den gale kærligheds svimlende fornemmelse. Den kender den italienske tyr Den Harrow alt til på "Mad desire".


04:36
Outroduktion
Her er den kærlighedsgale italiener Den Harrow ved at pizz'a med nummeret "Mad desire".


23:45Depeche Mode
Shake the disease  
00:15
Introduktion
Når depressionerne lægger sig som en tung dyne over dig, og du ikke kan slippe ud af de tågede tankers labyrint, så har sjælesygen måske ramt dig og kun den der holder rigtigt af dig, kan få adgang til at hjælpe. Her er et par af vennerne - Depeche Mode - med rådet Ryst sygdommen af dig - "Shake the disease".


04:36
Outroduktion
De sygdomsramte, men fortrøstningefulde Depeche Mode med lægerådet "Shake the disease".


29:32China Crisis
King in a catholic style (wake up)  
00:15
Introduktion
Og sjælekrisen holder op her så man bliver helt lykkeligt skævøjet. Her kommer nemlig China Chrisis optimistisk vuggende og helt katolske i hovedet af venlig overskudsenergi. De blander storpolitik og gigantiske sommersmil på grinebidet "King in a catolic style".


05:15
Outroduktion
China Chrisis melodiøse præsidentkandidatur synker ned i storpolitikkens kviksand på "King in a catolic style".


34:54Pointer Sisters
Baby come and get it  
00:07
Introduktion
Og så er her kønspolitik der er til at tage at føle på: Pointer Sisters gør sig ikke kostbar, men har godt gang i spilledåsen på "Baby come and get it".


04:54
Outroduktion
Dagens ret fra Pointer Sisters - kom og tyg løs inden det bliver koldt... "Baby come and get it".


39:54Rick James
Can't stop  
00:15
Introduktion
Og så er her dessert: Det rappe rør Rick med efternavnet James. Han sadler op til karriererytteri og galoperer afsted på vej mod penge, rigdom, berømmelse og resten af den californiske virkelighed som ofte er lavet af samme stof som drømme. Rick James ... "Can't stop".


05:06
Outroduktion
Rick James er ikke til at få standset igen her på "Can't stop".


45:06Lorraine McKane
Let the night take the blame  
02:18
Introduktion
Her breder den store ansvarsløshed sig. Loraine McKane er kommet i løbetiden og vil under ingen omstændigheder tage skylden for noget som helst. Hun giver tværtimod den hede natteluft skylden på "Let the night take the blame".


05:38
Outroduktion
Her drøner Loraine McKane afsted for at udfordre skæbnen og lade løbetiden få følger på "Let the night take the blame".


50:54Michael Cretu
Samurai (Did You Ever Dream)  
02:37
Farvelkomst
Yep - så er det ved at være slut. Nemlig - i selskab med Michael Cretu's skarpslebne Japanerhyldest "Samurai" er de sidste skiver af Studie 85 ved at falde på plads på pladetallerkenen - i alt fald for i dag, men Studie 85 holder dit musikhumør oppe alle ugens dage - undtagen fredag - også fremover. Jeg er Kim Schumacher, manden der ikke taber fatningen hvis næse og mund allerede er borte - og du og jeg kan danse videre ud af nu-musikkens snoede landevej mandag den 17. juni samme tid, sted og frekvens hvis du tør. Indtil da, gå op til eksamen og få 13 - hvis mindre ikke kan gøre det, og forsøg selvfølgelig af alle kræfter at have det du ved rigtigt fantastisk.
Ja - han glemmer faktisk at sige "Wraauuu" her!