Studie 85 23-09-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Pssst! Kom nærmere, høvl. Nu flyver der musik-spåner af P3.


00:04The Silent Underdogs
Papa's got a brand new pigbag  
00:32
Velkomst
Dav-dav, godeftermiddag. Nu skruer musikradioen op for ilt-tilførslen. Det er mandag, dagen som er opkaldt efter 50% af menneskeheden. Klokken har bidt tidens tand ind i 15:05, og du er spændt fast til begge urvisere, og tvangsindlagt til i de næste 54 minutters musiksløjd, hvor du både får dine ører og tiden til at flyve.
Jeg er Kim Schumacner, manden der forlod Bolschoi-balletten (staves hvordan? -TI) for at være med i Fame, og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor garantien er ved at udløbe, det her er Studie '85 - du vil elske det ...


02:51
Midtvejskommentar
Det bedste er altid bedre - du er inde i Studie '85.


05:11
Outroduktion
Her er det det tavse flertal - The silent underdogs, der får svinehunden op i sig med "Papa's got a brand new pigbag".


05:21Anthony's Games
Sunshine love  
00:10
Introduktion
Og så bryder solskinnet løs - safterne stiger og Anthony's game giver vejrudsigten over kærligheds-øgruppen Spermatozoerne - der er glimt i øjet og kærlighed i knæhøjde, når kærligheden får versefødder at danse på: "Sunshine love" - Anthony's game.


04:40
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie '85 - du er hjemme igen.


05:30
Outroduktion
Det er de legesyge spilop-magere, Anthony's Game, der har skruet op for strandløvecharmen i solstrålehistorien, "Sunshine love".


10:59Bananarama
Do not disturb  
00:35
Introduktion
Og så er du ved at få spændende stuearrest på strandhotellet med værelset uden udsigt. Der er optræk til at få skrællet bananen her. De tre frugtpressere i Bananarama lyder til at have nok at rive i - ihvertfald hænger de skiltet med "bedes ikke forstyrres" ud på håndtaget af døren på "Do not disturb".


04:50
Outroduktion
De tre Bananarama-kvinder hænger "Lad os være i fred"-skiltet rundt om bananen på "Do not disturb".


15:55Blancmange
What's your problem?  
00:32
Introduktion
Min psykiater tager dobbelt-takst fordi han siger jeg lider af personlighedsspaltning, og nu skal du til konsultation. På med tænkehatten, op på psyko-sofaen og fold hænderne bag nakken - forsøg at huske din traumatiske barndom for fire timer siden i det store spisefrikvarter - her er der musikterapi fra eksperterne. Blancmange vil gerne vide ... svaret på ..... "What's the problem?"


05:59
Midtvejskommentar
Problemer? Så læg krop og sjæl til Blancmange's musikalske astral-massage, der gerne skulle være svar på spørgsmålet "What's your problem?"
Titlen er - naturligvis - "What's the problem?" og ikke "What's your problem?".

22:02Word Of Mouth Feat. D.J. Cheese
King kut  
03:54
Introduktion
Dine ører er i fuld fart med at blive kløet i nakken af et par frække, scratchende rap-rap-drenge, mund-til-mund-metoden, "Word of mouth" udpeger mix- og scratchmesteren King Cut.


27:47Topaz
You only want me  
00:54
Introduktion
Og så er det med at holde på den lille sorte lommebog med alle adresserne på engangs-knaldende. Her er en elektrisk storm på vej - det er en meget vred dame, der her kommer farende. Topast vil have mere end hun peger PÅ - "You only want me".


04:52
Outroduktion
Topast - "You only want me".


32:43Goon Squad
Eight arms to hold you  
00:18
Introduktion
En vild tumpepatrulje omklamrer dig så blækket sprutter - armene går som elektroniske møllehjul på "Eight arms to hold you" med Goonsquad.


03:53
Midtvejskommentar
Studie '85 ...


05:50
Outroduktion
Det er Goonsquad der har de elektroniske klør fremme og flår dig i alle armene på "Eight arms to hold you".


38:40Animotion
Let him go  
00:08
Introduktion
Musikfilosoffen Sting siger "If you love somebody, set them free" - jeg tilføjer for egen regning "If he does'nt come back, hunt him down and kill him!" - Animotion siger "Let him go".


05:29
Outroduktion
"Let him go" - Animotion prøver at slippe tøjlerne og se hvad der sker med kærlighedens 12-cylindrede hestekræfter.


44:16Falco
Rock me Amadeus  
00:32
Introduktion
Og så kan du godt begynde at tryllefløjte, Studie '85 er ved lave opstart - det hedder det ikke - men nu sagde jeg det altså: Opstart på den østrigske rockhals (??) ultimale megamix - her er Falco på vej med sin hyldest til Wolfgang Amadeus Sweetone (??) Bologne Olsson: "Rock me Amadeus".
Ultimale - sammensmeltning af "ultimativt optimale" tror jeg :-)

07:26
Outroduktion
Det er Falco der klapper den klassiske klaverbokser Mozart sådan een på tangenterne med sin ultimale dance-mix af "Rock me Amadeus".


51:50Electra
Quando quando  
00:35
Farvelkomst
Nemlig - sådan. Så er Studie '85 ved at være færdig med sin klassiske afdeling og resten af musikkulturen for i dag. Men Studie '85 giver undervisning alle hverdage undtagen fredag, hvor verdens bedste Christian Flagstad giver et trut i trompeten med Fanfare.


01:23
Farvelkomst
Jeg er Kim Schumacher - manden der giver mund-til-mund-metoden mod et større vederlag, og du og jeg kan i fællesskab få kysset øreflipperne med mere musik onsdag den 2. oktober 19:05 når Klubland byder op til en frisk forsyning lagkagemix. Indtil da - prøv at holde tilværelsen ud et sekund af gangen, og ha' det du ved wraauu rigtigt fantastisk.