Klubland 20-03-1985 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00The Twins
The game of chance  
00:05
Velkomst
Kom bare nærmere. Fremtiden begynder nu.


00:12
Velkomst
Få begge hjernehalvdele ud af indpakningspapiret og spænd danseskoene rundt om ørerne. Livet begynder nu. Jeg er Kim Schumacher – manden der altid tilslutter stødpuderne lysnettet. Og fra Rosenørns Alle i København – byen der er parat til at overgive sig. Det her er Onsdagsåbents første akt, Klubland.


03:48
Outroduktion
Her er det de to bedre halvdele, der kalder sig The Twins, der har formeret sig ved naturens lunefulde knopskydning på nummeret ’Game of chance’


03:54English Evenings
I will return  
00:13
Introduktion
Og så breder den engelske syntheziser-suppe sig ud over Klublands dansegulv. Londontåge er lige så engelsk som Margareth Thatchers skudsikre frisure, og den vender altid tilbage. Det gør de engelske aftener efter eget udsagn også på ’I will return’ med English Evenings.


02:55
Outroduktion
’I will return’. Engelske aftenstunder forsvinder i selskab med English Evenings.


06:54Alphaville
Jet set  
00:14
Introduktion
Det bedste er altid bedre. Du er inde i Onsdagsåbents Klubland. Stedet hvor de rige og berømte, fattige og berygtede mødes, og ikke mindst der, hvor Alphaville slår sine folder sammen med resten af ’Jet set’.


02:56
Outroduktion
Let’s go to the moon. Alphaville er både affyringsrampe og landingsplads for egenkompositionen ’Jet set’.


09:53Switch
Switch it baby  
00:14
Introduktion
Og her er så en flok småfrække dyneløftere, der hele tiden beder om nye stillinger og suger på deres tænder, mens de tænker på alle mulighederne. Har du brug for nakkestøtte og vred i hofterne, så er her fem rappe rør, der kan få propperne til at springe på ’Switch it baby’ med gruppen .. Switch.


03:12
Outroduktion
Jaeh, der er erotiske hekseskud i hoftehøjde på gruppen Switch og nummeret ’Switch it baby’.


13:05The Furious Five Feat. Cowboy, Melle Mel & Sco
Step off  
03:44
Introduktion
Minus Grandmaster Flash og plus Scorpio, Cowboy og Melle Mel og alle de andre gutter. Furious Five råder dig til at komme af banen, når de svinger bananen på advarslen ’Step off’.


16:52Nancy
Jump up, jump back  
00:32
Introduktion
Og så er det den småstønnende Nancy, der har besvær med vejrtrækningen, når hun nu kommer under kærlighedens dobbeltild på det følelsesfulde badutspring, ’Jump up, jump back’.


03:03
Outroduktion
Jump up.. jump back.. under attack. Her er det, Nancy der får trukket de staldkåde følehorn til sig på ’Jump up, jump back’.


19:56Fancy
Slice me nice  
00:33
Introduktion
Og så bliver kærlighedsrytmerne udsat for nedskæringslyster og salamimetode. Det er Fancy, der gerne vil opfattes som et lækkert stykke lagkage, som man kan stikke føleren i. Kærligheden er lagdelt i tynde skiver på ’Slice me nice’ med Fancy.


04:15
Outroduktion
Jaeh, bare skær så meget, du nu har brug for. Fancy og tilbuddet ’Slice me nice’.


24:06Video
Somebody (hey girl)  
01:30
Farvelkomst
Så er Klublands halvtimesformat ved at lade tæppet gå ned for første akt af Onsdagsåbents musikshow. Jeg er Kim Schumacher – manden der altid har mindst en finger med i spillet. Og du og jeg kan igen danse videre, hånd i hånd, næste onsdag samme tid, sted og frekvens, når Klubland igen slår portene op. Al Jones sparker dig om et par øjeblikke videre længere ind i Onsdagsåbent. Indtil vi mødes igen, så brug fantasien til at sætte fire-farver på fornuften, og forsøg af alle kræfter at have det du ved – raouw – rigtig fantastisk.