Studie 87 19-01-1987 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Dead Or Alive
Something in my house  
00:03
Velkomst
Pssst, kom nærmere. Nu er der hyggefis og tordendisco i luften.


00:21
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Op på frekvenserne. Det er mandag, det er 15.05, det er FM. Så ved du godt, hvor du er henne. Du er inde det eneste sted i Danmark, der tæller. Den næste lille time får dine øre 55 minutters par på frakken. Det her er P3 – hele Danmarks lokalradio. Jeg er Kim Schumacher - manden der aldrig lyver, så længe det ikke gør ondt at sige sandheden. Og fra Rosenørns alle i København - byen der betaler sine regninger med et smil selvom kreditorerne foretrækker kontanter. Det her er stedet, hvor musikken får dine ører til at flyve. Studie 87 - du vil elske det.


03:58
Midtvejskommentar
Rå, rap, radio. Studie 87.


06:50
Outroduktion
Død og kritte. Dead or Alive tar’ livet af BPM’erne med US wipeout mixet af spøgelseshuset ’Something in my house’.


06:57A-ha
Cry wolf  
00:38
Introduktion
Og nu kommer Studie 87 på skieren. Her kommer tre internationale nordmænd, der er ved at spænde kælken fast til sangermusklerne og gir musikken et lift. Morten, Max og Pål splejser generne mellem studieteknik og dyreliv. Tilværelsen er et vildt remix-brøl på CryWolf. A-ha. Grauuuvvv.


05:07
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 87. Du er hjemme igen


07:10
Outroduktion
Morten, Max og Pål. Tre ulve i fåreklæder får sig en ahaoplevelse i vilddyrs-remixet af ’Cry wolf’.


14:16Rose Laurens
La Nuit  
00:36
Introduktion
Og så sænker det fugtige varme landemørke sig ned over begge sæder af Studie 87’s stereosignaler. Rose Laurens er ved at varme op, gøre klar, gå i grå og åbne op for spagaten i fremvisningen af nattens sorte guld. Den francofile.. ’La nuit’.


01:39
Midtvejskommentar
Studie 87. Fordi Danmark ikke gider høre de samme 15 lokalhits om og om igen.


05:45
Outroduktion
Rosen Laurens er vild i varmen. Katte-kælen med missen på det længselsfulde natsorte kærlighedsskrig ’La nuit’.


20:06Candy J
Why are you wasting my time?  
00:38
Introduktion
Nutiden bliver de gode gamle dage, du kommer til at savne om ti år. Husk at nyde tilværelsen, spild ikke tiden. Candy J kender problemet på ‘Why are you waisting my time?’´.


01:15
Midtvejskommentar
Studio 87… Disco dance heaven


05:29
Outroduktion
Man skal aldrig udskyde til i morgen, hvad man slet ikke behøver at bruge energi på. Candy J spilder tiden ud over det hele på ’Why are you waisting my time?’.


25:43Master Plan
Electric baile  
00:15
Introduktion
Og slip så bare tøjlerne. Vink farvel til civilisationen, opgiv kontrollen, løs op for hæmningerne og overgiv dig til storbyjunglens højspændte parringsdans. Her er det arkitekttegnede nodepapir, hvor dansetrinene får knæene i rette skridthøjde. Master plan og ’Electric baile’.


06:45
Outroduktion
Master plan bruger hovedet med hele kroppen. Starter en elektrisk storm i storbyen så det palmesuser for ørerne på ’Electric baile’.


32:35Jermaine Stewart
Jody  
00:30
Introduktion
Her er den tidligere lille hellige kordreng Jermaine Stewart ved at slå kors for sig. Alle vil have en bid af kagen. Remixet her petting-parterer lammestegen i små let fordøjelige stykker på ’Jody’.


02:26
Midtvejskommentar
Studio 87… the world of total remix.


05:11
Introduktion
Det er ren voodoo. Du kan gå på glødende kul og bliver bindegal af ophidselse, når du tager en bid af pigen, synger Jermaine Stewart og ’Jody’.


37:59J.M. Silk
Let the music take control  
00:03
Introduktion
Først tror man, at JM Silk er sig selv. Så kommer man tættere på og opdager, at han er sin bror. Brorskabet opgiver frivilligt herredømmet over house-elektronikken og slipper kontrollen over stemmebåndene på ’Let the music play control’.
Siger 'play control' i stedet for 'take control'.

03:10
Midtvejskommentar
Studie 87… lyden der fører dig på sporet af fremtiden


05:52
Outroduktion
Brødrene i elektrikerfirmaet JM Silk spænder fine vokal langs den statiske elektricitet på ’Let the music take control’.


44:01The Lover Speaks
Every lover's sign  
00:10
Introduktion
Så er der frostsprængninger i kærlighedens kildevand. Her kommer følelserne til orde mens The lover speaks spionerer i kærlighedens hus på, hvad stjernetegn er du født i, i nummeret ’Every loveres sign’.


05:43
Outroduktion
Staldkåde hyrdetimer når forelskelsen breder sig i rillen. The New York mix af ‘Every lover’s sign’ med The lover speaks.


49:52Paris Blonde
Passion dance  
02:08
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med den blonderede pariserrøv Paris Blonde og deres passionsduftende parringsdans ’Passion dance’ er Studie 87 ved at stikke løbetiden op i nakken på Radioavisen, der lukker luft ud om et par minutter. Jeg er Kim Schumacher - manden der mener, at en kaffepause er en tur til Brasilien. Og du og jeg kan opsende nye musikbønner sammen til kogepunktet, så stereofonien skummer over, mandag d. 2. februar samme tid, sted og frekvens, hvis du har nerver til det. Indtil da, husk at huslejen er billigst i luftkasteller og ha det du ved graaauuu .. rigtig fantastisk.