Pop 84 25-06-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Local Boy
Thriller medley with owner of a lonely heart  
00:26
Velkomst
Dav-dav, god halvaften. Som du kan høre på grundrytmen her, er tiden inde til, at du thriller lyttemusklerne helt hen til det hjemmetømrede stereoredskabsskur i dagligstuens hyggekrog. For det er endnu engang i dit liv blevet mandag, det er cirkus 19:05. Jeg er igen Kim Schumacher- manden hvis efternavn ikke staves Speedmarker. Og fra Rosennørns allé i København - byen hvor faren, og moren for den sags skyld, lurer rundt om hvert gadehjørne. Det her er Pop 84 - lyd- og lystkilden der springer, hvor lokalradioerne tørrer ud.


04:42
Midtvejskommentar
Du lytter til Pop 84 - du er hjemme igen.


05:04
Outroduktion
’Jam on It’. Her er det Newcleus, der giver øregangene fingeren på ’Jam on It’.


06:12
Outroduktion
Local Boy uden Michael Jackson men med ’Thriller’ spædet op med ’Owner of a lonely heart’, Yes.


06:16Ronnie And Yuri
Satellite zap  
00:11
Introduktion
Og så er der sputnik-funk i de tynde luftlag. De to peter paner Ronnie og Yuri slår kaptajn-kløerne i dig og trækker dig op til sang, dans og ungdomspropaganda på ’Satellite Zap’.


03:54
Outroduktion
Yuri and Ronnie med den musikalske rumfærge ’Satellite zap’.


10:15Newcleus
Jam on it  
00:31
Introduktion
Og så er det med at komme op og snurre på fingeren. Her er en heavy cocktail af laser-hoste, rap, funk, røngtenøjne, electro og rendyrket blærerøveri. Det er studiemusene Newcleus der gnaver hul på de næste minutter med ’Jam on it’.


15:26Zena Dejonay
I've got to find a way  
00:14
Introduktion
Når kærligheden blusser, studenterhuerne er kækt på sned, vil man gøre alt for at komme tæt på den udkårne. Zena Dejonay ligger alt Hi-NRG’en i og nikker samtyggende på ’I've got to find a way’.


20:31Christopher Street
Happiness  
00:40
Introduktion
Lykke er mange ting. Det kan være arbejde, hvis man er så heldig at have sådan et. Det kan være familie, venner, elsker elskerinder, hunde, katte, pilskadedyret eller kanariefuglen. Lykke kan være en fed gyser, en tynd kop te, størrelse, længde, højde eller det gode vejr, hvis det ikke er for dårligt. Et glimt, et kys, et øjekast, en viljebemærkning. Men mindst af alt er lykke nok, når du får mit hjerte til at banke og rører mig dybt, dybt inde i sjælen - der hvor ingen andre ellers ikke kommer. Lykke ved Christopher Street alt om, hør bare hvordan stemmen når bjergtoppene på ’Happiness’, Christopher Street.


05:00
Outroduktion
Jaeh, man kan høre det. Christopher Street er berusende lykkelig på ’Happiness’.


25:36Jimmy Ruffin And Jackson Moore
I'm gonna love you forever  
00:28
Introduktion
Og der er mere lykke i lydsporet af Pop 84. Kærligheden er lysende laserklar og stråler i øjenkrogene på Jimmy Ruffin and Jackson Moore, der begge tror på den evige tosamhed, som ingen regn, ingen vind, ingen afbetalninger kan standse. Jimmy Ruffin And Jackson Moore, ’I'm gonna love you forever’.


06:34
Outroduktion
’I'm gonna love you forever’ med Jimmy Ruffin og Jackson Moore.


32:13Paul Parker
Desire  
00:05
Introduktion
Og hvis man ikke tror på den evige kærlighed, så kan man jo nøjes med den øjeblikkelige forplantlingsproces, det man omkring århundredskiftet kaldte attrå. Paul Parker kender et mere moderne udtryk, vellyst, og det bliver på udenlandsk til ’Desire’ med Paul Parker.


05:29
Outroduktion
Ja, Paul Parker er vist ved at have gjort sig færdig her, tror jeg. Næeh, han kan sørme lidt ’Desire’ endnu.


40:45Lime
Re-Lime-d  
00:15
Introduktion
Så er her færdigbagt musiklagkage strøget med syrlige bolsjer, der sidder der, hvor de skal. Det er gruppen Lime, der har startet numrene ’Guilty’, ’Angel eyes’, ’You're my magician’, ’Come and get your love’, ’Babe we're gonna love tonight’, ’Your love’ og ’Wake dream’.


08:31
Outroduktion
Jaeh, 8:54 minutters citronlagkage med Limes de bedste ’Re-Lime-d’.


49:23Slip
Don't leave me this way  
00:17
Synger med
[nynner med]


00:30
Synger med
Don’t leave me this way/I can’t survive/I can’t stay alive/without you love/Oh baby. Don’t leave me this way/I can’t exist/I surely miss/your tender kiss/Don’t leave me this way. Baby... Desire for you... Got to do... In my soul... Out of control... Need in me... Set me free, set me free.


02:32
Midtvejskommentar
OK baby, I gotta go now. Oh honey, I have to. I can’t keep hanging around here forever. Gotta go. Bye-bye. Have a nice evening.


03:20
Farvelkomst
Jaeh, så er Hi-NRG’en ved at slippe op i hvert fald for denne mandags Pop 84. Radioavisen bringer dig tilbage i fatningen om et par minutter, når tiden æder sig ind på livet af dig og klokken bliver 20. Pop 84 er selvfølgelig tilbage næste mandag samme tid sted og frekvens, hvor det er Karsten Vogel, der får musikken til at flyve højt . Jeg er Kim Schumacher - manden der tit træder i spinatsuppen og alligevel ofte har kolde fødder, og du og jeg knalder i alt fald hovederne sammen om halvanden uge fra nu, onsdag den 4 juli, hvor mødestedet som altid 15:05 hedder Studie 84, hvis du stadig har lyster. Indtil da: tænd bare for mors jernlunge nu, hvor det værste er overstået, og ha’ det rraaaaauu rigtig fantastisk.