Pop 84 20-08-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Temper
No favors  
00:15
Velkomst
God halvaften, stil sutterne, spænd musikantennerne fast om ørehullerne, for nu er der take-off på 55 minutters nonstop samtidspop. Jeg er Kim Schumacher – manden hvis hjerte banker for Danmark hele vejen fra USA østkyst. Og fra 26. etage 300 Mercer Street, det her er Pop 84, der nyder musikudsigten over New York. Welcome!


05:47
Outroduktion
Aldersforskellen mellem dig og mig betyder ingenting, så lad bare være at gøre mig nogen tjenester. Gruppen Temper har hidset sig færdig på ’No favors’.


06:04Dominatrix
The dominatrix sleeps tonight  
00:00
Introduktion
Træd ikke på huntigerens hale. Børnesang og seksuell dominans, den her har New York danset sig skæv til de sidste mange uger. Læderknitrende Dominatrix med ’ikke i aften skat’-signalet ’Dominatrix sleeps tonight’.


03:05
Outroduktion
Det bedste er altid bedre - du lytter til Pop 84 i New York.


10:49Gino Soccio
Turn it around  
00:09
Introduktion
Storbyensomheden midt i menneskemylderet lurer lige rundt om gadehjørnet ved hver en skyskraber her. New york skaber forvirring, usikkerhed, desperation og erstatter kærligheden, der som bekendt altid lader vente for længe på sig. Måske er det muligt at vende de negative følelser til sin egen fordel filosofere Gino Soccio iført opmunterende potens-trompet på ’Turn it around’.


15:27Run-DMC
Thirty days  
00:14
Introduktion
Og her kommer Bronx’ egne Run-DMC rappende med ugens billige tilbud i små nemme retter og på en 12 mdr. rentefri. Hvem har måske før fået et par mænd tilbudt med skriftlig garanti? Og tilfredsstiller tilbuddet dig ikke, kan det returneres inden 30 dage. ’Thirty days’ med Run-DMC.


20:56T La Rock & Jazzy Jay
It's yours  
00:06
Introduktion
Break, cut, dubmix, pladerne er først dine når du scratcher dem og befrier dine egne skabende kræfter ved hjælp af din pick-up i pladerillen. Den er din, ’It´s yours’ med T La Rock & Jazzy Jay.


25:13Newcleus
Computer age (push the button)  
00:15
Introduktion
Med deres flotte eksistens beviser de high-teknologiske studiemus Newcleus med vocoder-stemmerne, at de er langt inde i trykknappernes tidsalder. Sex, mad, lyd, lys, underholdning og atomkrig. Hele verden er inde for rækkevidde for enden af din pegefinger på ’The computer age’ med Newcleus.


31:10Pretty Poison
Nightime  
00:14
Introduktion
Trods sensommerens tætsiddende luftfugtighed, trods varme, støj og smog, skyder nye dansecentre op på Manhatten i New Yorks drivhusatmosfære. Parringsdansene fortsætter ufortrødent til stortrommens æggende grundrytme og airconditioneringens svalende vinde. Kroppene rikochetterer igen og igen mod lydmuren i det hektiske ’Nightlife’ med Pretty Poison.


36:10Jocelyn Brown
Picking up promises  
00:15
Introduktion
Enhver må klare sige selv i storbyen, hvor cementjungleloven hersker, hvor næstekærlighed er et bandeord og egotrip den eneste måde at rejse på. Kærlige løfter er varm luft og tomme ord, og godtroenheden taber altid til slut. Jocelyn Brown her er ved at miste både barnetro og troen på næsten på ’Picking up promises’.


41:11Carol Lynn Townes
99 1/2  
03:00
Introduktion
I et land hvor rige er milionærer og fattige er faldet ud af samfundets sikkerhedsnet, er smilene der møder dig måske kødædende. Ræk storbyvilddyrerne en lillefinger og de tager 99% af en hvilken som helst legemsdel du tilbyder. Det ved Carol Lynn Townes alt om på ’99 ½’.


46:08Shannon
My heart's divided  
00:16
Introduktion
Når kærligheden er som en oase i metropolisørkenen, så er der måske ikke noget at sige til, at besiddertrangen og jalousien melder sig. I alt fald står Shannon her med et hjertekammer i hvert lejr, og med blandede følelser på remixen af ’My heart’s divided’ med Shannon.


50:20The Jonzun Crew
Time is running out  
01:42
Farvelkomst
Jep, her er det drengene fra holdet bag The Jonzun Crew, der har sluppet jordforbindelsen og fået de musikalske rumhjelme på. Nu kigger de fra de tynde luftlag ned på jorden, og ikke mindst ned på det syndige supermarked, der hedder New York, ryster på iltmaskerne og konstaterer, at ’Time is running out’. Og tiden er ved at løbe ud. Pop 84 i New York er ved at parkere dine ører på dørmåtten til good old Denmark og ramle ind i klokken 20-Radioavisen om nogle minutter. Jeg er Kim Schumacher - manden der nu slipper taget i din musikmuskel og forsøger at holde sig selv op ved håret. Og indtil vi nok mødes igen om en fire-seks mandage, så husk at holde den om modet oppe og bliv ved at have det - you know - rigtig rrrrrrrraaaaaaauuuuuu fantastic.