Studie 83 05-12-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:35Quando Quango
Love tempo  
00:56
Velkomst
.. aaaahhhhåå! God eftermiddag, eller hvad du nu kalder det her tidspunkt på året. Så er du røget ind i 55 minutters 100 % kaffeinfri non-stop nutidspop. netop hjemhentet fra køkkenmøddingen New York. Jeg er Kim Schumacher - manden der opfandt muleposen til høns. Og fra Rosenørnsalle i København - byen hvor gaderne er lydisoleret med et dobbelt lag ballontyggegummi. Det her er den rene, rå musikvare. Studie 83 i akustisk 3D - det radioforhandleren kalder stereo.


03:50
Midtvejskommentar
Du har fået ørerne i musikmaskinen Studie 83.


06:11
Outroduktion
Her er det gruppen Quando Quango, der er ved at sætte elskovstempoet ned og få pusten igen på nummeret "Love tempo"


06:57Valerie Oliver
(GTM) Get the money  
00:11
Introduktion
Og fra kærlighed, der er det vigtigste her i tilværelsen, til penge, der er det allervigtigste her i tilværelsen. SSS - Slip Så Slanterne, eller som Valerie Oliver udtrykker det - GTM - "Get The Money".


10:51Stockingcap
Wave craze  
00:08
Introduktion
Og så er der radiobølger om musikbølger, der er fønbølget i mikrobølger, det ny bølge, det er helt bimst. Det er gruppen Stockingcap med nummeret "Wave craze".


01:59
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 83 - lydsporet der fører dig ind i fremtiden.


15:40Lydia Murdock
Superstar (the answer)  
00:08
Introduktion
Først var det Michael Jackson, som fik talentet i klemme i "Billie Jean". Så kom de italienske Clubhouse til og blandede sig og bad om mere på "Do it again, Billie Jean", som de amerikanske Slingshots så tyvstjal USA-succesen for. Og nu kommer Lydia Murdoch forklædt som Billie Jean selv og tager en 530 sekunder lang hævn af sin side af sagen. "Superstar" - Lydia Murdoch.


05:33
Oral lyd
yeaaaahhr .... hm-hmmh


24:27B-Boys
2, 3, break  
01:20
Introduktion
Her er det gruppen B-Boys med nummeret ....


02:29
Midtvejskommentar
Og nummeret hedder altså .. .. .. yep!


03:45
Midtvejskommentar
Og gruppens navn er altså B-Boys og nummeret hedder ...


29:29Wide Boy Awake
Slang-teacher  
00:40
Introduktion
Og så er det fanden brodere mig i begge ender med rødt uldgang med at få hylet hørekrydderen hen til højttaleren, for her kommer et kursus i sprogblomster for opvagte, vågne drenge. Wide Boy Awake med nummeret "Slang-teacher".


34:32Midnight Star
Freak-a-zoid  
05:00
Midtvejskommentar
Okay, freaks. Det der kværner rundt på pladetallerkenen her er sprællemændenes nationalsang. Gruppen Midnight Star forvrængerrapper sig gennem nummeret "Freak-a-zoids".


41:56Madonna
Burning up  
00:00
Introduktion
Jomfruer er normalt ikke brandsikrede. Madonna er undtagelsen, der bekræfter familiepolicen. Her kommer hun iført asbestsko og flammer op på nummeret "Burning up" med .. Madonna.


46:36Magda Layna
When will I see you again?  
00:46
Farvelkomst
Her er det så, prikken over rosinen i pølsebaren, Magda Layna med nummeret "When will I see you again?". Det er der ingen svar på, men Studie 83 er selvfølgelig tilbage i morgen igen, samme tid, sted og frekvens. Jeg er Kim Schumacher - manden der voksede op blandt sagførerer og børspekulanter. Og indtil vi høres ved igen ... ha' det ... rigtig fantastisk.