Studie 83 10-01-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
DK, DR, P3. Stemmen du hører Kim Schumachers, og det er tid at rulle øresneglene ud, for det her er: Studie 83.


00:26Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force
Planet rock  
02:00
Introduktion
Så er vi steget ombord på funktoget, som er sat i gang her. Blandt passagererne kan man møde den gode, den onde og den grusomme, og gruppen Kraftwerks sauerkraut-rocknummer "Trans Europe express", der er vævet ind i sangen her. Togføreren kalder sig Afrika Bambaataa, og må kraften være med dig, hans musikbande hedder "Soul Sonic Force", som får kloden til at rocke i "Planet rock".


04:59Phyllis Nelson
Don't stop the train  
01:44
Introduktion
Kigger man på den musikalske fartplan, kan man se, at se at funktoget her kører videre, og Phyllis Nelson bliver i hvert fald aldrig noget ved Statsbanerne, for som man kan høre, kan hun ikke standse togene. Hun har hjertesorger, og lyder mere som om hun har lyst til at lægge sig hen over svellerne, og få det hele overstået, i "Don"t stop the train", Phyllis Nelson.


08:54The Cage featuring Nona Hendryx
Do what you wanna do  
00:18
Introduktion
Og værsgo, der næste par minutter man bruge støvsugerslangen som sugerør, svinge sig i gardinerne, pille næse eller se, om man kan gå på vandet. Det siger Nona Hendryx i hvert fald, "Do what you wanna do", gør hvad du har lyst til, så hvad med at tage opvasken?


12:17Thompson Twins
In the name of love  
00:16
Introduktion
Og her kommer så dagens stereotest med en tvilling i hver højttaler. Det er The Thompson Twins der i kærligheden navn synger enægget duet, "In the name of love".


15:45The Jonzun Crew
Pack jam  
00:13
Introduktion
Den fagre nye elektronjul, der vel knapt nok er oversået, har begavet mange kollektiver, kernefamilier og enkønspar med de nye videospil. Et af de populæreste er den med osten, der fiser rundt i en labyrint og æder spøgelser med fare for en brat død i gabet på dem. Og den lille ost med den store pointappetit har nu fået sin egen slagsang. "Pac jam" sunget med passende spøgelsesrøst af The Johnson Crew.


19:19Stacy Lattisaw
Attack of the name game  
00:02
Introduktion
Og fra elektroniske spøgelsesoste til besøg fra det ydre rum. E.T. go home for her kommer Stacy Lattisaw med sit eget lille rumkræ under armen ind i pladestudiet og leger musikalsk klappe-klappe-kage, "Attack of the name game", Stacey Lattisaw.


23:35The Human League
Don't you want me  
01:52
Introduktion
Der er vist ikke mange der er i tvivl om synthesizersuppen der koger her bagved. Det er et af sidste års mest populære dansenumre, og lad os de næste minutter eller så se om det også kan holde i "83 i den her særlig New York-indspilning. Endnu en gang Human League med "Don"t you want me baby", der er særligt velegnet til rytmisk lektielæsning, eller hvad man nu ellers er i gang med.


29:44Lime
Come and get your love  
00:03
Introduktion
Og så er det gruppen Limes tur til at presse parforholdscitronen med sit henførte opus om selvbetjeningskærligheden, "Come and get your love".


04:55
Outroduktion
Og her er det Lime, der forsvinder med "Come and get your love". Og i stedet bliver det Patrick Cowley, der vil slæbe en med hjem og se på frimærkesamling i "I wanna take you home".


34:49Patrick Cowley
I wanna take you home  
39:34Risqué
The girls are back in town  
00:20
Introduktion
Her var det mors hammer, der faldt, og mors navn er Risque, der er fransk og betyder risiko. Og helt uden fare for, at temperaturen stiger er man nok ikke, for pigerne er ude på at lægge fyrene ned i "The girls are back in town".


43:32Captain Sensible
Wot!  
00:10
Introduktion
Så er tiden inde til et mindre nervøst sammenbrug. Det står Kaptajn Følsom for, for han er ved at blive drevet til vanvid af spørgejørgen med hammeren og står og banker den af mens han spørger Captain Sensible ihjel "Wot!".


46:45Paul Parker
Right on target  
00:33
Introduktion
På pladeomslaget er Paul Parker her et labert skår med bar behåret overkrop, overskæg, kølig sex i øjnene og marineklippet krøllet hår. Her kommer vi på øvelse på kærlighedens skydebane med Paul Parker himself som skydeskive i "Right on target".


48:30Roni Griffith
The best part of breakin' up  
02:06
Introduktion
Med det her iørefaldende øreknas er Studie 83 ved at løbe tør for musik, i alt fald for i dag. Stemmen du hører er Kim Schumachers, som sammen med Roni Griffith her siger "The best part of breaking up is making up", det bedste ved at skilles er at mødes igen. Og det kan lade sig gøre ved at stille ind på DK, DR, P3 i morgen. Samme tid, samme sted. Og indtil da: Ha" det rigtigt fantastisk.