Pop 84 15-10-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Miami Sound Machine
Dr. Beat  
00:16
Velkomst
Dav dav - Welcome - så er det monday - Klokken er lidt over et om eftermiddagen her i New York, mens den er 19:05 hjemme hos dig i Danmark - Og så er der jo programtradition for at dine ører klapper hænder, rundt om de næste 55 min. - Jeg er Kim Schumacher - manden der siden sidst har opfundet den benløse spaghetti - og fra USA's østkyst i direkte linie til Rosenørns Alle' i København - byen som kun amerikanerne kalder wonderful - det her er sæføli "Pop Eightyfour" i New York.


03:33
Midtvejskommentar
Dine lyttemuskler er katastrofeindlagt på Sound Machines danserecept Dr. Beat.


04:59Stephanie Mills
The medicine song  
05:16
Introduktion
Og det er ikke alene Dr. Beat, New York har danset sig syg til gennem sommeren - Stephanie Mills ved også hvad der er godt for uartige drenge's svigtende helbred, når du har været på svinestien ude i byen - så venter Stephanie med hjemlig hygge og modgift for viderekommende på The Medicine Song - Stephanie Mills.


10:12Aleem
Release yourself  
13:56
Velkomst
På TV her, møder enlige hinanden via elektronkameraets magi - Computerdating hjælper storbyens enlige med at finde hinanden i microchipsenes vidunderlige verden - men der er ikke noget som go' gammeldags kropskontakt - ansigt til ansigt - øje for øje - hud mod hud - i aften ligger kroppene parallelt i luften synger Aleem her på - Release Yourself.


15:27
Outroduktion
Aleem og Release Yourself


15:28D.J. Chuck Chill Out
Hip hop on wax - volume 1  
16:04
Introduktion
Og her i New York blir' der stadig breakdanced, popped, locked og electric boogied - her scratched, rappes og funkes på livet løs på de store radiostationer - der har hyret nogle af undergrundenskulturens koryfærer til at tage sig af plademixningen - og når scratchteknikken selv ender som pladeudgivelse - ja så lyder det f.eks. sådan her - når det kører rundt for DJ Chuck Chill Out på Hip Hop On Wax.


20:34Disco Three
Fat boys  
22:03
Introduktion
Og bortset fra grundrytmen her på gruppen Disco Three's nummer Fat Boys - så er det en musikalsk nyskabelse - nemlig den meneskelige rytmeboks der slår takten på rap-lovprisningen af alverdens tunge drenge - de har meget mere at byde på også der hvor det tæller - Disco Three og av hvor vi gunger - Fat Boys.


26:31Tina B
Honey to a bee  
26:55
Introduktion
Selvom sommer sæsonen er slut også her på Manhatten - Så er Tina B alligevel på vingerne og prikker dig med kærlighedsnålen der hvor du allerhelst vil ha det - Tina B er honning for hviletrætte øre på Honey to a bee.


31:12Jay Novelle
If this ain't love  
31:32
Introduktion
Og efter kærlighedens sure svie, kommer den søde kløe - der er stormvarsel over erotosoerne, hormonerne raser hvis det her ikk' er kærlighed så ved du ikk' hvad - Jay Novelle og If this ain't love.
Aner ikke om "erotosoerne" er rigtigt !

36:19Hot Box
With you  
37:14
Introduktion
Og her er så varm dåse i de tynde musikalske luftlag fra New York - Gruppen Hot Box får meget præcist ned i pladerillerne hvad der er tilværelsen allermest drejer sig rundt om - samleje på alle planer når man er With you og Hot Box.


41:20Colonel Abrams
Music is the answer  
43:12
Introduktion
Mens teknikken og fremskridtet, computertilværelsen og storpolitikerne fører os længere ind i en ukendt virkelighed, hvor alle fare lurer og atomkrigen balancerer på knivens æg - så er Colonel Abrams gået i krig for at finde løsningen til fred - musik er det der fører os sammen - musik er svaret - Colonel Abrams og Music is the answer.


47:25Debbie Deb
When I hear music  
50:52
Outroduktion
Yeeep, så synger Pop Eightyfour i New York på sidste vers i selskab med Debbie Deb her og nummeret When I hear music - hvis du kun har kedet dig halvt så meget som jeg har moret mig de sidste par og 50 minutter - ja så har alting ikk' været helt forgæves - Pop 84 er sæføli tilbage i Danmark næste mandag - samme tid, sted og licensområde - Jeg er Kim Schumacher - manden der er ridder uden rustning i storbyens barske underverden - og indtil du og jeg møder hinanden igen i en ikke alt for fjern fremtid om nogen uger - så har du sæføli bare at ha' det you know rigtig wraauuuu fantastic.