Studie 83 12-12-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Disco Connection
Born to be alive  
00:44
Velkomst
Dav-dav, god disse god dasse, god morgen, god middag, god aften eller hvad din hudlæge nu plejer at kalde det her tidspunkt på året. Som du lige hørte er klokken ikke bare 15:05-seks-syv eller deromkring, vi er også et sekund fra den endelige, altødelæggende katastrofe - det er herligt at være i live. Jeg er Kim Schumacher - manden der ville kælke, hvis det bare sneede her i studie 30. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor pensionister får lov til alt fra pudesyning til sumobrydning. Det her er Studie 84 i akustisk 3D. Her er Disco Connection med "Born to be alive".


05:51The Group
Technology  
00:15
Introduktion
Og fra disco-forbindelsens sang om hvor herligt det er at være i live, endnu, til glæden ved hi-tech, plastik, krom, glas og stål. Lækkert blankpoleret lydtapet fra gruppen som nemheds skyld kalder sig The Group der for sværheds skyld hedder "Technology". På dansk: "Har du spist søm eller bare en skrue løs". The Group altså med "Technology".


12:07Serena
Get your body up  
00:01
Outroduktion
The Group med "Technology"


00:16
Introduktion
Og så bliver det Serina. Med nummeret "Get your body up". Giv kroppen rejsning. Med Serina.


17:01Arcade Funk
Search and destroy  
00:08
Introduktion
Og få så styrthjelm på, grib om styrepinden og bekvind og bemand kanonerne. Her kommer en flok sværtbevæbnede spillehalshelte, der er ude på at funke dig, til du bliver liggende. "Search and destroy" - Arcade Funk.


22:12DJ Divine
Get into the mix  
03:07
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 83 - lydsporet, der fører dig ind i fremtiden. Her er det den guddommeligt indspirerede scratchende discjockey DJ Divine, der sætter dig ind i sagerne. "Get into the mix".


27:16Kurtis Blow
Nervous  
02:19
Midtvejskommentar
Flere atomtrusler, mere pengegriskhed, politikerne sover, ting falder ned fra himlen, mænd er kvinder, damer er herrer, Kurtis Blow har brug for psykofarmaka på nummeret "Nervous".


32:25The Comateens
Get off my case  
00:00
Velkomst
Og fra den nervøse Kurtis Blow til en bevidstløs flok teenagere. Kravl lige ned af ryggen på mig hvæser The comateens på "Get off my case"


35:39Kano
Ikeya Seki  
00:00
Velkomst
Og så er tiden inde til at spænde snørrebåndene op, spænden korkbæltet om ansigtet, gribe redningsvesten og hoppe i vandet med benene samlet. For her er Kano - gruppen fra Itaien, der tager sig en kajaktur gennem en japansk portion nudelsuppe. "Ekeya seki" med Kano.


41:04The Twins
Face to face, heart to heart  
00:15
Introduktion
Der er meget at stå model til i dag. Står du model til dit livs udkårne, i alt fald denne uges livs udkårne, står du ansigt til ansigt, hjerte til hjerte, hånd til mund. "Face to face, heart to heart", med to af den slags, der er een af, nemlig tvillinger, The Twins.


46:54Lipps Inc.
Addicted to the night  
00:01
Introduktion
Nogen mennesker bliver brøndgravere, nogen bliver bolsjekogere, nogen bliver brugskomiser, nogen hurtigtalende discjockeyer. Og nogen bliver endda narkomaner, afhængige af alt fra skocreme og lakrids til hønsestrik, hobbylim og skurepulver, og nogen er endda afhængige af dagsrytmerne, eller rettere nattetimerne. Her er en servering kropsløse læber, Libps Inc., med "Addicted to the night".


02:20
Farvelkomst
Studie 83 er også afhængig lige som Lipps Inc. her. Ikke af natten, men af tiden, der er ved at gå bort i vrede fra os for i dag, og om lidt støder tabellen mod radioavisen. Studie 83 er selvfølgelig tilbage samme tid, sted og frekvens i morgen. Jeg er Kim Schumacher - manden der fejrer sin 18 års fødselsdag for 17. gang den 15. Det her er mandag den 12. Og indtil vi høres ved igen om cirka 167 timer, ha' det, raouw, rigtig fantastisk.