Studie 86 28-04-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Wax
Right between the eyes  
00:04
Velkomst
God eftermida’mer og herrer. DR. FM. P3. Studie 86.


00:19
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag, tril hørebrillen nærmere. Det er den eneste sidste mandag i dette års april måned, og de næste 55 minutter er du inde det eneste sted i Danmark, der tæller. Jeg er Kim Schumacher - manden som føler sig lige så afslappet som en mand med træben under en skovbrand. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor indbyggerne hver dag finder på nye fejltagelser. Det her er stedet, hvor licensen klapper dig et kærligt musiksmæk over ørerne. Studie 86 - du vil helt garanteret elske det.


03:31
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 - du er hjemme igen.


05:05
Outroduktion
Det musikalske ørevoks sidder lige mellem øjnene – ’Right between the eyes’ og gruppen Wax.


05:02Madleen Kane
Covergirl  
00:04
Introduktion
Det er ikke svært at være fotomodel. Man skal bare stå helt stille og se dum ud. Madleen Kane er syngende forsidepige og bevæger skam læberne uden at røre en finger. ’Cover Girl’.


01:12
Outroduktion
Ja, sådan er der så meget, men Madleen Kane og hendes ’Cover girl’ skulle nødig køre på 45 når det er 33… så her kommer Level 42.


06:24Level 42
Something about you  
00:00
Outroduktion
Der er nu noget særligt ved dig. Level 42 finder de bedste sider ved dig frem med læsebrillerne på ’Something about you’.


00:07
Introduktion
Ja, nu stiger Studie 86 så straks op på 42’ende etage og i den syvende funk-himmel. Level 42 er noget så urmenneskelig som forårsforelsket og kan falsetklart se det særlige ved dig på ’Something about you’.


03:01
Midtvejskommentar
Studie 86 - lydsporet som får dine ører op på tæerne.


11:46Madleen Kane
Covergirl  
00:06
Introduktion
Og så er Medleen Kane i de rigtige omdrejninger. Hendes opfattelse af livslykke er penge, succes, berømmelse og en 24 karat modebladsforside på ’Cover Girl’.


04:08
Midtvejskommentar
Du er inde i studie 86 - din generations musik.


05:08
Outroduktion
Madleen Kane vil gerne ende på forsiden på ’Cover Girl’.


16:59Mazarati
Players ball  
03:31
Introduktion
Og inden klokken slår 12 midnat, fortryllelsen hæves, og vi alle sammen igen bliver til græskar, skal vi til funkbal på eventyrslottet. Med lodder og trisser bliver der hugget hæle og klippet tæer. Mazarati går til parringsafdansningsbal på ’Players ball’.


06:12
Outroduktion
Vær så artig. Mazarati kender funk-takt og monotone på ’Players bal’.


23:18Total Contrast
The river  
00:31
Introduktion
Så er der totale kontraster i krusningerne på musikflodbølgens brusende overflade. Total Contrast ser sentimentaliteten drive forbi på ’The river’.


06:02
Outroduktion
Vuggende rytmer på følelsernes langsomt flydende flod Total Contrast og ’The river’.


29:26J.M. Silk featuring Steve Silk Hurley
Shadows of your love  
00:17
Introduktion
Mørke slikebløde blide herrestemmer æteren. JM Silk smyger sig knitrende ind under kærlighedens knægtende skygge på ’Shadows of your love’.


06:16
Outroduktion
JM Silk vifter med potensens skyggepalmer på ’Shadows of your love’.


35:39One Plus One
Love is the message  
00:12
Introduktion
Kærlighed er som fotografisk film - den udvikler sig bedst i mørke. For nogen mennesker er det kærlighed ved første blik, men så kigger de en gang til, og så er kærligheden måske ikke morsesignalet øverst på lykønskningstelegrammerne. One plus one giver ’Love is the message’.


03:59
Outroduktion
En plus en giver kontant afregning ved kærlighedens kasseapparat. One plus one, ’Love is the message’.


39:44Hot Tracks Series 5, Issue 2
Octomnipent zeitgeist II (medley)  
00:06
Introduktion
Så lader Studie 86 tæppet gå for anden akt af Octomnipent Zeitgeist nr. II. 19 forskellige dansefestskud stikker versefødderne indenfor og får dig til at rokke med ørerne. Studie 86 – mega-maxi-mester-monster-mix.


41:10?
?  
41:58Hot Tracks Series 5, Issue 2
Octomnipent zeitgeist II (medley)  
01:08
Introduktion
Dagens næsten ti minutter høje musiklagkage er bygget af Expose, Phil Collins blandt andre Alexander Robotnik, Climax, Book of love, ABC, Aretha Franklin, DeBarge, Dead or alive, Eurythmics, New order, Ready for the world, Madonna, Nathalie Cole, Patty Labelle, Laid Back og Pointer Sisters. Det bedste bliver altid bedre - Studie 86.


04:10
Midtvejskommentar
Studie 86 - din generations musik.


05:43
Midtvejskommentar
Studio 86 – remix.


06:40
Midtvejskommentar
Lydlavinen der får dig til at bruge musikken med hele kroppen - Studie 86.


08:38
Outroduktion
De sidste ni minutter har det været Expose med ’Point of no return’, Phil Collins og ’Sussudio’, Alexander Robotnik med ’Problemes d’amour’, mændene fik en pause med Climax og ’The men all pause’, Book of love havde drenge på hjernen med ’Boy’, ABC krævede nærdemokrati på ’Be near me’, DeBarge var der med ’You wear it well’, Aretha franklin og ’Freeway of love’, Dead or alives ’Lover come back’, Eurythmics ville aldrig drømme om at lyve på ’Would I lie to you’, New order plantede a ’Perfect kiss’, Dead or alive var der igen med ’You spin me round’, Ready for the world sukkede ’Oh Sheila’, Madonna med ’Angel’ og ’Dress you up’, Nathalie Cole var i farezonen med ’Dangerous’, Patty Labelle og ’New attitude’, Laid back havde kun et liv på ’One life’ og Pointer Sisters her slutter af med partikeldansen ’Neutron dance’.


51:37Patricia Costa
Light  
00:47
Introduktion
Patricia Costa - ‘Light’.


53:31Silver Pozzoli
Step by step  
01:12
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med Silver Pozzoli og ’Step by step’ nærmer Studie 86 sig Radioavisen, der viser dig vejen ind i virkeligheden om et par minutter. Studie 86 render ned gennem øregangene på dig alle hverdage undtagen fredag, hvor licenspengene ryger lige i Jukebox. Jeg er Kim Schumacher - manden som altid begynder på desserten før ekkoet af suppen er døet hen. Og du og jeg kan stikke ørerne i en lille lagkagemix om to små korte dage, nemlig i Klubland 19.05 i Onsdagsåbent. Indtil da spørg altid om det nyeste nye i antikvitetsforretninger, og hav det du ved rigtig fantastisk.