Studie 84 29-02-1984 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Bobby O.
She has a way  
00:24
Velkomst
God eftermiddag. Så er det blevet den første onsdag i resten af dit liv, og det er samtidigt blevet den sidste onsdags-Studie 84 - ihvertfald i denne ombæring. Jeg er Kim Schumacher - manden der, hvis han købte et kønsskifte, ville blive til Katrine Ring - og fra Rosenørns Allé i København, byen der er for stor til, at det kan hedde landsbytosser - det her er Studie 84 sidstegangsudkald med rappe, rå remixes. Du kommer til at høre Michael Jackson, ABC, Hazell Dean, Freeze og Miquel Brown, som du aldrig har hørt dem før, og hen mod slutningen et lagkagemix som nogen har sukket efter at høre igen siden januar. Her er det Bobby O. der - ligesom du - altid får sin vilje: "She has a way"... det her er Studie 84 - du er hjemme igen.
Kommentaren om Katrine Ring skyldes at han og Katrine byttede udsendelsesdag, da KS var syg om mandagen (d. 27/2).

02:23
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 84 - lydsporet der fører dig længere ind i fremtiden.


03:39
Introduktion
Og værsgo - her er en virkelig thriller. Michel Jackson møder ikke alene Billy Jean, men også Greg Kihn Band, Jeopardy, Pink Project og meget andet øreguf - kan du sige Lagkagemix?


03:49?
?  
11:09Freeez
I. O. U. (Megamix)  
00:04
Introduktion
Ooog så bliver det Freeze der giver dig den kolde skulder og går under frysepunktet med endnu engang... "IOU" ... Freeze.


04:27
Introduktion
Og hvem skal vi så sætte pickupnålen i? Hvem skal det gå ud over nu? Hvad med ABC og "The look of love"?


15:53ABC
The look of love  
06:38
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 84. Rappe, rå remix ...


24:11Fun Fun
Happy station  
00:08
Introduktion
Og fra engelske ABC til sydlandsk kropskunst med Fun Fun der morer sig glimrende, mens de kører ind på perronen til "Happy station".


00:30
Midtvejskommentar
Du har hørekrydderen helt inde i Studie 84 - du er hjemme igen.


28:21Miquel Brown / Hazell Dean
So many men / Searchin' (got to find a man)  
01:14
Introduktion
Og så mixer vi trusserne tynde på Hazell Dean, der stadig leder efter et mandfolk på "Searchin'", og kolliderer i en musikalsk krydsning med Miquel Brown - pigen med masser af tid og endnu flere fyre - "So many men".


38:07Klapto
Mister game  
00:52
Introduktion
Og så kan du godt gøre dig klar til repremiere. Studie 84 er jo ikke ønskekoncert, men nogle har tigget, andre har tryglet... flere har truet, mange har bestukket og masser har bedt om det her lagkagemix fra januar - så værsgo' ... til dig fra mig: Men without hats, Indeep, Vanadium, Kraftwerk, Taco, Heaven 17, Michael Waldon, Falco og Rockers Revenge - stik gaflen i ..!


42:38The Mufflers
Put put  
10:01
Farvelkomst
Så er det ved at være slut for musikdesserten for i dag - onsdagsversionen af Studie 84 smækker låget i for sidste gang for denne gang. Jeg er Kim Schumacher - manden som garanteret i de sidste tre musikmåneder har haft det mindst lige så sjovt som dig. Tak for brevbomber, telefontrusler, ris, ros og røghatte og alt det andet - det var godt du gad! Studie 84 tager en sidste runde på pladetallerkenen i morgen samme tid, sted og frekvens, hvor Camilla Højby runder dansen af, mens vi venter på Rita, der debuterer på mandag - hils hvis du ser hende - og senere samme dag mødes du og jeg igen klokken 19:05, hvor du kan lære at stave til Pop 84, og indtil da der har du bare at have det du ved wraauu rigtigt fantastisk.


53:18Lydeffekter