Studie 83 29-06-1983 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Stone
Time  
00:12
Velkomst
DK ... DR ... FM ... P3 ... Studie 83 .. Kim Schumacher .. gruppen Stone ... Time!


04:22Prince Charles & The City Beat Band
Cash (cash money)  
02:40
Introduktion
Der er en hel del af os der kun har én ting i hovedet - du ved nok hvad jeg tænker på... ja, nemlig penge. En af dem er Prince Charles, der sammen med sit City big band her fabler om penge i stakkevis på nummeret, der hvis du stadigvæk ikke har opfattet det, hedder "Cash money".


07:53Roxy Music
The main thing  
00:17
Introduktion
Og fra asken til ilden... fra Prince Charles til Roxy Music... fra Cash Money til solbeskinnede diamanter, som er det vigtigste for Bryan Ferry og gutterne på "The main thing".


11:29Grace Jones
Nipple to the bottle  
00:00
Introduktion
Og her kommer så det moderigtige nodestativ, den syngende tøjrytter Grace Jones slendrende, og er i det grådige hjørne. Hun vil ikke bare have et sut, men patte hele flasken i sig på "Nipple to the bottle", hvor det er alt eller intet for Grace Jones.


16:04Toney Lee
Reach up  
00:35
Introduktion
Her er så den syngende solstråle Tony Lee med dagens gode optimiske råd: Ræk ud efter de andre - gør noget. Giv din kærlighed til nogen - så flyder funk-siruppen også i din tilværelse... Tony Lee med "Reach out".


20:47Wham!
Bad boys  
00:08
Introduktion
Hvis du er rigtig heldig når du rækker ud efter nogen, så får du fingrene i de to labre skår fra gruppen Wham, der på pladeomslaget ligner et par rigtigt slemme drenge - "Bad boys".


24:57The Flirts
Calling all boys  
01:47
Introduktion
Her er det The Flirts, der lyder som om de aldrig kan få nok - et Sex.O.S til alle drenge med kirtlerne i orden ... "Calling all boys".


28:32New Edition
Candy girl  
00:12
Introduktion
Her kommer New Edition... fem dugfriske drengebørn, der lokker med deres slikkepiger på kastratnummeret "Candy girl".


32:51Viola Wills
Up on the roof  
01:30
Introduktion
Så er det Viola Wills der har fået nok af det altsammen, og sidder og svaler af oppe på husryggen, og forsøger igen at få tag på tingene - "Up on the roof" - Viola Wills.


38:00Liquid Gold
Substitute  
00:04
Introduktion
Og her er det så gruppen Liquid Gold, der beskriver hvordan tilværelsen forsvinder som sand mellem fingrene på én når man bare er erstatningskaffe i de andres erotiske kop mokka - "Substitute" med Liquid Gold.


41:55Gibson Brothers
Cuba  
00:04
Introduktion
Og fra Liquid Gold's kærlighedserstatning til rigtig salsarytme for stemte klaverer og gang i den for Gibson Brother's hyldest til "Cuba".


45:22The Clash
Rock the casbah  
00:14
Introduktion
Og vi bliver lidt i det eksotiske overdrev og ta'r med The Clash til arabisk danseundervisning i "Casbah", så kjortler, sandaler og turban fløjter om ørene på Mustafa Dance med The Clash.


49:21Men Without Hats
The safety dance  
00:05
Introduktion
Og hold på hatten - for her kommer mere af samme skuffe. Danseundervisning - bare for en sikkerheds skyld - under ledelse af Men Without Hats og deres opfordring til at opføre sig fuldkomment infantilt på "Safety dance".


51:20Yazoo
State farm  
00:04
Farvelkomst
Hvis du er ved at blive helt skør af de sidste 50 minutters nonstop pop, så er det ikke mærkeligt, for du har endnu engang lagt ører, tid og begavelse til det vi kalder Studie 83. Her bliver det Yazoo, der endegyldigt er ved at spærre dig inde på den musikalske galeanstalt som staten har betalt for. Med nummeret "State farm" smækker Studie 83 tremmerne bag dig - i alt fald for i dag - men er naturligvis tilbage med mere musikterapi i morgen, samme tid, sted og frekvens. Hvem du er, ved du og din psykiater bedst selv - jeg er (vistnok) Kim Schumacher, og indtil vi høres ved igen... ha' det rigtigt fantastisk!