Studie 86 03-03-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Lana Pellay
Pistol in my pocket  
00:00
Velkomst
Hej, du der, er det en revolver, du har i lommen, eller er du bare glad for at se mig?


00:50
Velkomst
Kom nærmere, og hold ørerne i skudstilling. Det er mandag, klokkeren fra Vor Frue Kirke svinger den lille viser frem efter kl. 15:00, og den store frem på 05. De næste 55 minutter er du inde i det eneste sted i Danmark, der tæller. Jeg er Kim Schumacher - manden der aldrig foretager sig noget fornuftigt, og er blevet god til det. Og fra Rosenørns allé i København - byen der giver fuld tilfredshed eller alt affaldet tilbage. Det her er stedet, hvor licensen giver dig sådan en over ørerne. Studie 86, du vil elske det.


04:18
Midtvejskommentar
Du er inde i studie 86 - du er hjemme igen.


05:08
Outroduktion
Den sorte dame, Lana Pelley, er i virkeligheden en sort herre. Fåret i ulveklæderne er skydeligeglad og får potensen på fuld oprejsning med "Pistol in my pocket".


05:12Angie Gold
Eat you up  
00:18
Introduktion
Og der kommer mere kog på kødgryderne i Studie 86. Om lidt eksplodere den kalorierige sexbombe ud over hele menukortet. Angie Gold slikker sig sultent om munden ved synet af dine lækkerier på "Eat You Up"


00:59
Midtvejskommentar
Mindst snak, mest musik - Studie 86.


05:36
Synger med
Eat you up, spit you out, run you right into the ground, wind you up, turn you on, yeah, eat you up, spit you out.


06:03
Outroduktion
Du bliver tygget godt igennem. Knoglen spyttet ud. Der er 4 kokkehuer til Angie Gold for serveringen af kilojoulelegene på den sultne "Eat you up "


11:20T. C. Mirage
No more, no war  
00:18
Introduktion
Så er der luftspejlinger i vinylområdet over pladetallerkenens ørkenvandring med 45 omdrejninger i minuttet. Det er TC Mirage, der har feberhede fantasier om en verden, som har fået nok af krig og spejder efter fredens fatamorgana på "No more, No war".


03:34
Midtvejskommentar
Det bedste er altid bedre. Studie 86…


05:08
Outroduktion
TC Mirage mærker fredens palmesus i skyggen af den musikalske oase "No more, No war"


16:34Five Star
System addict  
00:01
Velkomst
Så er der teenybobber-funk. En flok søskende der aldrig kan få nok af lyset fra skærmterminalens kølige computervirkelighed. En ungdom bygget på teknologi og matematisk udregnet følelsesfrekvenser. Datalogikken få 5 stjerner med den systemkritiske "System addict"


05:34
Outroduktion
Five Star længes efter blød hud, kød og kærtegn, når inputtet fra hardwareisenkrammet bliver for overvældende på "System addict"


22:11Mark Imperial
J'adore danser  
00:12
Introduktion
Ja, hvad er det mon konen her elsker?


00:18
Introduktion
Jeg elsker at danse med dig; Jeg älsker at danse med deg; Ich liebe tzansen mit Dir; J`adore danse avec toir. Danselæregruppen, der træder electrofunken over versefødderne, hedder Mark Imperial, og nummeret er altså "J´adore danser"


03:15
Outroduktion
Jaeh, det er dejligt at foxtrotte hinanden over tæerne på Mark Imperials quicksteppede "J´adore Danser"


25:31Danielle Deneuve & Robert Powel
The plague  
00:02
Velkomst
Og så lader Studie 86 lydtæppet gå for en verdenspræmiere. Vores danske veninde, Danielle Deneuve, blander sig med engelske Robert Powell i aids-debatten og drager sammenligninger mellem dagens hysteri og reaktionen i det det pestramte 16. århundrede. Overtro, uvidenhed og kolde hjerter hørte også til dagens orden dengang. Og dengang som nu er der også brug for viden, næstekærlighed og vilje til at hjælpe. Danielle Deneuve og Robert Powell og "The Plague" og love will live forever.


