Studie 85 18-02-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Boller op, boller ned, boller i min mave, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade…. [hoster]…


00:12Helen Terry
Now you're mine  
00:24
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag og velkommen. Ligegyldig om du har raslet højtiden ind eller ej, så får du i al fald fastelavnsbollet ørerne igennem de næste 55 minutter og det nu. Det mandag, det 15:05-6-7-8-9-10 stykker, og så ved du godt, hvor du er henne. Hvem du er er, er svært at se, når du holder masken. Jeg er Kim Schumacher - manden som i dagens anledning har forklædt sig som hostepastil. Og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor folk ser ud til at være klædt ud hele året. Det her er verdens eneste eneste danske P3 i tredimensionelle stereofarver, det vi kalder Studie 85.


01:28
Synger med
Your so fine…your’re mine… your’re so fine, you’re so fine... your’re mine.


04:24
Jingle
Studie 85.


05:32
Outroduktion
Your so fine…now you’re mine…Helen Terry har stukket de overfede talenter i stikkontakten og drømmer elektrisk om sin egen lille skærmtrol i ’Now you’re mi...’.
Slipper knappen for tidligt så ’ne’, den sidste stavelse i ’Now you’re mine’, mangler.

06:05Pointer Sisters
Neutron dance  
00:16
Introduktion
Værsgo! Her kommer mine tre klubkammerater fra damefodbold, Pointer Sisters, der kan mere end deres Fader vor og relativitetsterorien. Pigerne arbejder hårdt for pengene, de har lært at spalte atomerne ved at sprede benene ud over siden på det kernefysiske discokast her. ’Neutron dance’ og Pointer Sisters.


03:11
Jingle
Der er høvl over maskeballet her. Du er inde i Studie 85 - du er hjemme igen.


03:29
Synger med
Burn baby burn…Yeah..


04:50
Outroduktion
Jaeh, Pointer Sisters hakker i det her og spalter de dansene atomer på ’Neutron Dance’.


11:07Steve Miller Band
Bongo bongo  
00:26
Introduktion
Og så sætter vi svingningstallet for Studie 85-neutroner op med Steve Miller Band. Gruppen gør det nemt for sig selv. Hvorfor finde på svære titler, når man kan nøjes med at gentage sig selv i en uendelighed? Steve Miller Band og ’Bongo bongo’.


00:46
Synger med
She likes it, she likes it/my baby she likes it/my baby she likes to dance/she loves it, she loves it/my baby she loves it/my baby she loves to dance/puttin’ her rouge.on/slippin’ her shoes on/my baby’s gettin’ ready to dance/it so calculated and anticipated/when my baby gets ready to dance. auuh... yeah, your were born to dance…


01:28
Synger med
She likes it, my baby she likes/my baby she likes to dance/she loves it, she loves it/my baby she loves it/my baby she loves to dance/puttin’ her rouge.on/slippin’ her shoes on/my babys gettin’ ready to dance/it so calculated and anticipated/when my baby gets ready to dance, auuh...


05:52
Outroduktion
Steve Miller Band og ’Bongo bongo’.


16:35Twilight 22
Siberian nights  
01:33
Introduktion
Et tidligt tusmørke har sænket sig over Studie 85. Slå kraven op om ørerne og hold varmen! Gruppen Twilight 22 sætter spørgsmålstegn ved de politiske sandheder om koldkrig, atombomber, og om nuklear vinter på ’Siberian nights’.


05:40
Outroduktion
Twilight 22 og deres elektroniske koldkrigsopera ’Siberian Nights’.


22:27C.O.D.
Uphill (peace of mind)  
00:14
Introduktion
Hvis du har lyst, så kan jeg hele natten. Det skal gå op ad bakke for fastelavnsbollerne på klatretur i Venusbjergene. Gruppen her kan kun få fred i sindet af en ting, den har i hovedet. Her er kontant afregning ved kasse et. Cash On Delivery - C.O.D. - med nummeret ’Uphill (peace of mind)’.


05:36
Outroduktion
C.O.D. og ’Uphill’.


28:10Charades
Goin' out dancing  
00:00
Midtvejskommentar
Du inde i Studie 85.


03:28
Introduktion
Jaeh, halvmaskerne holder modet oppe i Studie 85. Gruppen Charades har klædt sig ud til festlige lejligheder og befolket pladerillerne med spraglet klædte musikløjer. Råfest og hyggefis breder sig på ’Goin’ out dancing’ med Charades.


05:44
Outroduktion
Jaeh, ’Goin' out dancing’ med gruppen Charades.


34:16Rebbie Jackson
Centipede  
00:16
Introduktion
Og pas så på, for nu er det et tusindben, der svinger den musikalske fastelavnskølle. Det går over det hele på Michael Jacksons lillesøster, der lyder til at være i løbetid med sit tusindben, ’Centipede’, med Rebbie Jackson.


05:30
Outroduktion
Jaeh, centipede. Rebbie Jackson og hendes trusseben fodtudser larvefødderne videre på ’Centipede’.


39:54Vanilla
Imagination  
00:36
Introduktion
Og her kommer der så vanilje i høregangen: Gruppen Vanilla tager din forestillingsevne med til en ny og bedre verden, hvor solen altid skinner, fuglene altid kvidrer, mennesker mødes og alting kan købes på afbetalning. Vanilla altså uden kunstige sødestoffer og nummeret ’Imagination’.


04:40
Outroduktion
Jaeh, nummeret ’Imagination’ er lækkerier for smagsløgene, der gror i øregangen sået af gruppen Vanilla.


44:44Kenny Beck
The one  
00:05
Introduktion
Og så har Kenny Beck klædt sig ud som et rigtig vaskeægte mandfolk, der leder efter sit livs udkårne, i al fald for nu, på ’The One’.


04:17
Outroduktion
Jaeh, Kenny Beck her er ved at rappe sig færdig på ’The One’.


49:11Carol Jiani
Touch and go lover  
03:11
Farvelkomst
Jep, sammen med Carol Jiani her, der har fået viklet sig ind i kærlighedens klæge nodepapir på ’Touch and go lover’, lover jeg dig, at jeg også er rørt til tårer, når jeg om et øjeblik forlader Studie 85, der om et par minutter lader Radioavisen fortsætte med at slå katten af tønden. Studie 85 er her alle hverdage undtagen fredag for at holde humøret oppe. Hvem du er viser sig, når du har fastelavnet færdig hos psykiateren. Jeg er Kim Schumacher - manden der har klædt sig ud som Tarzan og er så stærk, at han kan bøje en borgmesterstang med de bare næver. Og indtil du og jeg igen tager brydetag med hinanden, og det sker næste mandag samme tid, sted og frekvens, så har du selvfølgelig bare at passe på svigermors skarpe tunge og holde hjerterytmen og i øvrigt have det du ved rigtig rrrrrrraaaaaaaauuuuuu fantastisk.