Studie 84 16-01-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Camino De Lobo
Carmen  
00:14
Velkomst
Spansk time - ja godaw do' - godt daw do'. Næh, derimod er det komponisten George Bizet, der får en på hørebrillen i den her brugskunstudgave af Jeg elsker Carmen. Klokken er nemlig blevet 15.05-6-7-8 eller deromkring, og endnu en gang er din vinterforkølede snotnæse gået i fælden. Du har igen stukket den for langt frem. Jeg er Kim Schumacher - manden der aldrig har vundet en aften på kaffebar med Poul Schlüter, og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor ski om sommeren hedder skateboards. Det her er mandagsversionen af - hvad er det nu, det hedder - Studie 3-84.


01:04
Midtvejskommentar
Dine ører er allerede dukket ned i Camino De Lobos tvivlsomme version af Carmen - discosuite for tværfløjte, obo og grå gamacher som første afspil i lydsporet, der fører dig længere ind i fremtiden.
Bemærkningen om "discosuite" stammer fra navnet på mixet - Orig. Disco Suite.

06:17
Outroduktion
Camino De Lobo er helt færdig med Carmen.


06:21Andy Scott
Krugerrands  
00:28
Introduktion
Næstefter at være ung, smuk og at have papirflyvere som hobby, er noget af det sjoveste her i de fesne fattigfirsere at have penge. Drømmen om millionerne udmynter Andy Scott i inflationssikrede gulddubletter - Krugerrands - Andy Scott.


03:38
Outroduktion
Andy Scott som noget interesseret i Joakim Von And på Krugerrands


10:03Planet Patrol
I didn't know I loved you (til I saw you rock-n-roll)  
00:00
Introduktion
Så er der gangøvelser for førstegangs-astronauter i selskab med de spacede Planet Patrol, som slutter iltapparatet til og lægger teflonbelægning på det gamle glitterrock-nummer "I didn't know I loved you (till I saw you rock-n-roll)" med Gary Glitter, en mand der gik med blind på Thyra Dannebods tid.
".. en mand der gik med blind"? Hvad pokker var det, han prøvede at sige, men som gik helt galt?

16:00Ministry
Effigy (I'm Not An)  
00:11
Introduktion
Her er det ministeriet for elektronik, Ministry, med "Effigy". Du lytter til Studie 84, lydsporet der fører dig ind i fremtiden.


19:48China Crisis
Working with fire and steel  
00:01
Outroduktion
Ministry med Effigy


01:00
Introduktion
Og så er her kommet kog på vor tids svar på "Kong Christian stod ved højen mast". I hvert fald står China Crisis i røg og damp og flammer i rollen som stålværksarbejdende nålesmede på "Working with fire and steet". China Crisis!


23:22Midnight Star
Electricity  
00:05
Introduktion
Og fra stålvalser til højspænding, fra kinesiske kriser til midnatsstjerner. Gruppen Midnight Star tager strøm på "Electricity"


25:57Men At Play
Dr. Jam (in the slam)  
00:05
Introduktion
Og bliver du deprimeret? Dykker humøret nogen gange ned i gulvhøjde fordi livet ikke er så spændende som på video, så kom til Doctor Jam, som har løsningen på alt. Fra narko og basketball-kurser til politiske løsninger. Her er det en flok legesyge fyre, Men At Play, der er i tvivlsomt selskab.


30:30Rock Steady Crew
Hey you (the rock steady crew)  
00:15
Introduktion
Så er tiden inde til at danse poplock, moonwalk, electric boogie, breakdance. Her kommer The Rock Steady Crew og kalder på sig selv Hey You (The rock Steady crew), med The Rock Steady Crew.


35:04?
?  
00:00
Introduktion
Og så er her højt USA lagkagemix.


11:24
Outroduktion
Musiklagkagen her inddelt i stykker, der tilhører Lime, G.L.O.B.E. & Whiz Kid, Ronnie Dyson, Sylvester, Twilight 22, og Freeez her.


12:04
Introduktion
Og så ... så er Rolling Stones på politisk diskotek i Sydamerika.


47:12Rolling Stones
Undercover of the night  
02:48
Farvelkomst
Studie 84 kysser om et par minutter radioavisen i nakken. Har du noget at sige, så er det 1999 V. I morgen her Finn Hagen storsnude tilbage med talenterne, samme tid, sted og radiostation. Jeg har Kim Schumacher - manden som i selskab med Mick Jagger her triller stenene ud af Studie 30, og indtil næste mandag, ha' det - raouw - rigtig fantastisk.
DR havde sit eget postnummer på det tidspunkt. Så faktisk var det nok at skrive "Kim Schmacher, 1999 V" på forsiden af en kuvert, og så kom brevet frem til KS. Det var i øvrigt i tiden før postnumrene blev lavet om, og radiohuset (der ligger på Frederiksberg, og ikke i København, som postnummeret antyder), blev flyttet fra Vesterbro til Frederiksberg postkontor/distrikt.