Pop 84 21-05-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00The Flirts
Danger  
00:04
Velkomst
Så er det med at komme op på sodapastillerne og se, hvor du går. Det er mandag. Urviserne viser uret 19.05-6-stykker, og du er igen ude i det musikalske minefelt. Jeg er Kim Schumacher - manden der aldrig har fået en flysimulator i morgengave. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor de leger med meget andet end ilden. Det her er Pop 84. Du er sammen med The Flirts her i fare på Bobby O-oh!-o's 'Danger'.
Ja, den er god nok. Han siger vitterlig "Urviserne viser uret 19.05-.."

00:50
Synger med
Danger .. danger.


00:57
Synger med
Danger .. danger ... yearhhhhhh.


04:13
Synger med
Danger .. danger ... yearhhhhhh.


04:26Cruisin' Gang
Affair a gogo  
00:02
Introduktion
Og du skal stadig passe på hvor du går. Landskabet ser måske tillokkende ud, men før du ved af det har en lille hurtig eksplosion sprængt rytmeboksen af dig. Det kan blive en ejendommelig affære, der let kan få en til at sige gediyadagogo, medleyet med 'Foreign affair' og gruppen Cruising Gang.


10:14Rose Laurens
Night sky  
00:17
Introduktion
Og så sprænger vi os vej igennem luftlagene ud til der, hvor stjerneskudene skyder og meteoerne meteoritter. Rose Laurens sprænger sig med knopskydning ud i det romantiske tusmørke på 'Night sky'. Rose Laurens.


15:20Red Rockers
'Til it all falls down  
00:26
Introduktion
Mmmjaeh, så skal vi rigtig til at svine os til. Her kommer en flok højrøde rockere og giver et grundkursus i eksplosionteknik. Først putter man den ind, så trækker man den ud. Resten går af sig selv. Til det hele klapper sammen. 'Til it all falls down' med Red Rockers.


20:27Malcolm McLaren And The World Famous Supreme Team
D'ya like scratchin'?  
00:26
Introduktion
Så er der hiphop-bebop-show for de lærenemme. Malcolm McLaren and his World Famous Supreme Team skræller sig ind til de aller farligste lag af dynamitstængerne - der hvor nitro og glycerin mødes. Do you like scratching?


03:24
Introduktion
Hvis uskylden stadig ikke har været i overhængende livsfare, så er det slut med øllebrødsmelidenhed nu. Innosence In Danger lægger en landmine. Jomfruer bliver møre i dommen på 'Innosence in danger' med Innosence In Danger.


24:01Innocence In Danger
Innocence in danger  
28:52Fun Fun
Colour my love  
00:10
Introduktion
Og så bliver tilværelsen et eksplosivt farligt sted at opholde sig for grinebiddere. Fun Fun har det granatisk skægt med at farvelægge kærligheden på 'Colour my love' med Fun .... Fun ....
Han udtager Colour i 'Colour my love' meget mærkelig, noget i retning af 'cow-lour'. Og så er det meget svært at høre, når han siger 'granatisk skægt'. Granatisk? Er det det, han siger? Det passer nu meget godt ind i resten af udsendelsen, hvor han hele tiden blander eksplosioner, dynamik og ligenende ind.

04:50
Midtvejskommentar
Du er inde i Pop 84 - det eneste sted, der også får hjernen til at danse med.


36:30Vicio Latino
?Qué Me Pasa...?  
00:13
Introduktion
Que... Me... Pasa.. Vicio.. Latino.. Que.. Me.. Pasa... Lunten... bliver... kort... på... Pop... 84... Her... er... sydlandsk... krudt... på... Que... Me... Pasa... med... Vicio... Latino...


04:47
Jingle
Du er på skinnerne af Pop 84 - lydsporet der får dig til at bruge kroppen elektrisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk-trisk


07:14
Introduktion
Og så er tiden inde til at detonere mandagens musiklagkage. 'Blue Monday', 'Pictures of Lilly', 'Fame', 'Keep on Running', 'Get Ready', 'Disco duck' og 'It's Breaktime Again'. Altsammen lagkagebikset sammen af geniet selv - Master Genious med 'Let's Break into the Eighties' so let's do it!


44:00Master Genius
Let's break into the 80's  
03:41
Jingle
Warning! This record is scratched-d-d-d-d...


52:12Klapto
Mister game  
00:56
Farvelkomst
Og med Onkel Oplæser her - Mr. Game fra gruppen Klapto. Klap-to-tre-fire låget i for i dag. Pop 84 er selvfølgelig tilbage om en uge fra nu - det er syv dage sammenlagt din nød, hvor du og jeg igen stikker hovedtelefonerne sammen og nikker musikkulturen en på skallen. Hvem du er ved de stadig ikke med sikkerhed på folkeregisteret. Jeg er Kim Schumacher - manden der aldrig pakker talegaverne ind. Og indtil vi høres ved igen, mandag den 28., så har du bare at have det - raouw - rigtig... fantastisk.