Klubland 12-11-1986 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Pssst, du der. Så kan du godt slå licensørerne ud. Nu er der 12 tommers musiktorden fra New York.


00:07Nice & Wild
Diamond girl  
00:00
Velkomst
Dav-dav. God halvaften. Kom med bankende hjerne og ublu nysgerrighed nærmere. Klokken har passeret 19:05. Det er onsdag, her er åbent. 55 minutters uafbrudt primidisco - noget af alt det, der får Manhattans amerikanere til at danse ballerne ud af bukserne, lige netop nu. Jeg er Kim Schumacher - manden der lige er kommet flyvende hjem fra New York, så hold kæft hvor er jeg træt i armene. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor de fleste vil lade sig nøje med 12 tommer med musik i. Det her er det eneste sted i verden, der tæller i den næste lille time. Velkommen til din musikverden - Klubland - du vil elske det.


02:35
Midtvejskommentar
Du er inde i Klubland - du er helt på hjemmebane.


05:40
Outroduktion
Nice & Wild kan det vildt og voldsomt både på spansk og engelsk på den skarpslebne 'Diamond girl'.


05:54TKA
One-way love  
00:05
Introduktion
Så er her envejskommunikation på følelsernes fladtrådte landevej. Pigen spadserer videre for grønt lys - drengen nøjes med at se rødt og føler sig forladt, forlist og forsmået. Gruppen TKA stikker techno funken en på klaviaturet med den strømførende jaloux blindgyde 'One-way love'.


02:52
Midtvejskommentar
Rå, rap radio. Klubland.


05:21
Outroduktion
TKA lukker op for fuld styrke for electro funkens tårekanaler og græder banale krokodilletårer på enkeltbilletnummeret 'One-way love'


11:23Trinere
I know you love me  
00:07
Introduktion
I.. know.. you.. love me - Trinere.


05:05
Outroduktion
Trinere vil ikke se sandheden i øjnene og trygler og romantik-takkens tordenbulder. Electro funken strammer grebet rundt om den kvælende kærlighed på 'I know you love me'.


16:43Raze
Let the music move u  
00:25
Introduktion
Og nu kommer her fritstående øvelser for rytmeboks, clap-track og duftende house music. Slip selvkontrollen, slap sanseapparatet og lad musikkens naturrytmer tage dig med vold. Raze raserer rasende med den hidsige kropfordring 'Let the music move U'.


04:05
Midtvejskommentar
Klubland - fordi Danmark ikke gider høre de samme 15 lokalhit om og om igen.


06:02
Outroduktion
Det er Razes barberbladsskarpe elektronikrundsav der hvæsser ørerne på dig. Lad musikken gøre alt det hårde arbejde, 'Let the music move you'.


22:53Cameo
Word up  
00:30
Introduktion
Her er et af storbymusikkens nyeste fænomener, rock-rap. Pladehimlens hvide vinyl kombineret med funkens sorte skytsengle - Cameo - der gæsteoptræder med Jive-udtrykke for 'nemlig' eller 'sådan', 'Word up'.


05:40
Outroduktion
Cameolerne i Cameo skifter musikfarve mellem rock og rap. Sådan! Nemlig! Lige netop, manner! 'Word up'.


28:40Wang Chung
Everybody have fun tonight  
00:16
Introduktion
Og nu kommer der kog på den musikalske kinagryde her. New Yorks dance music-radiostationer danser sig skævøjede til de pop-rockede løjer fra Wang Chung her. Gruppen opfordrer hele verden til at få mest muligt ud af natten på 'Everybody have fun tonight'.


06:06
Outroduktion
Natten er det tidspunkt hvor man spiser, drikker, danser, morer sig og kommer i ugebladene. Livet er eet langt natdisko for Wang Chung og alle andre på 'Everybody have fun tonight'.


35:00The Communards
Don't leave me this way  
00:04
Introduktion
Klubland fortsætter...


00:33
Introduktion
Engelsk popmusik har kronede dage på Hi-NRG-stederne i storbyen, der aldrig sover, men morer sig 24 timer i døgnet. New yorkere har allerede hip hoppet sig igennem cover-versionen af den gamle 'Don't leave me this way', men new yorkere kan naturligvis ikke helt stå for en remix, der er opkald efter deres egen elskede storstad. Her er versionen, der lige nu er ved at breake på diskotekerne i New york. 'Don't leave me this way', Gotham City Mix med Communards.


07:27
Outroduktion
Jaeh, Hi-NRG for fuld udstyring, så selv de professionelle dansedyr i New Yorks discojungle taber pusten. The Communards og 'Don't leave me this way'. Bye-byeeee


42:39Information Society
Running  
00:02
Introduktion
Og så er her New York-musikken oplysninger for borgere i samfundet. Techno-gruppen her kommer løbende med 120 beats pre minute og halser efter lykken med den udkårne stafetløber tre skridt foran. Information Society jogger grundigt i det og jagter efter kørvel på 'Running'.
Den første sætning hænger ikke rigtig sammen. Men det er ordret hvad han siger.

05:33
Outroduktion
Information Society lader oplysningernes løbesod jogge afsted på 'Running'.


48:19Wired
To the beat of the drum  
03:37
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. Onsdagsåbent første akt, Klubland, er ved at være færdig om et par minutter med at give dine ører nogen på huden med trommehvirvlerne fra Wired her og nummeret 'To the beat of the drum', men Onsdagsåbent fortsætter naturligvis med årgang 60'erne på den anden side af Radioavisen, der gør sig besværlig på slaget 20:00. Jeg er Kim Schumacher - manden der undrer sig over om babyelefanter også kommer med storken. Og du og jeg kan mødes igen om 14 dage til mere mental gensplejsning 26. november, samme tid, sted og frekvens - hvis du kan klare mosten. Indtil da - hold varmen energisk og hav det du ved - raouw - rigtig fantastisk.


53:35Outro
  
00:00
Outroduktion
Slut. Klokken er 20.