Studie 85 25-02-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Så det herhen, nu er der øretæver på P3.


00:04Pia Zadora
Let's dance tonight  
00:19
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Op på tungen og hen til afbetalningsstereoen. Det mandag, klokken er rundt på gulvet ca. 15:05. Du er lige sluppet levende igennem Radioavisen, og så ved du godt, hvor du er henne. Jeg er Kim Schumacher - manden som tit råber hurra for den lille forskel; nu må den bare ikke blive ret meget mindre. Og fra Rosenørns Allé i København - byen der er stor nok til at blive kaldt Østerkysten. Det her er Studie 85.


03:31
Synger med
Get crazy... funk it up... dance...


04:02
Outroduktion
Jaeh, Pia Zadora har spændt danseskoene rundt om syngemusklerne på åbningsbraget her ’Let`s dance’.


04:17
Synger med
Let's dance... let's party... dance...


05:16Sam Harris
Hearts on fire  
02:41
Introduktion
Og med Sam Harris i hånden er du midt inde i kærlighedens flammende pinsler., Hjerte rimer stadig på smerte. Du kan være helgen eller psykopat nynner det amerikanske tv-fund her. Der er kraftig sædespænding på stemmebåndene hos Sam Harris. Følelserne er brandsikre på det, han kalder ’Hearts on fire’.


04:02
Outroduktion
Jaeh, her går det vist godt for Sam Harris og ’Hearts on fire’.


09:29Fox The Fox
Flirting and showing  
00:02
Introduktion
Og musiklavinen fortsætter.


00:29
Introduktion
Og dagens tekst i naturhistorie på Studie 85, den kommer fra Fox The Fox, der har rimsmedet joggingskoene og er i løbetid med en ræv bag øret. Gruppen fortæller, at også i dyreriget, jaeh, der parrer parene sig ved at flirte og vise sig på ’Flirting and showing’.


05:42
Outroduktion
Jaeh, bedst er altid bedre. Du er inde i Studie 85 med Fox the Fox og det forårskåde lynlåsfri uglegylp ’Flirting and showing’.


15:27Shalamar
Don't get stopped in Beverly Hills  
00:14
Introduktion
Og så er der køreprøve på motorvejene. Grib godt om styrepinden, se til højre og venstre, pas på rødt lys, fodgænger og politibetjente. Shalamar er medpassager og gir gode råd på ’Don’t get stopped in Beverly Hills’.


01:44
Midtvejskommentar
Det er jo ikke lokal-mono det her! Her er stereosignal til begge hjernehalvdele. Studie 85.


03:52
Outroduktion
Gruppen Shalamar og sikkerhed for større færdselsråd, ’Don’t get cought in Beverly Hills’.


19:28The Commodores
Nightshift  
00:12
Introduktion
Og for manden på gulvet, og for kvinden samme sted, for alle de udslidte, dem ved samlebåndene og kasseapparaterne, de lavtlønnede, brug-og-smid-væk-folkene, for nat- og skifteholdsarbejdere, for alle jer er der genkendelighed at hente på Commodores….’Nightshift’.


00:50
Outroduktion
Commodores arbejderhyldest til industriens stille eksistenser, ’Nightshift’.


24:19Fantasy Three
Summer  
00:15
Introduktion
Der er selvfølgelig andet end hårdt fast arbejde, der kan give sved på panden og dryp fra armhuler og spidse ekstremiteter. Her kommer gruppen Fantasy Three og giver vejrudsigten for 85-sæsonen. ’Summer hedder’ prognosen - Fantasy Three.


04:27
Outroduktion
Jaeh, der rap i røghullet og aftrækskanalen på den sveddryppende solskins-sing song ’Summer’ med Fantasy Three.


29:57Natasha King
On ice  
00:08
Introduktion
Og fra en for tidlig sommersæson tilbage til følelsernes vinterhi, hvor kærligheden er på skøjtetur under nattehimmelens stjerner. Følelserne gør isen usikker. Natasha King skøjter erotiske ottetaller på nummeret ’On Ice’.


00:40
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 85.


04:49
Outroduktion
Jaeh, Natasha skøjter bare videre derudaf ’On Ice’.


34:55Dan Hartman
We are the young  
00:13
Introduktion
Og hvis gamle mennesker er unge, der bare er blevet lidt ældre, så er teenagere nogen, der er om lidt er mindre unge, end de er nu, men stadig ikke lige så gamle som dem, der er ældre. Dan Hartman derimod har fundet ungdommens kildende punkt og slår kendsgerningerne fast på ’We are the young’.


04:54
Outroduktion
Dan Hartmans musiksignal fra en verden, hvor du ikke må blive gammel. ’We are the young’.


40:03Toto
Stranger in town  
00:22
Introduktion
Og er man ikke evigt ung men bere fremmed i byen, så er livet et surt æble at bide skere med. Det ved gruppen Toto alt om og deler ud af erfaringerne, mens den dansemikser sig igennem ’Stranger in town’.


04:59
Outroduktion
Jaeh, der er piskesmæld i rillerne og over ryggen på Totos fremmedførerkursus ’Stranger in town’.


45:11Konk
Your Life  
01:45
Introduktion
Her er gruppen Konk i færd med at gi den gode opførsel sådan en på musikmaskinen. Gutterne og gutterinderne her opfordrer dig til kun at opføre dig ordentligt, hvis du ikke kan finde på andet på ’Do what your want’, bang zap pow og gruppen Konk.


05:24
Outroduktion
Pow zap bang ’Do what you want’ og gruppen Konk.


50:45Yello
Domingo  
00:24
Farvelkomst
Nemlig! I selskab med Yello og afgudsdyrkelsen på nummeret ’Domingo’, er Studie 85 ved at være færdig med kirkekoncerten for i dag. Du kan roligt slå kors for dig - Radioavisen gir dig virkeligheden tilbage om et par minutter; løjerne fortsætter. Studie 85 kører nogen dage endnu, inden Radio Rita røver radiorørene fra den anden marts.


01:21
Farvelkomst
Hvem du er ved Mister Hyde mere om end Dr Jekyl. Jeg er Kim Schumacher - manden der bør omrystes og nydes afkølet. Og du og jeg kan få hjemmetøflerne til at lette i skøn forening i Onsdagsåbents såkaldte Klubland den 20/3 19:05. Indtil da prøv at krydse en pappegøje med en hyæne og spørg resultatet, hvad det er, den griner af, og bliv selvfølgelig ved med at ha det rrraraaaaaauuuuuu rigtig fantastisk.