Pop 83 14-03-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Madleen Kane
You can  
01:23
Velkomst
DK, DR, det er FM P3, så kan du godt glemme alt om tv-avis, opvask og lektielæsning. Du har måske ikke lagt mærke til det endnu, men det her er faktisk blevet mandag aften, og så ved alle, som holder sig orienteret om kulturlivet, og det brøndgravere, bolchekogere, kontorvikarer, arbejdsledige, skoleelever og andet godtfolk, at hvis klokken er 19:10, og det er den nu, så kan man godt pudse hørebrillen, for der bliver ikke en tommes stilhed i de næste 50 minutters nonstop pop, for det her er, hvad er det nu det hedder, Pop 83.


03:43
Introduktion
Hvis du bliver hængende ved hjemmets stereotestede rytmekasse frem til klokken 20, kommer du til at stifte bekendtskab med blandt andet en klodepatrulje, en tung transvestit, en næsten 10 minutter lang remix af dansende kærlighedsklimaks og meget, meget andet. Indtil videre er det, der kilder dig i øregangene, stemmen fra din studievært. Jeg er Kim Schumacher, og damen i baggrunden her, der påstår du kan, er Madleen Kane. Velkommen i hvert fald, til Pop 83, på Danmarks eneste reklamefrie P3, P3.


06:14Divine
Shoot your shot  
00:25
Introduktion
Personligt kan jeg slet ikke stå for den amerikanske transvestit Divine, der for år tilbage fik gang i karrieren og berømmelsen ved at spise en hundelort på film. I dag vejer hun omkring 200 kg., går i tøj, som både din mor eller far nødigt ville overraskes i af resten af familien, og har en frisure, der ser ud til at være redt med en håndgranat. Efter temperament og engelskkundskaber opfordrer hun dig her til at skyde dit skud, eller affyre din ladning, vælg selv, "Shoot your shot" med Divine.


12:11Imagination
Heart and soul  
00:00
Introduktion
Og for at det ikke alt sammen skal ende i de rene seksuelle udskejelser, er her også noget for os romantikere. Det er ikke indbildning, hvis du kan høre, at Imagination nærme sig Pop 83. Gruppens tre rappe chokoladestænger leder som så mange andre, i denne vores komplicerede kolde tidsalder, efter hjerte og sjæl hos den udkårne, "Heart and soul", Imagination.


16:53Afrika Bambaataa & Soul Sonic Force
Looking for the perfect beat  
00:07
Introduktion
Og mens de uforbederlige romantikere fra Imagination bliver ved med at lede med lys og lygte efter den store hjerteklabrende kærlighed, så er Afrika Bambaataa and Soul Sonic Force i fuld gang med at rykke musikalske landegrænser, i jagten på den forsvundne rytme. "Looking for the perfect beat", Afrika Bambaataa and Soul Sonic Force.


19:46Planet Patrol
Play at your own risk  
00:00
Introduktion
Som du kan høre, er det ikke helt ufarligt at lytte til Pop 83. Du kan både blive smittet med diskotitis og funkomani, men det er helt på egen risiko, hvis du stadig er inden for rækkevidde, og dermed i farezonen. Det har du ikke kun mit ord for, for her kommer klodepatruljen tordnende, med noget, som passende kunne være dagens tekst: "Play at your own risk", Planet Patrol.


23:33Donna Summer
I feel love  
00:00
Introduktion
Der er en enkelt lytter, der har skrevet og sagt, at han synes, at jeg plaprer for meget ind over pladerne. Den slags kaldes jo stil, men naturligvis er der lytterservice på Danmarks eneste reklamefrie Pop 83, så jeg lover at knytte sylten de næste 8000 mikrosekunder, mens Donna Summer og Patrick Cowley i skønt samspil knalder gennem remixen af orgasmeklassikeren "I feel love".


31:15Sylvester
Don't stop  
00:14
Introduktion
Den sorte Sylvesters nyeste lp hedder "All I need", og selv om jeg ikke er helt klar over, hvad det er, Sylvester har brug for, så ser han i alt fald så lækker ud her, at jeg får lyst til ligefrem at slikke ham på pladeomslaget. Og det synes han måske slet ikke er så dårlig en ide, i alt fald siger han her: "Don"t stop".


37:52Mike Anthony
Why can't we live together?  
00:00
Introduktion
Og så er vi fremme ved Pop 83"s venstreorienterede indslag. Bankerne har rekordoverskud, arbejdsledige får mindre i løn, hvis de kun kan få lov til at arbejde lidt, karensdage er ved at tvinge folk til at arbejde selv om de er syge, og man får 10% mindre i tilskud til tandpleje, hvis man er over 30 år. I det mindste er stormagterne ved at finde den endelige radioaktive løsning på alle vores problemer, hvorfor kan vi ikke i stedet lære at passe ordentligt på hinanden synger Mike Anthony, "Why can"t we live together".


42:49Billy Idol
Hot in the city  
00:10
Introduktion
Og så er vi nået til vejrudsigten. Der er optræk til råstiv hedebølge i selskab med hvide Billy Idol med det platinblonde (?)hår, og løfte om interessante erotiske variationer, der er værd at overveje, i de stålblå øjne. "Hot in the city" med Billy Idol.


04:27
Outroduktion
Wouv, så lakker det mod enden for denne gang. Har du ris eller ros til dagens udgave af Pop 83 er postnummeret stadig 1999 København V. Jeg er Kim Schumacher, i færd med at feje min forslidte charme sammen og drøne af for denne gang, mens Danmarks reklamefrie P3 fortsætter efter radioavisen. Og indtil vi høres ved igen: Ha det rigtigt fantastisk.