07:03
Outroduktion
Studie 86 har verdenspræmiere på Danielle Deneuve og Robert Powells smukke meningsfyldte dramadiskonummer. Er helbredet i orden, så del dit overskud med andre. Er din HTLV-test ikke helt, som den skal være, så hold modet oppe. "The Plague” .. love will live forever.


32:45Eartha Kitt
This is my life  
00:04
Introduktion
Kærligheden skal holde os sammen; livet er her endnu. Her kommer en garvet livsnyder af de store, som ingen modtand kan holde nede, ingen bølgedal få dukket. Eartha Kitt indser, at tilværelsen, det er lige nu, altid nu på "This is my life".


05:08
Outroduktion
Eartha Kitt nyder grådigt livet og får prøvet tingene efter. Mindre moral, mere nysgerrighed, "This is my life".


37:56Hot Tracks Series 5, Issue 1
Octomnipent Zeitgeist I (medley)  
00:00
Introduktion
Og så er her livsbekræftende lagkagemix. Her er Prince, Alison Moyet, France Joli, Tears For Fears, Mai Tai, Alisha, Scritti Politti, Jenny Burton, Belouis Some, Skipworth & Turner, Stevie Wonder, The Pointer Sisters og Jeff Lorber. Studie 86 mega-maxi-mester-monster-mix.


02:04
Midtvejskommentar
Mindst snak, mest musik, Studie 86.


03:49
Midtvejskommentar
Studie 86, remix.


04:57
Midtvejskommentar
Jaeh, ouh, Prince flipper på 'Pop life', Alison Moyet føler sig usynlig på 'Invisible', France Joli spørger 'Does he dance?', Tears For Fears skråler løs på 'Shout', Mai Tai kigger kærlighedshistorierne efter i sømmene på 'History', Alisha er for varm under skørterne på 'Too turned on', Scritti Politti har fundet de vise sten på 'Perfect way', Jenny Burton viser sine dårlige vaner på 'Bad habit', Beloui Some lufter sine frække fantasier på 'Imagination', Skipworth & Turner har kun een ting i hovedet på 'Thinking about your love', som kører lige her og nu, og Pointer Sisters og Jeff Lorber runder af med udfordringerne på 'Dare me' og eet skridt ad gangen på 'Step by step'. Studie 86 - mega-maxi-mester-monster-mix.


06:50
Outroduktion
Mega-maxi-mester-monster-mix. Første del af Octomnipent Zietgeist-mixet. Mere næste mandag


44:52Sigue Sigue Sputnik
Love missile F1-11  
00:06
Introduktion
Og så præsentere Studie 86 en helt ny gruppe på dansemarkedet. Drengene her ser ud til at have tatoveret makeuppen på, håret er redt med en flammekaster og tøjet strikket efter gør-det-selv-princippet i ren 24 karat ståluld. Ultravold, sjofle videofilm, atomraketter og hjemmecomputere. Værsgo, slå antennerne ud og opfang signalerne. Her er Sigue Sigue-Sputnik og deres musikalske skydetelt "Love Missile number one"
En lille fejl i titlen. Han siger 'Love missile number one' i stedet for 'Love missile F1-11'.

04:06
Midtvejskommentar
Studio eightysix - extended remix.


04:42
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med Sigue Sigue-Sputnik og sangen som hele Europa om lidt danser røven ad led til - 'Love Missile F1-11' - er Studie 86 ved at klappe radioavisen op på mærkerne om et par minutter. Studie 86 musiksignalerer naturligvis til dig alle hverdage undtagen fredag, hvor chancen spiller jukebox eller omvendt, og lørdag hvor Christian Fan-flager afsted med to timers for fanfare da også. Jeg er Kim Schumacher - manden der mener, at klassisk musik er for højt, for larmene, for meningsløst og for populært. Og du og jeg kan stikke pickupppen i samtidsunoderne næste mandag samme tid, sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da - ha' det du ved - raouw.. rigtig fantastisk.