Pop 84 28-05-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Space Monkey
Can't stop running (Powerblast Mix)  
00:15
Velkomst
Godaften - og tak for, at jeg må komme ind i deres stue ... Zap, bang, pow. Så er det med at få brændt eksamensopgaverne, stikke ild til stempelkortet til arbejdsformidlingen, få fut i mimrekortet til bybussen og rykke sammen i hyggekrogen i dagligstuen. Livet begynder nemlig nu. Du er inde i 55 minutters forsøg på at få stormagterne til at nedruste og bruge energien på dans og andre forårskåde aktiviteter. Love er måske ikke all you need, men det hjælper! Jeg er Kim Schumacher - manden der giver ny mening til udtrykket radioaktiv. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor folk har næsebor på begge halvdele af ansigtet. Det her er Pop 84 - lyden der er programmeret til high energy, helt uden bivirkninger. Du er hjemme igen!


04:44
Outroduktion
You're not dead. Tak for oplysningen, forsøgskanin. Space Monkey med det atomforskrækkede marathonløb "Can't Stop Running"


04:54Rofo
You've got to move it on  
00:07
Introduktion
Og kan man ikke lade være at løbe kan man fortsætte med at jogge gennem virkeligheden. Her lidt optimistiske ordskrig fra Rofo og den paringslystne opfordring "You've Got To Move It On"


03:54
Midtvejskommentar
Mindre snak - mere musik. Du letter med Pop 84.


06:00
Outroduktion
Rofo vagabonderer lystigt videre gennem tilværelsen på "You've Got To Move It On"


11:00X-Ray Connection
No more communication  
00:10
Introduktion
Og er der problemer skyldes det mest, at folk ikke forstår hinanden. X-Ray Connection har sent telesattellit ud i rummet og overskuer problemerne derfra på 'No More Communcation'.
Han siger vitterlig "har sendt telesattellit" og ikke det mere grammatisk korrekte "har sendt en telesattellit"

14:59Buffalo Soldier
Hi-Jacker  
00:09
Introduktion
Og er der ikke det ene er der det andet. I lidt lavere højde over jorden kommer en flok soldaterbøfler flyvende og kidnapper de næste fire minutter af Pop 84. Afpresning med nummeret 'Highjacker' med Buffalo Soldier.


19:16Evelyn Thomas
High Energy  
00:32
Introduktion
Og så er det slut med de store altoverskygende verdensproblemer. Tilværelsen er et trist sted at trække vejret ind imellem. Så lad os more os - højne energien.


00:46
Introduktion
Pop 84 laver take off nu. I førersædet sidder Evelyn Thomas fastspændt bag sikkerhedsselen, og tager os med på rundrejse om den computeriserede kærligheds kromskinnende stålvalsepotens, hvor der ingen ende er på hvor længe man kan holde den gående. Evelyn Thomas svinger batterierne på "High Energy"
Han er lige ved at løbe tør for luft, når han siger 'stålvalsepotens', så det bliver trykket ud med den sidste luft i lungerne.

04:06
Jingle
Du er på skinnerne af Pop 84, lydsporet der får dig til at bruge kroppen elek-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk


26:57Monte Video And The Cassettes
Shoop shoop diddy wop cumma cumma wang dang  
00:12
Introduktion
Og så er vi ovre i Pop 84's dybdefilosofiske afdeling. I de næste fem minutter, sådan cirka, kommer du til at lægge øre til et gammelt kinesisk ordsprog, der frit oversat betyder lidt i retning af 'Bliv aldrig ved med at lytte til gentagelser'. På kinesisk bliver det til 'Shoop shoop diddy wop cumma cumma wang dang'. Filosoffen hedder Monte Video, og han er i selskab med de sjælfulde 'Cassettes'.


05:06
Outroduktion
Her er det Monte Video i selskab med omkvædssløjferne 'The Cassettes', der forsvinder bort i horisonten med nummeret ... hvad var det nu, det hed?


32:07P.J. Marcus
L.A. woman  
00:18
Introduktion
Og fra Monde Video Til USA's vestkyst, hvor du lander med begge hjernehalvdele på øgruppen Erotozoerne - lige ud for Los Angeles. Her hylder P. J. Marcus den amerikanske storbykvinde på 'LA Woman'


04:34
Outroduktion
Uuuh-uu-uuh-uuu-uh. P. J. Marcus og 'LA Woman'


36:46Rock Steady Crew
Uprock  
00:14
Introduktion
Og hvis du tror, banden fra New York, The Rock Steady Crew, osse er en slags mennesker, så skulle du bare se dem spise. De lyder som om de også her har brug for en dyrepasser på det utænkelige vilddyrsnummer 'Uprock' med The Rock.. Steady.. Crew..


03:01
Midtvejskommentar
Du lytter til Pop 84 - lydsporet hvor hvert eneste sekund spilkoger...


05:35
Outroduktion
Up Rock Steady Crew


42:23Digital Emotion
Humanity  
00:29
Introduktion
Vilddyr, atomskræk, gale politikere, flykaprere og fejlkommunikation. Det er på tide at samle menneskeheden, der blandt millioner af andre også er dig og mig, mod at det onde virkeligheden kan finde på at gøre mod os. Det er menneskelighed det handler om - osse når følelserne aflæses digitalt som her på 'Humanity' med Digital Emotion


06:52
Outroduktion
Digital næstekærlighed. Digital Emotion med 'Humanity'


49:20Wham!
Wake me up before you go-go  
02:08
Farvelkomst
Zap, bang, pow. Så kan du godt vågne op og go-go. Pop 84.. er ved at have fyret sit sidst knald af for i dag - radiopremieren på Wham!'s nye, 'Wake me up before you go-go'. Men Pop 84 er jo det stabile centrum i din omtumlede tilværelse, og er selvfølgelig tilbage igen næste mandag, samme tid, sted og frekvens, hvor det er Michael Juel Sørensen, der koger plader på tallerkenerne. Jeg er Kim Schumacher - manden der stadig ikke har lagt to og to sammen. Og du og jeg mødes igen om 14 dage i Studie 84, onsdag d. 13. juni, om ikke så forfærdelig længe. Og indtil da - lade være og bruge lungerne. Og ha' det rrraaoouwww .. rigtig fantastisk.