Studie 83 07-06-1983 (tirsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Marlena Shaw
You, Me & Ethel  
02:00Vanity 6
Nasty girl  
00:00
Velkomst
DK... DR... FM P3 godeftermiddag og godaw do' - så er du lige blevet samlet op af en af de dyre damer fra pigegarden. Det der er ved at ryge i mål på pladetallerkenen her er Vanity 6, der om knap og nap fire et halvt minut fortæller at de ikke klare sig med mindre end syv tommer. Men det DU får mest brug for er 55 minutter af resten af livet - ihvertfald hvis ikke du kan klare dig uden en lille times nonstop pop, for det her er - hvad er det nu det hedder? Studie 83.


04:49
Outroduktion
"Du er den eneste der synes det her er sjovt - væk mig lige når du er færdig" sukker Vanity 6 opgivende på "Nasty girl".


06:55The Strikers
Inch by inch  
00:24
Introduktion
Så bliver det gruppen The Strikers tur til at slå til. De tager den tommetykke opfordring fra Vanity 6 op og kører på plads i pladerillen på nummeret "Inch by inch" med The Strikers.


10:58Roni Griffith
Love is the drug  
02:40
Introduktion
Du har sikkert allerede banket blodårene i armen stor og svulmende og sat pickup-nålen i til den musikalske indsprøjtning her fra Roni Griffith, der kommer ind under huden med sit forsvar for kærligheden som eneste narkotika hun er afhængig af. Roni Griffith med "Love is the drug" ... it sure is, babe.


15:28Peech Boys
Don't make me wait  
00:16
Introduktion
Og Roni Griffith, der er blevet afhængig af kærlighedens narkocentralnervesystem, behøver slet ikke være bange for nedtur eller abstinenser, for The Peach Boys er helt vilde i New York-varmen og kan slet ikke vente med at skrælle ferskenen på "Don't make me wait".


20:17Galaxy feat. Phil Fearon
Dancing tight  
00:10
Introduktion
Når afhængigheden af følelserne og sexualiteten er uundgåelig, og du ikke kan "Wait no more", ¨så er tiden måske inde til en melodiøs galaktisk parringsdans i de tynde luftlag ude i verdensrummet - og der er det Galaxy der svinger taktstokken i "Dancin' tight".
Gruppens navn er muligvis Phil Fearon feat. Galaxy.

04:40
Outroduktion
Her forsvinder Galaxy sidesteppende og tæt omslynget ud i verdensrummet med "Dancin' tight".


25:03Kajagoogoo
This car is fast  
00:01
Introduktion
Så bliver det det strømlinede musikkarrosseri Kaa.. kaaa.. Kajagoogoo, der kommer drønende over for rødt med sikkerhedsselerne slæbende efter sig på "This car is fast".
Hele speaken er sagt med ekko-effekt!

03:00
Introduktion
Om et øjeblik bryder følelsesforbrydelserne løs. I første vers af "Crimes of passion" præsenterer Rough Trade en drivende våd heltinde, der finder sig et villigt hvileløst offer for sine varmtblodige indfald. I vers to går det heller ikke stille af mellem de tre guddommelige fyre, der er forelsket i hinanden, og danner en jaloux trekant - og sådan er der så meget i "Crimes of passion" med Rough Trade.


28:23Rough Trade
Crimes of passion  
31:41Ric Ocasek
Jimmy Jimmy  
00:09
Introduktion
Så bliver det Rick O'Casseck, der fortæller stakkato-historien om Jimmy Jimmy, der er fanget i et liv uden fremtid med porno-blade i kommodeskuffen og problemer de voksne ignorerer så Jimmy Jimmy er helt spacet, ser tv, kobler hjernen ud og slår skallen ind på nogen når han vil være i godt humør. Rick O'Casseck med sit teenage-mareridt om "Jimmy Jimmy".


04:09
Outroduktion
Her forsvinder Rick O'Casseck i Jimmy Jimmy's tvivlsomme selskab.


35:55Icehouse
Hey little girl  
00:01
Introduktion
Og hvis Jimmy Jimmy føler sig isoleret med sine problemer, så er der mere optimisme at hente i frostvareafdelingen for nedkølede følelser. Her er det Icehouse, der får kuldegysninger af rygterne over hele byen om pigen som alle drømmer om, men ingen kan få issylen i. Ice House og "Hey little girl".


40:42Heaven 17
Who'll stop the rain?  
00:12
Introduktion
Når den lille hej-pige i Icehouse's tilværelse får hjerterne til at smelte, kommer følelserne i kog - luftfugtigheden stiger, skyerne trækker sig sammen og så bryder uvejret atter løs. "Og hvem kan så standse regnen" er det spørgsmål der bliver stillet i den 17. himmel - navnlig når nedbøren har øst/vest-politiske undertoner. Heaven 17 med "Who'll stop the rain?".


45:25New Order
Blue Monday  
00:12
Introduktion
New Order - "Blue Monday".
Det her må være Kims korteste intro nogensinde!

03:15
Farvelkomst
Så er vi halvvejs igennem New Orders "Blue Monday", og med den er Studie 83's musikalske finkultur ved at køre fast i depressionsblå mandags-mudder, som selvom du stadigvæk (*) sidder med blomkålsører klistret ind til højttaleren også har holdt dig vågen denne gang. Studie 83 vil få dig til det samme igen i morgen, samme tid, sted og frekvens - jeg er Kim Schumacher, og indtil vi høres ved igen: Ha' det rigtigt fantastisk.
* Det er er svært at høre da han fumler lidt i ordene- det lyder som om han siger "Som som-som du stadigvæk..."