DR din DJ 12-05-1989 (fredag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Klokken er rundt på gulvet 19.15. Det er fredag, fest, fis, fart og finanser. Musikken har farver i fuld stereo. DR din DJ. Klap lyttepoterne ud fra hovedet, nukulturelsker!


00:11EON
Infinity  
00:05
Velkomst
Dav-dav, godaften, kom nærmere. Giv ørerne et nakkedrag, så de lystrer og lytter i denne retning, og får pump i lyttemusklen. Du er ved at skride ind i en halv times livsbekræftende hårnålesving. Din DR-DJ ta'r sig til sit hoved, griber om sin pick-up og lader musikken bestemme farten. Jeg er Kim Schumacher – manden der mener, at kommer man for sent til opera kommer man til tiden. Og fra 7’erens eget telekommunikationsnetsystemstudie i Rosenørns Alle i København – byen hvor alt skrammel over 25 år kaldes antikvitet, så pas på, at de ikke sælger din mor. Det her er DR din DJ. Der kommer turbotryk på.


02:01
Midtvejskommentar
7’eren – DR din DJ der du’r.


03:26
Midtvejskommentar
Techno-tango-dum-dum-kugle-disco – 7’eren.


05:21
Outroduktion
Astrologi burde ikke handle om, hvad der står i stjernerne, men hvad der foregår på gaderne. EON er på rumrejse i uendeligheden på "Infinity" – The Mystic Mix.


05:54The Beatmasters With Merlin
Who's in the house?  
00:08
Introduktion
Beatmasters With Merlin svinger med taktstok og tryllestav og får stik i dåsen på elektronikforsyningen til alle etager på "Who's in the house?"


03:25
Midtvejskommentar
DR din DJ's tordendisco og 7'eren


12:11Humanoid
Slam  
00:01
Outroduktion
Er der nogen hjemme; har du noget i tagetagen; vokser der hjerneceller over øjenbrynene? Rytmedrengene får hjælp af troldmandens lærling Merlin på "Who's in the house".


00:12
Introduktion
Og så giver 7'eren dig sådan en på hele kroppen. Maniske mekaniske musikmennesker, der kalder sig Humanoid, stikker dig en på musiklandskabets nakke- og bakkedrag. Sku op, skru op! Her er braget! "Here comes the slam".


06:26
Outroduktion
Kroppene klasker som køligt hormonpumpet kalvelever mod stærkstrømsrelæerne. Slam og Humanoid.


18:43Amy Jackson
Let it loose  
00:08
Introduktion
Har du hæmninger? Så slip dem. Har du kropsindsnævring? Så slip kræfterne løs. Det er forår. Amy Jackson er løs på tæerne og dansegulvet. "Let it loose".


04:33
Midtvejskommentar
Det er fredag. Det er 7'erens dance party. Det er cognac, kællinger, kondomer og kontanter. DR din DJ.


05:04
Outroduktion
Undskyld frøken, jeg snublede vis i deres tissekone. Amy Jackson her slipper naturkræfterne løs på .. uuuhhh .. "Let it loose".


23:58-
-  
00:46
Introduktion
Og så er her 14 minutters Hi-NRG-house-lagkagemix. DR din DJ. 7'eren. Torden-turbo-trykbors-totalmix.


04:00
Midtvejskommentar
7'eren. Dunhammer-dum-dum-kugle-discoinferno.


07:53
Midtvejskommentar
The world of total, terrific, terrorfying remix. Seven - disco dance heaven.


11:12
Midtvejskommentar
7'eren


13:49
Outroduktion
7'erens turbo-techno-tango-dum-dum-kugle-drama-disco-lagkage-mix-tricks.


37:53Jigsaw
Skyhigh  
03:29
Farvelkomst
Jep. Så er der et par minutter til Radioavisen. Mens Jigsaw får lagt sidste brik i Det er din DJ's puslespil med den eksplosive disco-danse-klassiker - "Sky high". Jeg er Kim Schumacher, der er din DJ, og iført sine grå dansegamacher og sin Maurice Chevalier-stråhat nu er ved at sidesteppe ud af 7'eren, der fortsætter efter Radioavisen. Indtil du og jeg igen pusler løs med vores fælles musiksmag i den nærmeste fremtid, så husk at den nemmeste måde at møde sine naboer på er at spille alt, alt for højt, og ha' det du ved .. raouw .. rigtig fantastisk.


44:06Outro
  
00:00
Farvelkomst
Klokken er 20.