Klubland 01-10-1986 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Madonna
True blue  
00:04
Velkomst
Ja. Nu begynder det. DR. FM. P3.


00:17
Velkomst
Dav-dav. God halvaften. Så er koteletterne overstået. Radioavisen er forbi. Nu begynder virkeligheden. Klokken er 19:05- 6-7 stykker. Det er onsdag aften. Så ved du godt, at dine øre er ved at varme op til musikken. De næste 1800 sekunder er der ikke et øjebliks stilhed udover det musikalske landskab. Garanteret.


00:40
Velkomst
Jeg er Kim Schumacher - manden der er ekspert i frontalt mund til øreangreb. Og fra Rosenørns Alle i København - byen der må klare sig selv, og det er også mere end rigeligt. Det her er din musikverden, Klubland. Du vil helt garanteret elske det.


03:32
Midtvejskommentar
Du er inde i Klubland, du er hjemme igen.


05:41
Outroduktion
Madonna er ikke ude og male byen rød i ørene, men sidder hjemme og er lyseblåt deprimeret over hele kroppen på true Blue.


05:48Splash
Qu'est-ce que c'est?  
00:35
Introduktion
De er så flinke i Frankrig. Da jeg for kort tiden siden var i Paris og rakte hånden ud for at lave et venstresving, var der en betjent, der kyssede mig på hånden. Alligevel er jeg glad for, at jeg ikke er født i Frankrig, for jeg taler ikke ét ord fransk. Til gengæld kommer Splash her med en begynderkurs - Qu'est-ce que c'est?


04:15
Outroduktion
Ja, hvad er det alt sammen for noget? Gruppen Splash klasker det her lille franskkursus af, så du kan nok af sproget til at få en lussing på Qu'est-ce que c'est?


10:11ZZ Top
Velcro fly  
00:10
Introduktion
DR… FM… P3. Klubland.


00:20
Introduktion
Og her kommer ZZ Top og prøver at nå toppunktet i lynlåshøjde. Rockdrengene vipper guitaren frem og spiller på alle strengene på det de kalder Velcro Fly.


05:45
Outroduktion
ZZ Top får alle knapper til at springe på lynlåsen med de små plastikmodhager på den patentstrikkede Velcro Fly.


16:05Music Factory Mastermix Issue 2
Eurobeat mix 2  
00:43
Introduktion
Og så banker Klubland et eurobeatmix af. De næste 8 minutter er der lagkage med Paul Parker, Jack's Project, Suzy Q, Shanghai Lil', Laser Cowboys og Sonia & Nancy. Klublands mega-maxi-mester-monster-mix.


02:46
Midtvejskommentar
Musikken der får dine øre op på tæerne. Klubland.


03:36
Midtvejskommentar
Klubland.


05:22
Midtvejskommentar
Det bedste bliver altid bedre. Klubland mix.


06:31
Midtvejskommentar
Du er inde i Klubland. Din generations musik.


07:14
Outroduktion
Time After Time, Shy Shy Sugarman, Can't love (ja det siger han faktisk)!!!!!, Groove boy, Radioactivity og Never can say Goodbye.


08:27
Outroduktion
Klubland mix.


24:36Ken Laszlo
Don't cry  
02:26
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med Ken Laszlo og tåreperseren ’Don’t cry’ triller Klublands tørre krokodilletårer ud af P3’s direkte Studie 30 om et par minutter, hvor Ole Mathiesen får Onsdagsåbent til at fortsætte frem til klokken 20. Jeg er Kim Schumacher - manden der hjælper ældre damer over gaden ved at bruge bilhornet. Og du behøver ikke at græde alt for højt. Du og jeg kan i fællesskab banke musikfornemmelsen sammen om en uge i Onsdagsåbent om syv dage, hvor Klubland udvider og varer fra 19:05 til 20:00. Indtil da puds næsen men ikke på postbuddet og ha’ det du ved … gggrauuuuuaaahhh rigtig fantastisk.