Studie 86 23-06-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Introduktion
Det var Radioavisen – stemmen man altid lytter til, når den afbryder. Og det her det er Studie 86 – partout i stereofonisk 3D.


00:08Sandra
In the heat of the night  
00:03
Velkomst
Og løjerne fortsætter. Børneradio holder ferie, lydmuren bygger videre på anden akt af midsommerfesten. Underholdningen for folk hår på brystkasserne fortsætter for fuld udstyring. Jeg er Kim Schumacher - manden med heksehylene alle de rigtige steder. Og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor lunterne bliver kortere og kortere. Det her er stedet, hvor licensen sætter fuld fart i festlighederne. Studie 86 - du vil elske det.


02:54
Midtvejskommentar
Studie 86, du er hjemme igen.


04:07
Midtvejskommentar
86 remix.


04:48
Outroduktion
Der er ved at blive fyret godt op under Sandra, når hun når kogepunktet i nattens parløb ’In the heat of the night’.


05:05Until December
Live alone in shame  
00:31
Introduktion
Så breder det erotiske skyggelandskab sig ud over Studie 86 iført læder, lænker og flådemanøvre hår, hår kommer Until December og har for sjov dårlig samvittighed, det slags pirrer yderligere sanserne, når drengene morer sig og i fællesskab er bedre end skamfuld ensomhed ”Live alone in shame”.


05:17
Outroduktion
Until December kan ikke vente resten af året, men må grovstimulere sig selv lige nu og her til den dårlige samvittighed melder sig, heldigvis når det er for sent, på ’Live alone in shame’.


10:33Jean Beauvoir
Feel the heat  
00:18
Introduktion
Ja, vi hakker lidt i det, så stiger varmegraderne her i Studie 86 midsommerfest yderligere, Jean Beauvoir kommer iført chokoladehud, brintoveriltemohawker og ild i fløjten, og tager temperaturen på ’Feel the heat’.


05:14
Outroduktion
Jean Beauvoir har mikrofonen strittende i hoftehøjde, lommerne er fulde af lige dele brandbart kamplængsel og skoldhed kønsdrift på ’Feel the heat’.


16:03Paul Hardcastle
Foolin' yourself  
00:09
Introduktion
Blomsterne blomstrer, bierne bier og følelser befamler. Paul Hardcastle er måske oplagt til narrestreger; måske narrer du bare dig selv? ’Foolin' yourself’.


04:48
Outroduktion
Paul Hardcastles imødekommende elektrofunk er ren langdistanceblænding. ’Foolin' yourself’.


20:57Janet Jackson
Nasty  
00:02
Introduktion
Ja-ja, Janet, du kan godt få et slag på tasken. Her kommer en dame, der ligesom så mange andre føler sig frastødt og tiltrukket af alt det frække her under livet skabt. Den bedste moral er umoral, Frække fyre, frugter og potente køretøjer. Janet Jackson kan næsten ikke kan få vejret på ’Nasty’.


05:13
Outroduktion
Janet Jackson lyder moralsk ophidset over alle tilværelsens frække tilbud på ’Nasty’.


26:14The Willesden Dodgers
Not this president  
00:03
Introduktion
Og her kommer en flok elektrofunkere og basket baller de politikere, der kalder stjernekrigsprojekter for forsvarspolitik og bruger overskuddet fra offentlige nedskæringer på oprustning, er en klog, sexet, charmerende og ved-hvad-han-gør. Willesden Dodgers mener, de har svaret på ’Not this president’.


04:16
Outroduktion
Bitre sandheder om magt og afmagt i sommervarmen, angrebslysten forsvarspolitik er ikke Willesden Dodgers’ kop sommerhuste på ’Not this president’.


30:38Gavin Christopher
One step closer to you  
00:06
Introduktion
For hvert skridt man tager, for hver partner man prøver, kommer man nærmere til sit livs eneste ene. Gavin Christopher her stepper tættere på partneren, tampen brænder, han sætter mere brand i midsommerfesten med ’One step closer to you’.


06:14
Outroduktion
Gavin Christopher er medlem af de forelskede sjæles vandrelav og går i fodslag med langt højt skridt på ’One step closer to you’


37:03Tapps
My forbidden lover, '86 version  
00:15
Introduktion
Så plukker Studie 86 frugter som nymoralen siger, at man skal holde legemsdelen fra. Det sjoveste er altid fedende, farlig eller forbudt. Om det her gør en tyk bag ørene eller er sundhedsfarligt, ved jeg ikke, men her er i hvert fald min forbudte elsker ’My forbidden lover’ med Tapps.


05:44
Outroduktion
): Tapps vil gerne tages og tappes over det hele, der bliver lagt dræn ind på ’My forbidden lover’.


42:52Samantha Fox
Do ya do ya (wanna please me)  
02:39
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med Samantha Fox med den dejlige stemme og de veludviklede lunger og nummeret ’Do ya do ya (wanna please me)’, er Studie 86 ved at få dig til at tabe vejret, i hvert fald for denne forheksede Sankt Hans eftermiddag, men nu hvor børneradio er ude at skifte ble for resten af sommerferien, er der to timers tur dagligt i musikkarrusellen mellem 15 og 17 alle hverdage undtagen fredag. Jeg er Kim Schumacher - manden der hekser med kosteskaftet hele året. Og du og jeg kan feje i nukulturens pladebunke om to lange uger, nemlig mandag d. 7. juli, samme tid, sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da - husk at more sig er den bedste hævn. Brug ferien på noget sjovt, som helbredet ikke tager alt for meget skade af, og hav det - du ved - wraauu rigtigt fantastisk.