Studie 84 23-01-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Eruption
It's the same old song  
00:23
Introduktion
Ureviserne har passeret midterskildningen på radioavisen og er nødlandet på 15:05 - rundt regnet og sådan cirka, og så kan du igen få smurt krydderen med en gang musikalsk tandsmør. Jeg er Kim Schumacher - manden som mener pengetræer aldrig kan blive et problem. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor sex, narkotika og bodybuilding er de eneste vigtige samtaleemner. Det her er studie 3-4-eller-80 - lydsporet der fører dig længere ind i fremtiden.


02:50
Midtvejskommentar
Her lyder det som om det er den samme gamle sang, men det er det slet ikke, for 'It's the same old song'-traveren her er genindspillet så det sprutter med gruppen 'Eruption'.


05:21Time Bandits
I'm only shooting love  
00:12
Introduktion
Og det her var nedslaget af en flok kælne tidsbanditter, der slår bremseklodserne i, lander i grundsporet på Studie 84 og sprøjter kærlighed til alle sider på 'I'm only shooting love' med Time Bandits.


03:44
Midtvejskommentar
Du har parkeret flyveørerne i Studie 84 - lyden der fører dig sporanstrengs ind i fremtiden.


05:33
Outroduktion
Og her cykler Time Bandits for fulde pedaler videre ud i tid og rum med 'I'm only shooting love'.


11:00G-Force
Feel the force  
00:10
Introduktion
Og pas så på de løse tænder, hjerneprotesen, batterierne i breakdance-transistoren og andre løsthængerende legemsdele, for nu ophæves tyngdeloven. Ophavsmændene er G-Force med svæveplanen 'Feel the force' - må kraften være med dig!


06:05
Introduktion
Og fra tyngdekrafthæv i selskab med G-Force til at blive kærligt scratchet på ryggen af efterretningstjenesten - Secret Service - der opfordrer til at gøre det på 'Do it'.


17:13Secret Service
Do it  
03:47
Introduktion
Secret Service bliver ved med at gøre det mens de lusker af med 'Do it'.


21:05Crash Crew
On the radio  
00:05
Introduktion
Og her kommer så en flok rapænder. Kamikaze-styrtdykkende. Musikken er rygraden. Håndklap er udtrykket. Crash crew er gruppen. 'Rocking on the radio' er nummeret.
KS anfører titlen som 'Rocking on the radio' men titlen er altså kun 'On the radio'.

26:22Indeep
Buffalo Bill  
00:00
Introduktion
Og så.... Så går vi i dybden. Vilde veninder hugger sporerne i siden på fyrerne... Her er det Indeep... med Buffalo Bill.


30:07Duran Duran
Union of the snake  
04:28
Midtvejskommentar
I en moderne tid er det godt at have en flok musikalske koldblodsdyr at varme sig ved. Duran Duran har meldt sig ind i slangetæmmernes fagforening på 'Union of the snake' - Duran Duran.


06:06
Outroduktion
'Union of the snake' med Duran Duran


36:16SPK
Metal Dance  
00:09
Introduktion
Og så er det med at få hammer og mejsel op ad lommem, armbolten ud af klædeskabet og på med den rustfri ridderdragt, for nu får jerngryderne sådan nogen ørerne. Synthesize dine drømme væk siger metalsløjdeksperterne SPK på 'Metal dance'.


04:49
Introduktion
Er du vågen derude? Det er mandag. Det er Studie 84. Det er tid til lagkagemix. Værsgo! Stem gaflen i!


41:15?
?  
50:55Wham!
Club fantastic megamix