Studie 85 17-06-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
God eftermiddag. Så kan du godt tilkalde forstærkninger.


00:05Lime
Unexpected lovers  
00:12
Velkomst
Dav-dav, 15:05, P3, fuld færdigtestet stereo. Nu kan du godt glemme alt om eksamens- og rotteræs. Livet begynder nu. Her er dit livs næste 54 minutter, der kan konkurrere bukserne af alt andet med 12 tommer. Jeg er Kim Schumacher - manden du kan genkende på de runde kinder og den store cigar. Og fra Rosenørns Allé i København - byen der ligger på grænsen af det tilladelige. Det her er Studie 85.


04:34
Midtvejskommentar
Det bedste er altid bedre – du er inde i Studie 85.


05:56
Outroduktion
Her vrider gruppen Lime de sidste dråber ud af de uforberedte elskere på ’Unexpected lovers’.


06:10Flash & the Pan
Early morning wake-up call  
06:38
Introduktion
Og så det med at komme op på speedtabletterne og få gnedet den musikalske søvn ud af øjnene. Livet er alt for kort til ikke at more sig, så man får åndenød. Så længe solen skinner, fuglene kvidrer og kreditorerne ikke har fundet frem til dit nye opholdssted, så længe er der stadig nok at grine af. Her er en varm indsprøjtning, hvis batterierne kører på halv kraft. Flash & the Pan har ikke rigtigt set, hvad klokken har slået på ’Early morning wake-up call’.


08:14
Synger med
Can you dig it.. can you dig it..


11:08
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 85 – du er hjemme igen.


12:12
Synger med
Can you dig it.. can you dig it..


12:23
Synger med
Can you dig it.. can you dig it..


12:30
Outroduktion
Gruppen Flash & the Pan er slet ikke til at styre på en hel tønde øl. Velkommen til den hæsblæsende virkelighed på ’Early morning wake-up call’.


12:53Paul Hardcastle
19  
13:27
Introduktion
Der er kriminel lavalder, der er film forbudt for børn under 12 og 16, men krig - det er tilladt for alle. Her har Paul Hardcastle regnet gennemsnitsalderen for kanonføde ud på ’Nineteen’.


17:35
Outroduktion
Paul Hardcastle bitre krigskommentar om USAs æreløse vietnamsoldater ’Nineteen’.


18:05Shannon
Do you wanna get away?  
18:05
Introduktion
Og hvis du ikke vil se krigens statistiske rædsler i øjnene, ja, så har Shannon her måske en flugtrute afstukket på kærligheden vejkort. Skal jeg hjælpe dig at flygte? Det er mig, der er din elsker. ’Do you wanna get away?’ med Shannon.


21:44
Outroduktion
Shannon tager dig med i hånden og flygter på ’Do you wanna get away?’.


22:14Greg Phillinganes
Behind the mask  
21:59
Introduktion
Men selv inde i kærlighedens tætsluttende labyrint spiller folk spil med hinanden, leger magtkamp om at få overtaget i følelsesduellen. Hvad er sandhed? Hvem gemmer sig bag masken? Vis dit sande ansigt! ’Hvem er det, du elsker?’ spørger Greg Phillinganes på ’Behind the mask’.


26:03
Outroduktion
Smid masken og vis, hvem du virkelig er, opfordrer Greg Phillinganes til på ’Behind the mask’.


26:38Five Star
All fall down  
26:30
Introduktion
Og her kommer så en femstjernet kærlighedserklæring fra et sæt stemmebånd, der til forveksling lyder til at have Michael Jackson som indehaver. Det tilhører derimod bare forsangeren i familieforetagendet Five Star, der falder pladask på plads på pladetallerkenen og knækker anemoner med nakken på ’All fall down’.


30:12
Outroduktion
Five Star tager det sidste styrtløb på ’All fall down’.


30:49Kool & The Gang
Fresh  
30:24
Introduktion
Og så det på med joggingskoene. Studie 85 kommer i løbetiden. Er du frisk til noget? Spørgsmålet forstås af det meste af verdenen og er i hvert fald ikke ukendt for de brandvarme drenge i Kool & the Gang. De har rottet sig sammen om beundringen af hende, den uberørte jomfru. Der er løbesod i halshullet på ’Fresh’.


34:12
Outroduktion
Kool & the Gang kan ikke rigtig komme sig over den bly jomfru på ’Fresh’.


34:53The Commodores
Animal instinct  
34:22
Introduktion
Så er det The Commodores’ tur. De skræller de pæne facader af, piller ved de sidste rester af civiliseret opførsel og får dyret frem i dig. Der er strubelyde og vilde lyster, når kropsbevægelserne styres af signalerne fra hoftehøjden på ’Animal instinct’.


39:04
Outroduktion
The Commodores og deres danseglade dyriske lyster ’Animal Instinct’.


39:50Gloria Gaynor
My love is music  
41:45
Introduktion
Kærlighedens veje og vildveje er vanskelige at betræde. Her er det Gloria Gaynor, der har fundet lykken med munden rundt om mikrofonen. Hun erklærer tonernes verden sin kærlighed på ’My love is love’.
Siger ’My love is love’ i stedet for det korrekte ’My love is music’.

44:43
Outroduktion
Gloria Gaynor får et godt tag i skridtet op ad tonestigen på ’My love is music’.


45:37Al Corley
Cold dresses  
44:58
Introduktion
Og når følelserne mister gløden, når kærligheden blæser flammen ud og erotikken takker af, ja, så er det kun det tomme hylster tilbage, de kolde fornemmelser, det klamme sengetøj. Al Corley står frysende ensom tilbage på ’Cold dresses’.


46:29
Midtvejskommentar
Studie 85.


49:59
Outroduktion
Al Corley står og vrider kolde dråber af det døde tøj efter hjerteveninden på ’Cold dresses’.


50:57Koto
Visitors  
51:53
Farvelkomst
Nemlig! Sådan! Kan du få luft? I selskab med Koto og nummeret ’Visitors’ er besøgstid i Studie 85 ved at være forbi. Rytmeboksen parkerer talenterne i nakken på Radioavisen om et par minutter. Studie 85 sendes uden dekoder og via de rigtige antenneforhold til far og mors krystalapparat blandt klunkemøblerne alle hverdage undtagen fredag. Jeg er Kim Schumacher – manden der strækker et minimalt talent til det yderste. Og du og jeg kan mødes igen til flere tæv på øregangene næste mandag, samme tid og frekvens – hvis du tør. Indtil da: lad være med at tage mere strøm på resten af familien end lysregningen kan klare, og forsøg selvfølgelig af alle kræfter at have det du ved – raouw – rigtig fantastisk.