Studie 85 23-12-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00The Flirts
You and me  
00:00
Velkomst
Hey du der! Jeg er ligeglad med hvem, du siger, du er, fede. Se så at få de rensdyr ned fra Radiohusets tag!


00:07
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Træk musikprofeten helt hen til stereokassen og få nisseskæget pillet ud af øregangene. Nu løber P3 stafet langs lydmurens allermest moderne nyanlagte gangstier. Klokken har passeret 15:05. Det er mandag den 23. december - dagen før Jesus var så heldig at blive født på sin fødselsdag. Jeg er Kim Schumacher - manden hvis egen fødselsdag blev overværet af en jomfru og tre vise mænd, og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor alle par, gifte, ugifte eller etkønnede kan leje sig ind i den nærmeste stald, når herbergerne er optaget. Det her er Studie 85 juleræsmix - du vil elske det.


03:59
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 85 - du er hjemme igen.


05:46
Outroduktion
Flirts får det til at klø temmelig kraftigt i misteltenen på 'You and me'.


05:50A Flock Of Seagulls
Who's that girl? (she's got it)  
06:04
Introduktion
Og her kommer en flok musikalske vadefugle traskende, blæser fjerene op og ligner en samling brushaner, mens de i kileformation flyver mod svaret af spørgsmålet 'Who's that girl (She's got it)' - Flock of seagulls.


08:44
Midtvejskommentar
Det bedste altid bedre. Du er inde i Studie 85 juleræsmix.


10:40
Outroduktion
Den flok nysgerrige havmåger, Flock Of Seagulls, piller edderdunsdynen [...] ved svaret på spørgsmålet 'Who's that girl'.


10:46Bronski Beat
Hit that perfect beat  
10:57
Introduktion
Og så tar' vi den lige engang til. De nye Bronski Beat kommer her hujende og banker den med lidt håndsrækning fra mixmester Ian Levines magiske hænder af sammen med de andre drenge i de mørke baglokaler. Julehyggen fra dansedrengene breder sig på 'Hit that perfect Bronski Beat...boy'.


12:03
Synger med
Dance - Yeah - Floor - Give some more - Feel the heat - Yeah


15:08
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 85 - din generations musik.


15:52
Outroduktion
Bronski Beat banker bare beatsene bedre 'Beat that perfect beat boy'.


15:55Ready For The World
Digital display  
15:57
Introduktion
Og så læner Studie 85 juleræsmix op for en grydeklar gang lommeregnerfilosofi. Gruppen Ready for the world har skiftet batterier i de elektroniske pebernødder og ved at kode sig ind på pigernes villige tastatur. Den får på alle funktangenterne på 'Digital Display' - Ready for the world.


21:56
Outroduktion
Der er hjemlig juleleg, når 'Ready for the world' pirker Prins Pilfingeren ind i ungmøens sovekammercomputer og aflæser resultatet på 'Digital Display'.


22:03Band Aid
One year on (feed the world)  
22:30
Introduktion
Og så her direkte forbindelse til Bob Geldof og resten af Band Aid-gutterne her mens Ure er på vej med indkøbslisten over hvad dine penge til Afrika-hjælpen er gået til på et år. Det hjælper at gøre noget 'Do they know it's christmas' Yeah they do 'One year on' - Band Aid.


26:26
Outroduktion
Fes den ind? Det nytter noget, systemet virker. Feed the world lyder signalet fra Band Aid et år senere 'One year on'.


26:30Princess
After the love has gone  
26:56
Introduktion
Og sådan her lyder det, når man blander nougatchokoladen af mærket Princess med Wally Baderous marcipanskive 'Chief inspector'. Konfektblandingen, ja, den hedder stadig 'After the love has gone' DJ Bad Mix.


32:03
Outroduktion
Princess 'After the love has gone' møder rytmerne fra Wally Baderous 'Chief inspector'. Blandingsbolchet hedder stadig DJ Bad Mix, med Princess.


32:10Sly & Robbie
Make 'em move  
32:32
Introduktion
Og så begynder det at boble i funkgløggen, så mandlerne smutter på begge sider af øseskeen. Her kommer de herrer Sly & Robbie og får folk til at bevæge sig i vandret parallelsamleg på 'Make 'em move'.


37:29
Outroduktion
Sly & Robbie får det til at flytte sig på 'Make 'em move'.


37:29Arthur Barrow
In the mood  
37:42
Introduktion
Ved hjælp af kunststereoens mirakel, hæmningernes grænseløshed og synthesizererens velsignelse, udsætter Arthur Barrow nu Glenn Miller for elektrochok, så stemningen yderligere stiger på 'In the mood'.


39:30
Midtvejskommentar
Mindre snak, mere musik. Du er på dansegulvet i Studie 85.


42:36
Outroduktion
Mmm, ja, Arthur Barrow får Glenn Miller til at rotere i sine komponistsandaler. Stærkstrøm laver hvirvelvinde på 'In the mood'.


42:39Modern Rocketry
Cuba libre  
43:13
Introduktion
Og så kommer der yderligere fart på Studie 85 juleræsmix. Her er en servering, der kan gøre en hvilken som helst spritballon blå i ansigtet. Det er Modern Rocketrys promilleholdige blandingsdrink 'Cuba libre'.


48:49
Outroduktion
Modern Rocketry og drinken med de festlige farver, det skyskrabende humør 'Cuba libre'.


48:49Amii Stewart
Light My Fire/137 Disco Heaven  
51:02
Farvelkomst
Yep, nemlig, sådan. I selskab med Amii Stewart, der vil have ild i julelysene på 'Light my fire', er lillejuleaftens eftermiddagsudgave af Studie 85 ved af brænde ud i begge ender og ryste de sidste juletoner af sig, i alt fald for i dag. Studie 85 er almindeligvis på banen alle hverdage, undtagen fredag, hvor fanden tager ved Flagstad i Fanfare. Jeg er Kim Schumacher - manden der altid selv har troet på julefanden, og du og jeg kan mødes næste mandag, samme tid, sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da: spred julehyggen med begge hænder og nyd det dybtfølt og ha' det du ved wraaaauuuuu rigtig fantastisk.