Studie 84 04-07-1984 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Alphaville
Big in Japan  
00:09
Velkomst
Pst….så det her hen du.


00:15
Velkomst
Se så at få trillet talenterne hen til højtalerne, for nu begynder musikmareridtet igen. Klokken er 15 du ved nok 0 hvad 5. Det er sidste onsdag i den del af dit liv, du allerede har tilbagelagt. Lad mig hjælpe dig med at få mest muligt ud af resten af det i alt fald de næste 55 minutter. Jeg er Kim Schumacher - manden der gør klogt i at skrive sin fortid med småt. Og fra Rosenørns Allé i København - byen der altid vil være ved det. Det her er ikke lokal amatørradio, men derimod den vaskeægte vare. Studie 84 - du hjemme igen.


03:30
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 84.


05:54
Outroduktion
Jaeh, du kan jo ikke være lige berømt overalt på verdenskortet, men bare du er et stort navn i Japan, skal alle nok se skævt til dig, ’Big in Japan’ med fremtidsforskerne i øgruppen Alphaville.


06:16Berlin
No more words  
00:00
Introduktion
Og fra store Japan til stående i Berlin, et rask skridt i grebet, og det er slut med alle undskyldningerne bortforklaringer efterrationaliseringer og generthed, tanken er alt men det er handlingen der tæller, jeg elsker dig er ikke man siger, det er noget man gør, spør bare …Berlin og de svarer No More Words. No more words med EBerlin


05:04
Outroduktion
’No more words’ med Berlin.


11:31Dazz Band
Swoop (I'm yours)  
00:38
Introduktion
Og så ryger vi rask videre. ’Do You Wanna Funk’ er spørgsmålet. Er svaret ja, er det Sylvester fra gruppen her. Studie 84 hopper rundt om Der Die Dazz Band og nummeret ’Swoop’.


04:47
Outroduktion
Der, Die Dazz Band og ’Swoop’.


16:27Bar-kays
Dangerous  
00:24
Introduktion
Og så glider du i selskab med drengene i Bar-Kays ind i kærlighedstunnelen. Her kommer svingene brat og kurverne er farlige. På highwayen møder man mange blaffere, måske også den udvalgte, men pas på - partneren du samler op kan være ’Dangerous’ siger Bar-Kays.


04:52
Outroduktion
’Dangerouos’ med Bar-Kays.


21:31Eartha Kitt
Where's my man?  
00:36
Introduktion
Og nu bliver det i alt fald farligt. Det her er helt afgjort jogging for viderekommende, Studie 84 kommer nemlig i løbetid, så hvis du ikke passer på, mister du både pusten og uskylden. Det her er Eartha Kitt, der vipper med knurhårene, slikker sig om munden og leder efter en fyr med penge, biler og ikke mindst en stor cigar. ’Where’s my man?’, Eartha Kitt.


03:54
Midtvejskommentar
Du inde i rovdyrburet Studie 84.


05:32
Outroduktion
Eartha Kitt og ’Where is my man?’.


27:14Den Harrow
A taste of love  
00:15
Introduktion
Og hvis al det dampende løbetidssod har efterladt belægning på tunge og trommehinde, så lad os i fællesskab skylle efter sammen med Den Harrow. Han sidder allerede med kærlighedens søde eftersmag på tungen på ’A Taste of Love’, Den Harrow.


06:44
Outroduktion
Den Harrows dejlige musikalske smag i munden ’A Taste of Love’.


34:01Boytronic
Diamonds and loving arms  
00:00
Introduktion
Og så er der elektronik på drengene. Ryk bare nærmere og tag ømme juvelbesatte favntag sammen med Boytronic, der er på jagt efter følelsernes forsvundene skat i ’Diamonds and loving arms’, Boytronic.


40:03The Earons
Land of hunger  
00:14
Introduktion
Og tilværelsen er ikke lutter lagkage. Diamanter er kærlige favntag. Vi er ude i periferien, det er et fint ord for yderkant, nu er nød fattigdom og død. Folk overlever på kaloriefattige håb og drømme. Det musikalske landområde, der her bliver afstukket, hedder ’Land of Hunger’ og er befolket med fortabte spillemænd The Earons.


46:32P. Lion
Happy children  
00:22
Introduktion
Og hvis voksenverdenen mister troen på livet, er der alligevel håb for fremtiden. Du er dine forældres håb; det dig, der skal arve planeten; du er den, drømme fødes hos igen. Melodiøse løvebrøl om håb og overlevelse fra P. Lion og ’Happy Children’.n.


50:32Hipnosis
Pulstar  
01:48
Farvelkomst
Jep, så er ballet ved at være forbi i alt fald for i dag. Studie 84 er ved at tælle dig tilbage til realiteterne, hvor du om et par minutter får ørerne op for virkeligheden, når Radioavisen blænder op. Studie 84 er selvfølgelig tilbage samme tid, sted og frekvens i morgen, hvor det er Katrine Ring, der får det til at køre rundt for musikkulturen. Og du og jeg misbruger hinanden om en uge, hvor vi igen højredrejer lydtapetet venstre om, onsdag d. 11. juli 15:05. Hvem du er vil myndighederne stadig gerne vide noget mere om. Jeg er Kim Schumacher manden - der tror på det gode i menneskene, men endnu ikke har nogen beviser. Og indtil vi ser hinanden dybt i øjnene så husk, at det ikke er alle slanger, der har brug for cykelpumpe, og ha’ det selv du ved…uhm rigtig raaaaaau…..fantastisk.