Klubland 04-12-1985 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Hej, du der med rensdyrtuden, kom her hen. Nu sidder den lige i pebernødderne.


00:05Fancy
Bolero (Hold me in your arms again)  
00:26
Introduktion
Dav-dav, god halvaften. Op på julenødderne og tril hen til hørekrydderen. Nu stikker P3 dig en over ørerne. Det er onsdag. Klokken har passeret 19:05, og du er på vej ind i ca. 1800 sekunders tætpakket musikknas med sprød svær og lagkage til. Jeg er Kim Schumacher - manden der gerne lader sig lokke af julefanden. Og fra Rosenørns Alle i København – byen hvor juleskægget ofte dækker over et svedent grin. Det her er onsdagsåbents første akt, Klubland. Du vil elske det.


02:06
Midtvejskommentar
Du er inde i Klubland - du er hjemme igen.


03:09
Outroduktion
Klubland vender Fancys nyeste nummer om på maven. Der er spanske kastagnetter og tyrefægtende baghyl på den varmblodige ’Hold me in your arms again (Bolero)’.


03:24Roach
Future sex  
00:13
Introduktion
Og selvom vi har lidt vinterslappe... er på vej mod afslutningen af året. Så, bare rolig, der er også kærlighed, svulmende muskler og kildevand i horisonten i fremtiden. Her er historien om styrke, sex, mandsmod og ny kvindeopfattelse. Sagen er bøf for fremtiden for bodybuildende kvinder. Kød og kønsdrift på ’Future sex’ med Roach.
'.. har lidt vinterslappe'. Hvad mener manden? Man kan være vinterslap, ikke have vinterslap. Og da slet ikke i flertal. Han udtaler det meget tydeligt, så det er ikke fordi det er svært at høre, hvad han siger.

03:04
Outroduktion
Kraftig saltvandsindsprøjtning i kønshormondebatten fra Roach og deres pumpende musikmuskel ’Future sex’.


06:34Disco Tracks Program Service, Volume 1, Program 3
Crazy takes  
00:20
Introduktion
Jaeh, vi skal naturligvis lige se, om I er med derude i de små hjem. Vi satte lagkagemixen her på 45; den skal naturligvis være på 33. Og den kommer her.


07:08Disco Tracks Program Service, Volume 1, Program 3
Crazy takes  
00:11
Introduktion
Værsgo! Som forskud på juleløjerne er her Klublands musikalske hagesmæk over ørerne – lagkagemix. Der er serveret.


04:49
Midtvejskommentar
Ja, indtil videre består julelagkagen her af King, Prince, Fatback, Precious Wilson, Princess, Renee & Angela og Miquel Brown er på vej her. Numrene er ’Alone without you’, ’Pop life’, ’Girls on my mind’, ’I’ll be your friend’, ’Tell me I’m your no. 1’, ’I’ll be good to you’ og den her ’Close to perfection’.


12:38
Midtvejskommentar
Og bygherrerne her på lagkagen har været Propaganda med ’P-machinery’, Chaka Kahn og ’Crossgrove’, Thompson Twins ’Don’t mess with Dr. Dream’, Sister Sledge har danset sig .. (?) ’Jagged edge’, ’Haywoode og ’Getting closer’, Mark Shreeve og ’Legion’, Andre Zymone og ’The dance electric’, Colonel Abrams er fanget i ’Trapped’ og musiklavinen fortsætter om et øjeblik med Jimmy Cliff og ’Hot shots’, Tramaine ’Fall down’, Erasure ’Who needs love’, Aretha Franklin og ’Freeway of love’, Dead Or Alive har stadig vrøvl med hjertet på ’My heart goes bang’ og Diana Ross er ’Eaten alive’, Depeche Mode ved godt hvad det handler om ’It’s called a heart’ og Madonna ’Dress you up’.


26:36Miko Mission
Two for love  
00:18
Farvelkomst
Jep! Nemlig! Sådan! I selskab med Miko Mission er Klubland ved at nå helt i bund i kærlighedstunnelen med ’Two for love’ her. Onsdagsåbent fortsætter naturligvis om et par minutter, hvor Onsdagsåbent holder housewarming og åbent hus frem til radioavisen, der smækker dig et par dugfriske nyheder. Jeg er Kim Schumacher – manden der sådan gerne vil lade sig lokke af julefanden. Og du og jeg kan mødes igen i Studie 85 næste mandag samme tid, sted og frekvens – hvis du tør. Indtil da få ørene varmet i vinterkulden og ha’ det.. raouw.. rigtig fantastisk.