Studie 85 15-07-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:06
Velkomst
Hej knude. Så kan du roligt vippe forårsrullen i retning af P3. Der kommer sojasovs i såret.


00:05Fun Fun
Living in Japan  
00:19
Velkomst
Dav-dav. God eftermiddag. Du kan roligt træde nærmere med hjertet nervøst bankende i halsen. Det er sommerferie for nogen, langtidsfri for andre og hårdt benarbejde for de få. Her forsøger vi at sprede goderne og benene efter de nyeste fordelingstal og dele sol og vind lige. Det er mandag, det er musikcirkus 15:05 15. juli 1985. Nyd dagen – den kommer aldrig igen.


00:43
Velkomst
Du er med til affyringen af 54 minutters uafbrudt musiklavine. Jeg er Kim Schumacher – manden der troede på danske politikere længe før alle andre. Og fra Rosenørns Alle i København – byen der lever i skyggen af Valby Bakke. Det her er Studie 85.


04:32
Midtvejskommentar
Det begyndte med ris og karry. Det fortsatte med forårsruller, så blev det lommeregnere, ure, små fjernsyn, mikrochip og digital hi-tech. Fun Fun har ’fånnet’ ud af, at ligegyldigt hvor på kloden de befinder sig, så har virkeligheden efterhånden fået skæve øjne, og de kan lige så godt finde deres livs japakineser først som sidst på ’Living in Japan’.


05:58
Midtvejskommentar
Du har ørerne inde i Studie 85. Du er hjemme igen.


06:15
Outroduktion
Fun Fun har det ret skægt i den røde sols rige på ’Living in Japan’


06:23Slade
The myzterious Mizter Jones  
06:44
Introduktion
Og mystikken og tempoet breder sig, så du kommer til at knibe øjnene yderligere sammen. En mærkværdig herre får fire englændere som tilsammen danner en gruppe med fem bogstaver til at skrue op for et omdrejningstal, som man næsten ikke kan tælle med til. Her er det Slade, der er ved at bryde den musikalske kodelås med gåden om ’The myzterious Mizter Jones’.


11:06Carol Lynn Townes
Trouble in paradise  
11:07
Outroduktion
Slade og den mystiske ballademager ’Myzterious Mizter Jones’.


11:12
Introduktion
Og her er mere ballade. Man tager en mand, en kvinde, et æble og en slange, og så bryder helvede løs i det himmelske paradis. Hør selv hvad Carol Lynn Townes har at sige om den sag på ’Trouble in paradise’.


16:21
Outroduktion
Hjerte- og smerte-ballade fra Carol Lynn Townes på kærlighedens overdrevne overdrev ’Trouble in paradise’.


16:28Raff
I don't want to lose you  
16:32
Introduktion
Og de direkte følelser har det heller ikke nemt. Også mændene har det svært med de samspilsramte følelser. Raff her er krævende og har ikke spor lyst til at komme af med dig på ’I don’t wanna lose you’.


21:54
Outroduktion
Raff får et rap over de følelsesfulde pilfingre på ’I don’t wanna lose you’.


22:01Screen Kiss
Turn me round  
22:16
Introduktion
Og så finder en omvendelsesproces sted i Studie 85. Her kommer en forsanger-heltinde og baghyler bag om ryggen på dig og tigger dig om, at du vender dig om. Gruppen er gammeldags biografromantikere og kalder sig Screen Kiss.


26:58
Outroduktion
Det vender sig i Screen Kiss med nummeret med de store personlige omdrejningstal ’Turn around’.


27:05Rockwell
Peeping Tom  
27:08
Introduktion
Og hvis man virkelig vendte sig om, ja så blev man måske noget overrasket ved synet af en kvindelig lurer, der nyder udsigten. Det er i alt fald hvad der ved at drive luskebuksene til vanvid på Rockwell og ’Peeping Tom’.


32:44
Outroduktion
Rockwells vindueskiggende lurendrejerier ’Peeping Tom’.


32:50Madonna
Into the groove  
36:54
Introduktion
Sanglærken der kvidrer løs på pinden af Studie 85 er Madonna. Hun vil ikke mere gøre det alene bag lukkede døre men hellere danse sammen med dig på ’Into the groove’ med Madonna.


37:04Disco Mix Club 28/2
Dance In May mixed by The Judge  
37:08
Introduktion
Og så er her færdigbygget lagkagemix fra Disco Mix Club. Værsgo, tretten minutters uafbrudt danserøvfuld. Prøv bare at se, om du kan holde dig i ro.


41:06
Midtvejskommentar
Bagersvendene i megamixet her er Dead Or Alive, Power Station, King, ABC, Go West, Bronski Beat & Marc Almond, Freddie Mercury og Madonna. Og bagermester selv kalder sig Megamixer The Judge.


45:15
Midtvejskommentar
DMC-megamixet består af ’Lover come back to me’, ’Some like it hot’, ’Won’t you hold me now?’, ’Be near me’, ’We close our eyes’ og det, der er på vej her ’I feel love’, ’I was born to love you’ og ’Material girl’.


49:59April
Boys come and go  
51:15
Farvelkomst
Nemlig! Med Aprils instrumentale konstatering af, at drenge kommer og går lige hurtigt, er Studie 85 ved at spadsere sig ind i hastig skridthøjde i Radioavisen om et par minutter. Studie 85 mandagsversion er ved at nå sin naturlige afgang men vender tilbage alle hverdage undtagen fredag. Jeg er Kim Schumacher – manden de har forbudt at ændre menneskehedens udvikling, og du og jeg kan støde gensplejsningerne sammen igen mandag den 5. august samme tid, sted og licensfrekvens – hvis du tør. Indtil da: bliv ved med at more dig midt i den periode, meteorologerne kalder sommer, og forsøg af alle kræfter at have det – du ved – rigtig fantastisk.