Studie 88 18-04-1988 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt Hjælp! 
Uds. tidspunkt: 15:05 - 16:00
Sidst rettet af: Torben, 08-04-2011 (fredag)
2.00:0903:15The DTI Keep this frequency clear  
3.03:2404:49Gilly Baila chico mix Megamix 
4.08:1309:35Promo-Mix 4 Megamix: Michael Jackson - Bad, Alexander O'Neal - Fake, The Jets - Cross my broken heart, Noel - Silent morning, Whitney Houston - I wanna dance with somebody, Jellybean - Who found who, Depeche Mode - Strangelove, Bananarama - I heard a rumour, Debbie Gibson - Only in my dreams, Madonna - Causing a commotion, Kenny "Jammin" Jason & "Fast" Eddie Smith - Can u dance 
5.17:4810:23The Bovver Boys Supermix part 1 Megamix 
6.28:1111:03Megamix: Laser Cowboys - Killer machine, Wally Jump Jr. & The Criminal Element - Tighten up (I just can't stop dancin'), Pet Shop Boys - Always on my mind, Belinda Carlisle - Heaven is a place on earth, Rick Astley - My arms keep missing you, Edwin Starr - Whatever makes our love grow, Bananarama - I can help it, Madonna - Spotlight, Krush - House arrest, C.C.C.P - Made in Russia 
7.39:1410:50Music Factory Mastermix Issue 20 Pyrotechnics (Back 2 Jack) Megamix: Wired - To the beat of the drum, Jack Of All Trades - Cuttin trax, Farley Jackmaster Funk - Clap in the pella, The Browns - What's that, J. A. Groove - Release the tension, Risse - House train, Bam Bam - Give it to me, Mink - Rythm metod, Beatmaster & Cookie Crew - Rock da house, M Doc - It's percussion, Jack 'N' Chill - The jack that house built 
8.50:0405:03Pat & Mick Let's all chant  
Total 55:10 minutter.