Studie 84 09-01-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Reklame
Oxy 10  
00:40Miquel Brown
Manpower  
00:52
Velkomst
Dav-dav, klokken har snittet 15:05, og du er røget ind i en 55 minutters lang tube af musikalsk bumsecreme i akustisk 3D - det din hudlæge kalder stereo. Jeg er Kim Schumacher, manden der spekulerer på hvor mange der går til en hudorme-pels, og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor det eneste der tæller er folketinget - det her er Studie 84.


01:36
Introduktion
Og her er det Miquel Brown - fornavnet med Q, kvinden med så lidt tid og så mange mænd, der nu får rejst kærlighedsmusklerne på "Manpower" ... Miquel Brown.


06:28
Outroduktion
Miquel Brown tørrer sveden af panden på "Manpower".


06:28S.O.S. band
Just be good to me  
00:03
Introduktion
Og så er det S.O.S- band der sender nødsignaler ud - jeg er ligeglad med hvad du laver med alle de andre - bare du gør det godt med mig. S.O.S. band: "Just be good to me".


11:45Steve Harvey
Something special  
00:38
Introduktion
Og nu er der pop-psykologiske råd fra Steve Harvey. Når livet er trist, så tænk bare på at du er noget ganske særligt - smil og få mest ud af tilværelsen - NU. Steve Harvey og "Something special".


02:56
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 84 - lydsporet der fører dig ind i fremtiden.


17:48Heaven 17
Come live with me  
00:25
Introduktion
Lige børn leger bedst - eller modsætninger mødes, og sjov musik opstår. Fra de himmelske højder stiger Heaven 17 ned i lydsporet på dit Studie 84 og slår et slag for kærlighed over aldersgrænserne - han er 37 - hun er 17. 20 års forskel er kun et kort sekund når man er forelsket. Kys de andre drenge farvel synger Heaven 17 på "Come live with me".


04:04
Outroduktion
Kys de andre drenge goodbye - kom og brug dit liv på mig... Heaven 17.


21:53INXS
Original sin  
00:12
Introduktion
Og bortset fra aldersforskel er én af de andre ting der kan vække forargelse rundt om i de små hjem varme følelser mellem forskellige hudfarver. Hvide piger sorte drenge, sorte piger hvide drenge, sorte drenge hvide drenge hvem ved - det er altsammen det snerperiet kalder "Original sin" - INXS.


26:10Kurtis Blow
One-Two-Five (Main Street, Harlem, USA)  
00:07
Introduktion
Og så skal vi på Kurtis Blow' job beg-sorte bydel Harlem, hvor vi går spadsure-tæer ned af hovedgaden "Main street Harlem USA" med rap-mesteren Kurtis Blow.


04:51
Outroduktion
Kurtis Blow i Harlem midtpunkt: "Mainstreet harlem USA".


31:03Limahl
Only for love  
00:05
Introduktion
Og selvom gruppen Kajagoogoo drønede sin labre forsanger ud, så er der stadigvæk godt gang i Limahl her - han gør det bare for kærligheds skyld og giver sin eks-gruppe fingeren på "Only for love" med Limahl.


36:38The Danse Society
Heaven is waiting  
00:04
Introduktion
Det er et helvede at vente, men nu venter himlen.
Gruppen Dance Society har en fod i hver religiøs lejr på "Heaven is waiting".


41:14Debbie Harry
Rush rush  
00:22
Introduktion
Og nu er tiden så inde til at gå i dækning, for her kommer Debbie Harry med kanonerne fremme på nummeret "Rush rush" fra den blodrøde gangsterfilm Scarface, der snart dukker op, eller dykker ned, blandt det danske biograf-publikum. "Rush rush" med Debbie Harry.
Kendere af Playstation 2-spillet Grand Theft Auto III vil straks genkende soundtracket, der bliver spillet ofte på "Flashback FM".

04:22
Outroduktion
Debbie Harry og "Rush rush".


04:25
Introduktion
Og vi skynder os videre. Du ved det godt - det ER mandag og det her er Studie 84. Det er tid til at møde Kraftwerk, DJ Divine, In deep, Twilight 22, Thomas Dolby og Soul Sonic Force, der har bagt dagens USA lagkagemix.


45:48?
?  
05:44
Farvelkomst
Og USA-lagkagen her er lagdelt i Trans Europe Express, Electric Kingdom, Get into the mix, Planet Rock, Baldace Cube og Numbers - og med det er Studie 84 ved at klappe nodestativet sammen, ihvertfald for i dag - men der er flere unoder samme tid, sted og frekvens så du heller ikke når ned med skraldespanden i morgen. Er der noget DU skal have lukket ud, er det 1999 V. Jeg er Kim Schumacher, manden der aldrig har andet i hovedet, og du og jeg danser sammen igen næste mandag, hvor vi måske igen får ørerne i en lagkagemix - hvem ved? - og indtil da... ha' det du ved ... wraauuu rigtigt fantastisk.