Studie 87 30-11-1987 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Tiffany
I think we're alone now  
00:02
Velkomst
Pssst, op på høreværnet. Cikade-discoen går til angreb.


00:19
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Kom nærmere. Det er mandag, det er 15.05, det er FM. Så ved du godt, hvor du er henne. Du er inde det eneste sted, der tæller de næste hurtigste 55 minutter. P3 - hele Danmarks lokalradio. Jeg er Kim Schumacher - manden der ser ud til lige at være faldet ned fra en bryllupskage. Og fra Rosenørns Alle i København – byen hvor rengøringspersonalet stjæler håndklæder fra hotelgæsterne. Det her er Studie 87 - underlægningsmusikken til din virkelighed. Du vil elske det.


03:05
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 87. Du er hjemme igen.


05:42
Outroduktion
Dig og Studie 87. Tiffany klæder tosomheden af med øjnene på ’I think we’re alone now’.


05:46Scarlet Fantastic
No memory  
00:08
Introduktion
Scarlet Fantastic skruer op for volumen og ønsker anarki, solnedgange, frihed og motorcykler. Hukommelsen er den del af hjernen, der gør det muligt at huske begivenheder, som aldrig har fundet sted. ’No memory’.


04:34
Midtvejskommentar
Intet bedre. Intet lige så godt. Studie 87.


05:10
Outroduktion
Har vi to ikke mødt hinanden før? Jeg kan huske navnet men ikke genkendt ansigtet. Scarlet Fantastic glemmer den utroligt højrøvede hukommelse på ’No memory’.


11:05Debbie Gibson
Shake your love  
00:05
Introduktion
Og her kommer Debbie Gibson. Griber rundt om kærlighedens træstamme og ryster løs, så frugterne rasler. ’Shake your love’. Du er helt garanteret inde i Studie 87.


04:34
Outroduktion
Debbie Gibson har godt greb om rodfrugterne på ’Shake your love’.


15:44Camouflage
The great commandment  
00:04
Introduktion
De 10 bud retter du dig garanteret efter, når du har tid. Det 11. bud er det allervigtigste: ”Det er kun forbudt, når det bliver opdaget”. Camouflage lægger ikke skjul på verdensordnens forvirring. ’The great commandment’. Du er inde i Studie 87 - du er hjemme igen.


05:08
Outroduktion
Det unge par bliver aldrig gift af religiøse grunde. Han havde ingen penge, hun forgudede kontanter. Camouflage skjuler den dybere mening med tilværelsen på levereglen ’The great commandment’.


21:06Noel
Silent morning  
00:07
Introduktion
Og her er Noel ved at skrue op for julestemningen uden ret meget bjældeklang. Store drenge græder ikke, når de vågner alene op i lagnerne helt ensomme om morgenen. De hiphopper sig i stedet igennem Morgenstund har guld i mund. ’Silent morning’.


05:33
Outroduktion
Silent wakeup. Alenehedens rædsler lurer lige under lagnerne. Noel og ’Silent Morning’.


26:47Chris Paul
Back in my arms  
00:13
Introduktion
Studie 87 pumper volumenen op. Chris Poul er ved at få gang i sampleteknikken og breder armene ud til begge sider og stjæler med dem og benene til højre og venstre på det kærlige elektrofunk med returkommission. ’Back in my arms’. Studie 87.


04:27
Midtvejskommentar
Rå rap radio. Studie 87.


05:02
Outroduktion
Den musikalske armstakkel Chris Poul får favnen fuld af fed samplefunk på ’Back in my arms’.


31:59Bros
I owe You nothing  
00:04
Introduktion
Sam… Sampleteknik-løjerne fortsætter. Bros skylder ikke nogen noget, kun alle melodistumperne flettet ind i ’I owe you nothing’.


03:15
Midtvejskommentar
Studie 87… stinkende sample sensationer.


05:23
Outroduktion
Bros skylder ikke de andre brødre en skid. ’I owe you nothing’.


37:33Music Factory Mastermix Issue 15
The Pet Shop Boys Medley  
00:00
Introduktion
Og så er her musiklagkage, så den sidder lige i øret på kunstkonditoren. Over 10 minutter i selskab med Pet Shop Boys der bliver mixet synder og sammen til dyreplagerniveau. Kærlighed over det hele på ’Love comes quickly’, ludere på Vesterbrogade på ’West end girls’, man trækker ikke vejret let på ’What have I done to deserve this’, jeg har hjerne - du har skønhed og muskler ’Opportunities’, ligusterhække i mareridtshøjde på ’Suburbia’, syndefulde ’It’s a sin’. Studie 87. Mega-maxi-mester-monster-mondæn-milliondollar-multimedie-morder-master-mix.


05:22
Midtvejskommentar
The world of total remix… Studio 87.


07:29
Midtvejskommentar
Studie 87… fordi Danmark ikke gider høre de samme 15 lokalhits om og om igen.


10:05
Midtvejskommentar
Studio 87… disco dance heaven.


50:27Jellybean
Am I dreaming?  
51:09Music Factory Mastermix Issue 15
The Pet Shop Boys Medley  
12:18
Outroduktion
12 minutter i selskab med Pet Shop Boys og ‘Love comes quickly’, ‘West End girls’, ‘What have I done to deserve this’, ‘Opportunities’, ‘Suburbia’ og ‘It’s a sin’. Studie 87. Mega-maxi-mester-monster-mondæn-milliondollar-multimedie-morder-master-mix.


51:37Jellybean
Just a mirage  
04:30
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med disco-bævrende Jellybean og ’Just a mirage’ er Studie 87’s fatamorgana ved at flimre bort i horisonten. Radioavisens ørkenvandring får dig til at gnide søvnen ud af ørerne om et par minutter og vågne op til virkeligheden. Jeg er Kim Schumacher - manden der motionerer ved at parkere bilen længere væk fra fortovet. Og du og jeg kan støde kantstenene sammen allerede om syv små dage nemlig mandag d. 7. december samme tid og frekvens, hvis du tør. Indtil da husk, at hvad man ikke har i hovedet heller ikke findes mellem øreringene. Og ha’ det du ved… wraauuu… rigtig fantastisk.